PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : اتصال دامنه به سرور مجازی - پنل Plesk

af1966
February 6th, 2014, 22:20
سلام دوستان، کسی می تواند با توجه به وضعیت زیر روش اتصال دامنه به سرور مجازی را توضیح بدهد:

- سرور مجازی ویندوز (که از سایت خاصی خریداری شده و غیر از ویندوز 2003 چیز خاصی روی آن نصب نیست، از جمله دی ان اس و امکان نصب آنهم چون سی دی می خواهد نیست)

- هاست خریداری شده ویندوز (که از سایت دیگری است و روی آن پنل پلسک (پارالل) نصب شده است)

- دامنه را خودم در نیک آی آر ثبت کردم و در آنجا دی ان اس های تعریف شده هاست را در قسمت کارگزار دامنه - نام کارگزار (شماره های 1 و 2) وارد کردم.

البته شاید تا حالا ده ها آموزش را خوانده ام ولی گویا هر کدام یا برای شرایط خاصی بوده، یا نویسنده طوری مطلب را نوشته که که آدم قاطی می کند، منظورش الان تنظیمات هاست است نیک آی آر یا سرور مجازی. برای کمک ممنون خواهم شد.

af1966
February 7th, 2014, 10:48
دوستان همین سؤال رو دیروز بعد از ظهر از پشتیبانی هاست هم پرسیدم، هنوز جوابی نداده اند، کسی اطلاعی در این زمینه ندارد؟
یک آقایی در سایتی گفته بود که دو تا "a record" در پنل دامنه و دو تا "a record" هم در پنل هاستتون اضافه کنید. فرض من اینه که منظورشون از پنل دامنه تو nic.ir هست، ولی اونجا که "a record" وجود ندارد.