PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : درخواست راهنمایی برای تمدید دامین .com

sinakhan
February 6th, 2014, 17:25
با سلام

چند سال پیش که دلار بالا نرفته بود قیمت دات کام دامین انقدر گرون نبود و معمولا همه جا قیمتش یکسان بود

یک دامین .com در پارس دیتا دارم و چند بار هم تمدید کردم و می خواهم باز هم تمدید کنم

سوال من اینه که می توانم این دامین را مستقیما با کارت اعتباری در onlinenic تمدید کنم ؟ و آیا ارزان تر از 45 هزار تومان پارس دیتا می شود یا نه ؟

متشکرم

هرمیس هاست
February 6th, 2014, 23:26
درود

کلیه پسوندهای دامنه ,بصورت آنلاین در هرمیس هاست با مالکیت 100درصد حقیقی کاربر به همراه کنترل پنل اصلی آن ثبت می شود که قابلیت مدیریت و انتقال آن بدون نیاز به هرمیس هاست را دارا می باشد .

جستجوگر دامنه - هرمیس هاست (http://www.hermishost.com/clients/domainchecker.php)

...............
ارادتمند شما

sinakhan
February 7th, 2014, 10:51
از دوستانی که اینجا و پ.خ آفر خودشون رو دادن که دامین رو اونجا منتقل کنم ، ممنونم !

ولی سوال من چیزه دیگه ای بود ! انتقال دامین به شرکت های دیگه ایرانی رو که قطعا خودم اطلاع دارم. ممنون می شم اگه کسی جواب سوال منو می دونه راهنمایی کنه.