توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : در خواست سرور ارسال ايميل گروهي
hamidcorsa
May 1st, 2010, 15:43
سلام
من يه سرور ميخوام فقط براي ارسال ايميل ،كسي ميتونه راهنمايي كنه چي بدردم ميخوره؟
J4vad
May 1st, 2010, 15:49
با سلام ،
این کار را می توانم برای شما انجام دهم ، اما شرایطی خواص دارد که باید در قسمت پشتیبانی ما درخواست دهید تا با هم در این مورد به توافق برسیم .
سرویسی که بنده از آن سخن می گویم : ایمیل های ارسالی 100% تضمین Inbox - شامل Image بدون اینکه تایید کاربر را برای نمایش Image خواستار شود - قابلیت گنجاندن فرم و کد های خاص Html در ایمیل ارسالی - قابلیت گرفتن آمار از ایمیل های ارسالی و تعداد کلیک ها .
آدرس ما :آجا هاست - اولین ارائه دهنده هاست وارز در ایران - ارائه دهنده انواع خدمات هاستینگ ویندوز و لینوکس، نمایندگی هاست لینوکس و ویندوز،سرور مجاز (http://www.ajahost.net)
موفق باشید .
hamidcorsa
May 1st, 2010, 16:05
دوست عزيز سرويس شما مجوز Permission Base رو داره؟
J4vad
May 1st, 2010, 16:22
دوست عزيز سرويس شما مجوز Permission Base رو داره؟
بله .
موفق باشید .
aghaee
May 1st, 2010, 16:48
با سلام ،
این کار را می توانم برای شما انجام دهم ، اما شرایطی خواص دارد که باید در قسمت پشتیبانی ما درخواست دهید تا با هم در این مورد به توافق برسیم .
سرویسی که بنده از آن سخن می گویم : ایمیل های ارسالی 100% تضمین Inbox - شامل Image بدون اینکه تایید کاربر را برای نمایش Image خواستار شود - قابلیت گنجاندن فرم و کد های خاص Html در ایمیل ارسالی - قابلیت گرفتن آمار از ایمیل های ارسالی و تعداد کلیک ها .
آدرس ما :آجا هاست - اولین ارائه دهنده هاست وارز در ایران - ارائه دهنده انواع خدمات هاستینگ ویندوز و لینوکس، نمایندگی هاست لینوکس و ویندوز،سرور مجاز (http://www.ajahost.net)
موفق باشید .
بنده هم دنبال سرور مجازی یا اختصاصی برای ارسال ایمیل گروهی هستم!
حجم کاری بنده بسیار بالا هست و شاید در روز چیزی حدود 500.000 ایمیل فرستاده بشه؟
آیا سرور کشش خواهد داشت؟ آیا دیتاسنتر به این گیر خواهد داد؟ بعد دو روز نگید دیتاسنتر میگه حجم کاریتون بالاست و سرویس رو قطع کنه!
و....
راهنمایی
با تشکر
J4vad
May 1st, 2010, 17:04
بنده هم دنبال سرور مجازی یا اختصاصی برای ارسال ایمیل گروهی هستم!
حجم کاری بنده بسیار بالا هست و شاید در روز چیزی حدود 500.000 ایمیل فرستاده بشه؟
آیا سرور کشش خواهد داشت؟ آیا دیتاسنتر به این گیر خواهد داد؟ بعد دو روز نگید دیتاسنتر میگه حجم کاریتون بالاست و سرویس رو قطع کنه!
و....
راهنمایی
با تشکر
چون اسکریپ توسط خود ما نوشته شده و عمومی نیست توسط خود ما ارسال ها صورت می گیرد و شما برای ارسال دسترسی نخواهید داشت البته به زودی امکان ارائه پنل ارسال فراهم می گردد . برای ارسال ها تضمین خواهیم داد و تمام ارسال ها به Inbox انجام می گیرد .
به زودی هزینه ها هم در سایت خودمان گنجانده می شود تا کاملا از چند و چون کار مطلع شوید در ضمن اگر عجله دارید قبل از اینکه در سایت گنجانده شود هم می توانید در بخش پشتیبانی سایت مذاکره کنید چون هم اکنون قابل انجام است قبل از سفارش هم نمونه ای از کار ما برای شما ارسال خواهد شد، اگر از ما پلان VPS تهیه کنید تا 50 هزار ایمیل در ماه رایگان ارسال می شود .
موفق باشید .
aghaee
May 1st, 2010, 17:23
چون اسکریپ توسط خود ما نوشته شده و عمومی نیست توسط خود ما ارسال ها صورت می گیرد و شما برای ارسال دسترسی نخواهید داشت البته به زودی امکان ارائه پنل ارسال فراهم می گردد . برای ارسال ها تضمین خواهیم داد و تمام ارسال ها به Inbox انجام می گیرد .
به زودی هزینه ها هم در سایت خودمان گنجانده می شود تا کاملا از چند و چون کار مطلع شوید در ضمن اگر عجله دارید قبل از اینکه در سایت گنجانده شود هم می توانید در بخش پشتیبانی سایت مذاکره کنید چون هم اکنون قابل انجام است قبل از سفارش هم نمونه ای از کار ما برای شما ارسال خواهد شد، اگر از ما پلان VPS تهیه کنید تا 50 هزار ایمیل در ماه رایگان ارسال می شود .
موفق باشید .
این که نمی شه من هر بار که ایمیل ارسال میک نم باید شما ارسال کنید....
و اینکه من عرض کردم حجم کاری بنده بالا هست! 500 هزار ایمیل در روز میشه؟
در مورد اینکه دیتاسنتر به اسپم و... گیر نمی ده؟
J4vad
May 1st, 2010, 17:47
این که نمی شه من هر بار که ایمیل ارسال میک نم باید شما ارسال کنید....
چرا که نشه ! سایت های خارجی معتبر هم همین کار را انجام می دهند با این تفاوت که شما در قسمت پشتیبانی ما اعلام می کنید و آن ها پنل می دهند . که ما هم به زودی پنل خواهیم داد .
و اینکه من عرض کردم حجم کاری بنده بالا هست! 500 هزار ایمیل در روز میشه؟
عرض کردم تا 50 هزار تا در ماه رایگان است و لیست ایمیل به درخواست شما توسط خود ما جمع آوری می شود که ایمیل های فعال در زمینه ای که شما انتخاب می کنید خواهد بود ولی بیش از 50 هزار تا اگر لیست ایمیل ها از طرف خود شما باشد ، برای هر 50 هزارتای دیگر فقط 5 هزار تومان هر بار جهت کارمزد دریافت خواهد شد ، دقت کنید که فقط خود ما کار ارسال را انجام می دهیم و هیچ دسترسیی به شما داده نخواهد شد . (فقط کافی است طرح ، عکس یا فایل HTML را به ما بدهید تا آن را بهینه و ارسال کنیم)
در مورد اینکه دیتاسنتر به اسپم و... گیر نمی ده؟
این ارسالی که ما انجام می دهیم مجوز دارد و ایمیل سرور هم خریداری شده و هیچ موقع با مشکل مواجه نخواهید شد .
دقت کنید که گفتم ضمانت می کنیم که همه به Inbox برود ! می توانید ایمیلی را که از خود شماست ما بین لیست ایمیل جا سازی کنید تا از رفتن ایمیل ها به Inbox همه لیست ایمیل اطمینان حاصل شود .
موفق باشید .
IFACO.Net
May 1st, 2010, 18:30
چرا که نشه ! سایت های خارجی معتبر هم همین کار را انجام می دهند با این تفاوت که شما در قسمت پشتیبانی ما اعلام می کنید و آن ها پنل می دهند . که ما هم به زودی پنل خواهیم داد .
عرض کردم تا 50 هزار تا در ماه رایگان است و لیست ایمیل به درخواست شما توسط خود ما جمع آوری می شود که ایمیل های فعال در زمینه ای که شما انتخاب می کنید خواهد بود ولی بیش از 50 هزار تا اگر لیست ایمیل ها از طرف خود شما باشد ، برای هر 50 هزارتای دیگر فقط 5 هزار تومان هر بار جهت کارمزد دریافت خواهد شد ، دقت کنید که فقط خود ما کار ارسال را انجام می دهیم و هیچ دسترسیی به شما داده نخواهد شد . (فقط کافی است طرح ، عکس یا فایل HTML را به ما بدهید تا آن را بهینه و ارسال کنیم)
این ارسالی که ما انجام می دهیم مجوز دارد و ایمیل سرور هم خریداری شده و هیچ موقع با مشکل مواجه نخواهید شد .
دقت کنید که گفتم ضمانت می کنیم که همه به Inbox برود ! می توانید ایمیلی را که از خود شماست ما بین لیست ایمیل جا سازی کنید تا از رفتن ایمیل ها به Inbox همه لیست ایمیل اطمینان حاصل شود .
موفق باشید .
سلام همکار عزیز
در مورد کشور و دیتاسنتری که اجازه ارسال ایمیل انبوه رو میدهد می توانید توضیحاتی بفرمایید.
و مورد دوم اینکه تا جایی اطلاع داریم یاهو - هاتمیل و جیمیل و... با استفاده از فیلترهای سنگین و دقیق ، شدیدا با ایمیل های دریافتی از یک آی پی (سرور) مبارزه و ایمیل های آنها را ریجکت می کنند، بنابراین چگونه امکان ارسال چندصدهزار ایمیل پشت سر هم و در یک روز آنهم به اینباکس سرویسهای ایمیل مذکور امکانپذیر هست؟
J4vad
May 1st, 2010, 18:42
در مورد کشور و دیتاسنتری که اجازه ارسال ایمیل انبوه رو میدهد می توانید توضیحاتی بفرمایید.
شما نباید دنبال کشور خاصی بگردید ؛ باید دنبال دیتاسنتر هایی بگردید که سرور ایمیل می دهند جزو White List دارای Permission Base هستند .
و مورد دوم اینکه تا جایی اطلاع داریم یاهو - هاتمیل و جیمیل و... با استفاده از فیلترهای سنگین و دقیق ، شدیدا با ایمیل های دریافتی از یک آی پی (سرور) مبارزه و ایمیل های آنها را ریجکت می کنند، بنابراین چگونه امکان ارسال چندصدهزار ایمیل پشت سر هم و در یک روز آنهم به اینباکس سرویسهای ایمیل مذکور امکانپذیر هست؟
اگر میل سروری که شما دارید معتبر و جزو دامنه هایی باشد که میل سرور های معتبر با آن قرارداد دارند شک نکنید که این کار امکان پذیر است چرا که تمام این میل سرور ها رایگان هستند و اجازه دارند برای کاربرانشان ایمیل تبلیغاتی ارسال کنند کما که یاهو و جمیل و هاتمیل برای کابران خود این نوع ایمیل ها را ارسال می کنند ، کافی است در زمینه Email Marketing جست و جویی بکنید تا ببنید که تعداد سایت های خارجی که این کار را انجام می دهند کم نیستند این ها را فقط به این دلیل بیان کردم که بدانید کار خارق العاده ای نیست ...
البته یک سوی قضیه برنامه نویسی سیستمی است که شما قرار است با آن Email Marketing را راه اندازی کنید که ما به خوبی آن را انجام داده ایم فقط در حال حاضر قسمت عمومی این اسکریپت طراحی نگردیده که در صورت طراحی به کاربران پنل ارائه خواهیم داد .
موفق باشید .
IFACO.Net
May 1st, 2010, 18:48
با تشکر از پاسخ شما
آیا امکان استفاده از امکاناتی که فرمودید در سرورهای هاستینگ اشتراکی جهت جلوگیری از اسپم شدن ایمیل های ارسالی کاربران وجود دارد ؟
J4vad
May 1st, 2010, 19:14
آیا امکان استفاده از امکاناتی که فرمودید در سرورهای هاستینگ اشتراکی جهت جلوگیری از اسپم شدن ایمیل های ارسالی کاربران وجود دارد ؟
فکر نمی کنم بشود ایمیل سرور را روی IP میل سرور خریداری شده ست کرد (حداقل روی میل سرور ما نمی شود) البته بستگی به جایی که می خرید داره اگر امکان تعریف DNS داشته باشد می شود IP میل سرور را روی آن تنظیم کنید و Webmail شما به Ip که در رکورد یوزر تعریف شده هدایت می شود .
البته ایمیل های ارسالی در سرور شما هم شاید اسپم شناخته نشود اما اگر یک ایمیل چندین بار به یک ایمیل ارسال شود در فاصله زمانی اندک این مشکل پیش خواهد آمد . البته مزایای میل سروری که ما داریم نشان دادن عکس ها بدون تایید کاربر (Remote Image Show) را داراست که خیلی از شرکت ها برای تبلیغات این گزینه خیلی برایشان مهم است که فقط شامل ایمیل سرورهایی می شود که در White لیست و دارای Permission Base می باشد ، می شود .
موفق باشید .
DeltaGostar
May 1st, 2010, 19:37
دوستان عزیز و گرامی هر چیزی یه راهی داره
500.000
اصلا به هر شرکت که ایمیل دهی رایگان و پول نداره با این تعداد حجم ایمیل وردی با یه ای پی بشه کلا به نه اسپم هم نمشناسه و ای پی رو میبنده
بهتر از این رو تقسیم بر 4 کنی و صبح شروع میکنی تا شب در 4 مرحله مجزا و زمان بندی انجام بدید (سرور مخصوص ایمیل ) اصلا وجود نداره توی دنیا مگر
اکانت SMTP.com
خریداری کنی که اونم باید روی نرم افزار و اسکریپت ست کنی / شما با یه ای پی ثابت که از خونه وصل شدی میتونی تنظیم کنی بفرستی / نمیدونم از هاست ایرانی / سرور امریکای . چینی . روسی . فرانسه / همه مدل (بحث ادعا نیست ولی توی ایران فقط ما هستیم که روش و لیست ایمیل درجه 1 - میدم بهتون ) سرور هم خاصی هم نداره هر مدل که دم دست باشه بهتون میدم ارسال کنی اگر برای کارت ارزش قائل هستی به سرعت ارسال فکر نکن که یاهو اصلا اسپم هم نمیکنه دوم لیست ایمیل صدردصد ایرانی و فعال بگیر که وقتت حرم نشه / سوم نوع درج آگهی هست
رمز موفقیت استفاده از تجربیات دیگران است
09158112537 مشاره رایگان از ما
خرید سرور و لیست ایمیل از هر کسی که دوست دارید;;)
J4vad
May 1st, 2010, 19:44
(سرور مخصوص ایمیل ) اصلا وجود نداره
دوست عزیز اگر بی اطلاع هستید سعی کنید بیشتر اطلاعات کسب کنید و بعد پست بدید تا دوستان رو هم گمراه نکنید .
میل سرور مطمئنا smtp هست دیگه ! پس چی می خواد باشه ! جک گفتید ؟!8-|
موفق باشید .
DeltaGostar
May 1st, 2010, 19:59
صدرصد جک گفتم برای شما بخندی - عزیز دل شما نفهمیدی خوب من میگم سروری مخصوص برای ارسال ایمیل وجود نداره / ولی شرکت های بزرگی هستن که اکانت اس ام تی پی
SMTP که تضمین میکنن به انباکس میره تعداد بالا اونم پول و سرمایه اجازه ورد ایمیل به شرکت های مثل یاهو و هات میل و جی میل رو خریدن - بحض اصلا میل سرور نبود خوشگه پسر
من فقط آدرس دادم SMTP.com - Email, Delivered. (http://www.smtp.com) همین - یه خورده زحمت نمیدی به خودت همیوطری میپرونی - من اگر اطلاع ندارم پس ملت ایران رو تامین در ایمیل مارکتینگ کردم سابقه هم یک سال میشه موبایل همه
مشتری ها سابق و قدیمی رو هم دارم / میدم سوال کنید
J4vad
May 1st, 2010, 20:08
صدرصد جک گفتم برای شما بخندی - عزیز دل شما نفهمیدی خوب من میگم سروری مخصوص برای ارسال ایمیل وجود نداره / ولی شرکت های بزرگی هستن که اکانت اس ام تی پی
SMTP که تضمین میکنن به انباکس میره تعداد بالا اونم پول و سرمایه اجازه ورد ایمیل به شرکت های مثل یاهو و هات میل و جی میل رو خریدن - بحض اصلا میل سرور نبود خوشگه پسر
من فقط آدرس دادم SMTP.com - Email, Delivered. همین - یه خورده زحمت نمیدی به خودت همیوطری میپرونی - من اگر اطلاع ندارم پس ملت ایران رو تامین در ایمیل مارکتینگ کردم سابقه هم یک سال میشه موبایل همه
مشتری ها سابق و قدیمی رو هم دارم / میدم سوال کنید
دوست عزیز بهتر است لحن خود را تغییر دهید در هر حال جمله شما بد بیان شده بود و بنده احساس کردم شما وجود سرور ایمیل را نفی کرده اید .
به هر روی موفق باشید .
DeltaGostar
May 8th, 2010, 21:59
این موضوع که میگم کلی هست و شامل کلیه سرویس دهندگان ایمیل رایگان و پولی است
که سرور مجازی ویندوز یا لینوکس بگرید با
4 ای پی و 4 دامنه
ست کنید و میتونید بعد از تنظیمات کامل و خوب
dns
با اولین ورد ایمیل به انباکس یاهو شروع کنید به ارسال
که نرم افزاری مانند ایمیل سندر دولوکس یا اسکریپت های که نصب میشوند روی هاست - ملاک و مدد و روش صحیح ارسال
و استوپ کردم و شروع است که میتوانید که با هر ای پی و دامنه به صورت مستقل 2 هزار ارسال
یعنی 4 عدد دامنه است شما 8 هزار تا در روز میتونید به راحتی ارسال کنید به کلیه سرویس ها
سپس به همین روش ادامه دهید
فقط شرط اول ایمیل ها صدرصد ایرانی باشد
ساخت اکانت ایمیل و استفاده از
smtp
---------------------------------
مکس در ارسال ایمیل /
J4vad
May 24th, 2010, 17:48
من از خدمات این شرکت ایرانی نیک استفاده می کنم . .:. SMTP Server .:.
ایران سهراب جان ! شما خودتون مگر مدیر این سایت نیستید ؟! چون اسمتون در شماره حساب ها بود .
موفق باشید .
itjavani
May 24th, 2010, 17:58
ایران سهراب جان ! شما خودتون مگر مدیر این سایت نیستید ؟! چون اسمتون در شماره حساب ها بود .
موفق باشید .
نوع جدید تبلیغاته دیگه عزیز من!!!
DeltaGostar
May 24th, 2010, 21:41
شما به دل نگیر
اگر ما
آدرس یا لینکی چیزی اینطوری میدادم که کلانتر تالار سریع اسپم میکرد و سریع بن میشد یوزر طبیعی است
itjavani
May 25th, 2010, 11:00
بنده هرگونه ارتباطی با این سایت رو تکذیب می کنم .
دوست عزیز اینم مدارک و دلایل!!!! خوب بگید تبلیغات کردید اشکالی که نداره! ولی خواهشا ..... نگید
ایرانی نیک | میزبانی وب | دامنه | نمایندگی | سرور مجازی | سرور اختصاصی (http://www.iraninic.com)
مشهد اس ام اس – اولين سامانه ارسال و دريافت پيام كوتاه در ايران (http://www.mashhadsms.com)
.:. SMTP Server .:. (http://www.smtpsite.ir/)
.:. SMTP Server .:. (http://www.send-email.ir/)
كليه حقوق اين سايت متعلق به شرکت ایده سازان آتی نگر (ایرانی نیک)مي باشد.
آی دی شما هم در سایت ایرانی نیک هست و همینطور با همکاراتون تلفنی صحبت شد که تایید نمودند.
فکر کنم دوستان ببینند متوجه میشند!!!!
(در این پست قصد توهین و جسارت و همینطور حمله به فرد یا شرکتی رو نداشتم و ندارم.فقط جهت شفاف سازی این پست رو دادم)
موفق باشید
DeltaGostar
June 9th, 2010, 02:45
شما اگر با دقت خوندی
یک شنبه خدمتون تحویل میدم
سرور
ram 512
ip 1
که اگر بسته شد ای پی رو عوض میکنم
روی یاهو حساب نکن اصلا
اگر همش به انباکس یاهو رفت
نوش جانت
قیمت 35 هزار تومن ماهانه
نرم افزار و ایمیل های فعال که
رایگان بهتون میدم که قیمتش بالا است بهتون میدم
اسکریپت ارسال ایمیل نصب رایگان
دامنه خالی که روش بشه ای پی هم ست کنید باید داشته باشید یا ثبت کنیم
p30pool
October 19th, 2012, 15:08
هر کسی پنل میخواهد به بنده پیم بده
سرور های ما خارجی و همچنین اسکریبتمون
ادرس
ستاره سازان وب (http://www.setaresazan.ir)
givemoney
November 23rd, 2012, 08:29
سلام ببخشیدمزاحم اوقات شریفتان شدم من کی میتوانم پنل را ازشماخریداری کنم؟
p30pool
November 23rd, 2012, 14:28
سلام ببخشیدمزاحم اوقات شریفتان شدم من کی میتوانم پنل را ازشماخریداری کنم؟
دوست عزیز با شماره بنده تماس بگیرید :09196928521
و یا با ایمیل بنده در ارتباط باشید :mr_saeidomidi@yahoo.com