دوستان عزیز چرا ما فقط این سیستم Whmcs رو اختصاص دادیم فقط به هاست و دامنه و سرور و این چیزا؟؟؟؟؟؟؟
بیایید گسترشش بدیم.به جای نشستن و طراحی قالب برای این سیستم بیاییم و اونو تغییر بدیم و یه چیز جدید ازش در بیاریم.
چیزی که به نظر من رسیده و دوستان میتونن روش کار کنن سیستم مدیریت چاپخونه است.من الان کارم چاپه توی شهر ما اینطور سیستمی
نیست برای چاپخونه ها و اگه بشه اینطور سیستمی درست کرد واقعا عالی میشه.
من با چاپخونه های تهران و کرج و اصفهانم کار کردم و فقط دیدم که تعداد انگشت شماری سیستم اختصاصی دارن
این سیستمو میشه گسترش داد مدیریتش،قسمت کاربریش،قسمت فاکتور،قسمت ایمیل،قسمت سفارش گیری
حالا از دوستانی که میتونن کمک کنن خواهش میکنم توی همین تایپیک اعلام کنن
منم تا جایی که بتونم کمک میکنم.
da6276
February 5th, 2014, 22:17
سلام
منظورتون از سیستم مدیریت چاپخونه چیه ؟
به نظرت توی فرومی که همه مدیر سرور و هاستینگ هستن کسی میاد روی سیستم مخصوص چاپخونه کار کنه ؟
khoramdesign
February 5th, 2014, 22:32
سیستمی که سفارشو از مشتری بگیره
و شامل قسمت های زیادی باشه مثل سایز کار،تعداد سفارش،و ...
دوست عزیز اینجا طراح سایت و سیستم های مدیریت محتوی هم هستن،اینجا نگیم کجا بگیم.من دیدم بعضی از دوستان واقعا کار طراحیشون حرف نداره
چه خوبه که وقتی اینطور سیستم خوبی وجود داره ما هم به بهترین نحو ازش استفاده کنیم
arc1o0
February 5th, 2014, 22:42
شما یه بررسی کنید ببینید whmcs مخفف چیه
اگر شما این کمبود رو احساس می کنید و این پتیانسل رو در شهرتون یا در چاپ خونه های می بینید که تمام کارهاشتون رو به یک سیستم یک پارچه منتقل کنند :
1- یک مختصر هزینه کنید و یک سیستم یک پارچه اختصاصی برای خودتون طراحی کنید
2- همی می تونید خودتون استفاده کنید و هم با بازاریابی مناسب این سیستم رو به سایر چاپخونه ها اجاره بدید یا بفروشید
3- هم سرمایه گذاری اولیه بر می گرده و هم کارآفرینی کرده اید و هم یک سودی از قبل این پروژه به شما ، برنامه نویسان و چاپخانه داران می رسد.
khoramdesign
February 5th, 2014, 22:49
دوست عزیز arc1o0
منظور منم همینه اگه کسی میتونه اینطور سیستمی طراحی کنه لطف کنه و پ خ بده و قیمت پیشنهادیشو بفرسته.
من اگه کسی این سیستمو طراحی کنه برام به صورت رایگان برای دانلود قرارش میدم کسب درامد از این اصلا برای من مهم نیست
مهم اینه همیشه فکرمون رو بزرگ کنیم و بتونیم از کمترین امکانات بیشترین استفاده رو ببریم
حالا بازم سایر دوستان نظرشونو بدن من نمیگم فقط برای چاپخونه ها خیلی جاهای دیگم میشه استفاده کرد مثل رستوران ها و ...
namesis R
February 5th, 2014, 22:53
سلام
منظورتون از سیستم مدیریت چاپخونه چیه ؟
به نظرت توی فرومی که همه مدیر سرور و هاستینگ هستن کسی میاد روی سیستم مخصوص چاپخونه کار کنه ؟
این کار شدنی هست دوست عزیز ، چند تا از دوستان whmcs رو برای سیستم چاپ خونه تغییر داده بودند در همین انجمن.
khoramdesign
February 5th, 2014, 23:00
من سیستم چندتا از چاپخونه هارو دیدم بع عنوان مثال یکیش گروه چاپ شاپرک - صفحه اصلی سفارش (http://www.shaparakgroup.ir/)
که برای سفارش چاپ درست شده ولی من میخوام از این کامل تر باشه هم منو مدیریت و هم منو کاربری و هم قسمت ساخت فاکتورش
da6276
February 5th, 2014, 23:01
این کار شدنی هست دوست عزیز ، چند تا از دوستان whmcs رو برای سیستم چاپ خونه تغییر داده بودند در همین انجمن.
بله کار که نشد نداره !
ولی منظور ایشون اینه که یک سیستم مخصوص ایجاد بشه ! تغییر whmcs که برای مدیریت هاستینگ طراحی شده و ایجاد سیستم جامعی که برای همه اصناف کاربرد داشته باشه زیاد جالب نیست
سیستم های حسابداری زیادی وجود دارن که رایگان نیستن ولی امکانات بسیار زیادتری دارند چون مخصوص طراحی شدن
در ضمن طراحی و پیاده سازی همین سیستم whmcs برای چاپخونه هم زیاد سخت نیست ، ولی خب بازم تاکید میکنم که برای چیز دیگه ای طراحی شده !
da6276
February 5th, 2014, 23:10
من سیستم چندتا از چاپخونه هارو دیدم بع عنوان مثال یکیش گروه چاپ شاپرک - صفحه اصلی سفارش (http://www.shaparakgroup.ir/)
که برای سفارش چاپ درست شده ولی من میخوام از این کامل تر باشه هم منو مدیریت و هم منو کاربری و هم قسمت ساخت فاکتورش
اینکه اصلا هیچی نداره ، طراحی این مثل آب خوردن هست ، در واقع همش فیلد اضافه محصول هست !
برای سیستم حسابداریش هم میشه یکارایی کرد که خودش فاکتور رو صادر کنه ، مثلا میشه بصورت آپشن این خدمات رو قرار داد تا یوزر در هر فیلد یکی رو انتخاب کنه و هزینش محاسبه بشه
البته باید یک سری تغییرات در قالب هم ایجاد بشه ، ولی کلا اگه مثل این میخواید کاری نداره