توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : دامین .com در پنل اختصاصی
سلام عیلکم و رحمت الله
February 5th, 2014, 20:39
دوستان برای یک دومین خاص مد نظره تبلیغات زیادی انجام بشه و در آینده ممکنه قیمت میلیونی پیدا کنه
برای جلوگیری از ایرانی بازی های احتمالی شرکت واسطه ثبت کننده در حال حاضر چه راهی وجود داره ؟
آیا می شه مستقیم ثبت کرد
قیمت مهم نیست
ممنون از همه
Taryan4
February 5th, 2014, 20:47
دوستان برای یک دومین خاص مد نظره تبلیغات زیادی انجام بشه و در آینده ممکنه قیمت میلیونی پیدا کنه
برای جلوگیری از ایرانی بازی های احتمالی شرکت واسطه ثبت کننده در حال حاضر چه راهی وجود داره ؟
آیا می شه مستقیم ثبت کرد
قیمت مهم نیست
ممنون از همه
بله دوست عزیز. قابلیت ثبت مستقیم دارید. اما اگر از شرکت های معتبر تهیه کنید به مشکل بر نخواهید خورد.
royl
February 5th, 2014, 20:57
مستقیم باید اول 100 دلار شارژکنید
سلام عیلکم و رحمت الله
February 5th, 2014, 20:58
ممنون از شما ، می شه بفرمایید از کجا
بله درست می فرمایید خوشبختانه توی ایران هم اعتبار شرکت های هاستیگ براشون از هر مطلبی مهم تر شده ، ولی از قدیم گفتن پای مرغت را ببند ، گربه همسایه را *** نکن !!
سلام عیلکم و رحمت الله
February 5th, 2014, 20:59
مستقیم باید اول 100 دلار شارژکنید
جایی نیست حداقل نداشته باشه ؟
اینجایی که می فرمایید کجاست و آیا با ملیت ما مشکلی داره یا نه ؟
ممنون
hostfire
February 5th, 2014, 20:59
سلام
من برای یکی از مشتریهام یک دامین در طلاهاست ثبت کردم دقیقا بعد از 1 سال و نیم هم رنگ خوبی گرفت و هم قیمت دار شد
پنل مستقل بود و خودش فروخت
طلا هاست ازین لحاظ خیلی خوبه
Taryan4
February 5th, 2014, 21:04
می توانید قرارداد کتبی با شرکت ثبت کننده ببندید. خرید مستقیم هم مشکلاتی به همراه دارد.
سلام عیلکم و رحمت الله
February 5th, 2014, 22:13
می توانید قرارداد کتبی با شرکت ثبت کننده ببندید. خرید مستقیم هم مشکلاتی به همراه دارد.
اون قابلیث ثبت مستقیم که در پست قبلی فرمودید از کجاست ؛ قرارداد و ... را اطلاع دارم عزیز
سلام عیلکم و رحمت الله
February 5th, 2014, 22:15
سلام
من برای یکی از مشتریهام یک دامین در طلاهاست ثبت کردم دقیقا بعد از 1 سال و نیم هم رنگ خوبی گرفت و هم قیمت دار شد
پنل مستقل بود و خودش فروخت
طلا هاست ازین لحاظ خیلی خوبه
طلا هاست قیمت هاش خیلی باحاله ، ولی نمی دونم مثلا نسبت به پویاسازان ، هاستیران و میهن اعتبارش در چه سطحی هست ، در هر حال بازم خرید از ایشون مستقیم نیست و ترجیم بر اینه که مستقیم ثبت کنم ، اگر می شد توی نیم ثبت زد خیلی خوب می شد
zigma4000
February 5th, 2014, 22:16
میتونین از شرکت های ایرانی بگیرین که پنل مستقیم بهتون میدن.
babelirani
February 5th, 2014, 22:21
با سلام
اگه اینقد براتون دامین مهمه به صورت مستقیم خودتون از سایت های زیر خرید کنید به اسم خودتون
namecheap.com
1and1.com
name.com
Taryan4
February 5th, 2014, 22:23
اون قابلیث ثبت مستقیم که در پست قبلی فرمودید از کجاست ؛ قرارداد و ... را اطلاع دارم عزیز
در ثبت کننده هایی مانند resello . البته توصیه می کنم از طریق واسطه های معتبر انجام دهید بهتر است.
hostfire
February 5th, 2014, 22:33
طلا هاست قیمت هاش خیلی باحاله ، ولی نمی دونم مثلا نسبت به پویاسازان ، هاستیران و میهن اعتبارش در چه سطحی هست ، در هر حال بازم خرید از ایشون مستقیم نیست و ترجیم بر اینه که مستقیم ثبت کنم ، اگر می شد توی نیم ثبت زد خیلی خوب می شد
من خودم کلا 3 ساله اینجا دامنه ثبت میکنم!
پنل نیم دارم ریسلرو و رسلر کلاب هم دارم! ولی این قیمتاش بهتره بیخیاله پنلای خودم شدم! از طلا هاست ثبت میکنم
این 3 جا که معرفی میکنید از نطر آفر و معتبر بودنه ثبته دامنه دقت کنید ثبت دامنه فقط از طلاهاست ظعیف ترن!
طلاهاست اسلب 4 ریسلر کلاب داشت!
اگر هم خواستید میتونم پنل Godady و یا Name.com میتونم براتون باز کنم
پ.ن: اسمتون برام خیلی جالبه
mohsen_sh
February 6th, 2014, 01:16
بنده با نظر هاست فایر موافقم
طلاهاست در زمینه ی دامنه خیییییییلی عالیه! هم قیمت خوب ، همن پشتیبانی خوب و هم ثبت سریع!!
اگر مشتری از من دامنه بخواد بهشون می گم برن از طلاهاست بگیرن توی دامنه حداقل من 2 ساله دارم باهاشون کار می کنم
dr.host
February 6th, 2014, 01:29
قیمت بیشتر بده از جای درست ثبت کن .
سلام عیلکم و رحمت الله
February 6th, 2014, 15:52
میتونین از شرکت های ایرانی بگیرین که پنل مستقیم بهتون میدن.
ممنون از شما ولی چه شرکتی پنل مستقیم می ده ؟!!!
اصلا کدوم ثبت کننده بین المللی چنین قابلیتی داره
zigma4000
February 6th, 2014, 15:55
ریسلو، ریسلرکلاب همه اینا به کلاینت ها هم پنل اختصاصی میدن.
tikweb.ir
February 6th, 2014, 16:12
اینقدر نگران نباشید
خیلی از ثبت کننده های معتبر مثل همینی که دوستان معرفی کردن پنل از ریسلو یا ریسلر کلاب میدن که مثلا میتونید بعد از ثبت دامنه یه اکانت جدا در ریسلو یا ریسلر کلاب بسازید و انتقال بدید به اون دامنه رو
که البته اگر اون موقع که به پنل خودتون که جدا هست منتقل کردید ، مشکلی پیش بیاد دیگه فقط خودتون هستید و خودتون :d
بنده که بعید بدونم هاستینگ های متوسط ایرانی هم همچین کاری بکنن (هاستینگ هایی که برای ابرو و اعتبار هاستینگون ارزش قائلن...)
سلام عیلکم و رحمت الله
February 6th, 2014, 16:26
ممنون از همه دوستان که لطف کردن و راهنمایی کردن
خلاصه را من اینطوری برداشت کردم ،
1- اگر دامنه خیلی زیاد حساس نباشه ، طلاهاست بهترین انتخاب می شه
اینجور که شما ها می فرمایید طلا هاست (قیمت مناسب ، ثبت سریع ، اعتبار ، و پنل اختصاصی همه را با هم داره )
و گویا از همون ریسلو هم ثبت انجام می شه
2- اگر بخواهیم پنل مستقیم بگیریم برای اکثرشون باید حداقل پیش پرداخت 100 دلار را بپردازیم و قیمت هم گرونتر در میاد و در سایت های زیر می شه اینکار را انجام داد
فقط می مونه هویت ایرانی !!
الان من مستر فیزیکی به اسم خودم دارم ، پاس هم دارم ، آدرس از آمریکا هم دارم ولی ترجیحا استفاده نکنم بهتره ، با این شرایط از کدوم یکی از اینها می تونم پنل باز کنم ؟
یا اگر شخصا باز کنم به خاطر تحریم و ... آیا خطرناکه ،برای کم کردن خطر کدوم واسطه اینکار را انجام می ده
ممنون از همه
dr.host
February 6th, 2014, 16:34
ثبت دامنه این دردسرها نداره یک شرکت معتبر که صدها میلیون سرمایه داره برای یک دامنه اعتبار و آبروی خودشو نمیریزه. دامنه شما با قیمت خوب نهایتا عالی بخرن بیشتر از 10 میلیون هست؟ اگر قیمت برات مهم نیست شرکت های خیلی خیلی بهتر از طلا هاست هستند که بین المللی هستند نگران دامنه هم نباش #:-s
hostfire
February 6th, 2014, 16:42
ممنون از همه دوستان که لطف کردن و راهنمایی کردن
خلاصه را من اینطوری برداشت کردم ،
1- اگر دامنه خیلی زیاد حساس نباشه ، طلاهاست بهترین انتخاب می شه
اینجور که شما ها می فرمایید طلا هاست (قیمت مناسب ، ثبت سریع ، اعتبار ، و پنل اختصاصی همه را با هم داره )
و گویا از همون ریسلو هم ثبت انجام می شه
2- اگر بخواهیم پنل مستقیم بگیریم برای اکثرشون باید حداقل پیش پرداخت 100 دلار را بپردازیم و قیمت هم گرونتر در میاد و در سایت های زیر می شه اینکار را انجام داد
فقط می مونه هویت ایرانی !!
الان من مستر فیزیکی به اسم خودم دارم ، پاس هم دارم ، آدرس از آمریکا هم دارم ولی ترجیحا استفاده نکنم بهتره ، با این شرایط از کدوم یکی از اینها می تونم پنل باز کنم ؟
یا اگر شخصا باز کنم به خاطر تحریم و ... آیا خطرناکه ،برای کم کردن خطر کدوم واسطه اینکار را انجام می ده
ممنون از همه
بنده پنل به اسم خودتون با مشخصات فردی روسی یا اماراتی میتونم ثبت کنم
dr.host
February 6th, 2014, 16:48
من توی godday به اسم خودم و مشخصات ایران اکانت و دامنه دارم فقط با آی پی خارجی میریم تو سایت بعد از 2 سال هیچ مشکلی هم ندارم
سلام عیلکم و رحمت الله
February 6th, 2014, 16:51
ثبت دامنه این دردسرها نداره یک شرکت معتبر که صدها میلیون سرمایه داره برای یک دامنه اعتبار و آبروی خودشو نمیریزه. دامنه شما با قیمت خوب نهایتا عالی بخرن بیشتر از 10 میلیون هست؟ اگر قیمت برات مهم نیست شرکت های خیلی خیلی بهتر از طلا هاست هستند که بین المللی هستند نگران دامنه هم نباش #:-s
صدها میلیون کجا بود دی: هر چند دیگه تو این بازار صدها میلیون هم پولی نیست ، بقالیه سر کوچه ما مغازش را 220 میلیون گزاشته برای فروش دی:
دیوانگی هست کسی روی یک سایت کار کنه برای اینکه بعدا بخواد بفروشتش مگر اینکه مجبور بشه
نه داداش دومین ده میلیون شاید هیچ وقت نخرن ، ولی برای دومینی که برنامه ریزی شده چند میلیون اسکریپت نوشته بشه و ماهیانه چندین میلیون برای تبلیغات اولیه اش هزینه بشه ، و ماه ها وقت آدم را بگیره ، برای خود آدم ارزشش شاید از اون ده ها میلیونی که شما می فرمایید خیلی بیشتره .
حالا جدا از این صحبت ها ، نه قیمت مهم نیست ، اون شرکت های معتبر بین المللی بهتر از طلا را می شه چنتاشون را اسم ببرید
ممنون از شما
سلام عیلکم و رحمت الله
February 6th, 2014, 17:01
بنده پنل به اسم خودتون با مشخصات فردی روسی یا اماراتی میتونم ثبت کنم
ترجیحا کار غیر قانونی نکنیم بهتره ، نمی تونید با مشخصات خودم با آدرس یک کشور ثالث ثبت کنید (از آمریکا آدرس دارم) ، یعنی تو این دنیا هیچ ثبت کننده ای نیست که برای یک شخص با هویت ایرانی که مثلا ساکن ایران نیست دومین قانونی ثبات کنه ؟!! خیلی خیلی جالبه ، قابل توجه اونهایی که می گفتند تحریم های کامپیوتر و ... برداشته شد !!
ممنون از شما
من توی godday به اسم خودم و مشخصات ایران اکانت و دامنه دارم فقط با آی پی خارجی میریم تو سایت بعد از 2 سال هیچ مشکلی هم ندارم
آدرس ایران را دادید ؟
پرداخت را چطوری انجام دادید ؟
توی قوانینشون چیزی در رابطه با ایرانی ها نوشتند یا نه ؟
ممنون از شما
hostfire
February 6th, 2014, 17:46
ترجیحا کار غیر قانونی نکنیم بهتره ، نمی تونید با مشخصات خودم با آدرس یک کشور ثالث ثبت کنید (از آمریکا آدرس دارم) ، یعنی تو این دنیا هیچ ثبت کننده ای نیست که برای یک شخص با هویت ایرانی که مثلا ساکن ایران نیست دومین قانونی ثبات کنه ؟!! خیلی خیلی جالبه ، قابل توجه اونهایی که می گفتند تحریم های کامپیوتر و ... برداشته شد !!
ممنون از شما
آدرس ایران را دادید ؟
ممنون از شما
godady یکی از دومینر هایی هست که بشدت رو ایرانی حساسه! حتی نمیتونید با ای پی ایران تو پنلش کانکت شید!
منم ایران نیستم متاسفانه با هویت ایرانی ولی آدرس و پستال کد روسیه که به صورت واقعی هست برای خودم پنل دارم و نمیتونم از آدرسم 2 تا پنل بسازم ولی خیلی از دوستای روسم هستند که با آدرس اونا میتونم براتون بسازم
====================
من هدفم کار تجاری نیست امضام رو نگاه کنید متوجه میشید!
فقط میخوام کارتون راه بیوفته
dr.host
February 6th, 2014, 21:27
ممنون از شما
آدرس ایران را دادید ؟
ممنون از شما
پرداخت رو با پی پال آی پی خارجی انجام دادم . توی دامنه من حتی کلمه ایران iran هم هست . اما هیچ ایرادی نگرفتن خوب هم پشتیبانی میکنن.