ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل ftp

milad0x
February 5th, 2014, 20:08
سلام
داشتم فایل های سرور رو از طریق ftp به سرور دیگه ای انتقال میدادم که اکثر فایل ها منتقل شدند ولی یه تعداد فایل منتقل نشدن
فایل زیلا نمی تونه به سرور وصل بشه و این ارور رو میده
Error: Could not connect to server
Status: Waiting to retry...
Status: Connecting to ...
Status: Connection attempt failed with "ECONNREFUSED - Connection refused by server".

فایروال رو غیر فعال کردم و ip tables ها رو هم همینطور امتحان کردم ولی بازم با این ارور مواجه شدم
از سرور هم پینگ گرفتم جواب میده و مشکلی نداره
احتمال میدم مشکل از ftp باشه ولی نمیدونم چطور حلش کنم و تازه وارد هم هستم
چطور و با چه دستوری میشه از طریق SSH دوباره ftp رو ساخت (لینوکس و سی پنل)
اگه کسی میدونه چطور میشه این مشکل رو حل کرد ممنون میشم راهنمایی کنه

ULTRAWEB
February 5th, 2014, 20:14
چشم بسته نمیشه گفت ولی یکبار سرورتون رو ریست کنین و بقیه ی فایلهای منتقل نشده رو دوباره منتقل کنین شاید نرم افزاار اف تی پی سرور مشکل پیدا گرده باشه
که با ریست دوباره شاید راه بیفته شایدم پورتی چیزی رو مدیر سرور ار روی روتر بسته باشه
وسط کار انتقال شما و خیلی چیزای دیگه

milad0x
February 6th, 2014, 16:46
چشم بسته نمیشه گفت ولی یکبار سرورتون رو ریست کنین و بقیه ی فایلهای منتقل نشده رو دوباره منتقل کنین شاید نرم افزاار اف تی پی سرور مشکل پیدا گرده باشه
که با ریست دوباره شاید راه بیفته شایدم پورتی چیزی رو مدیر سرور ار روی روتر بسته باشه
وسط کار انتقال شما و خیلی چیزای دیگه
سرور ریست شد ولی هنوز مشکل پابرجاست
چک کردم پورت ftp هم باز بود

milad0x
February 6th, 2014, 18:53
مثل اینکه سرور اول ( سرور مبدا ) به دلیل سنگینی دانلود ، دسترسی سرور دوم (سرو مقصد ) رو از طریق بسته فایروال بسته
چطور و با چه کدی از طریق SSh میتونم از فایروال بازش کنم؟

iNicz.Com
February 6th, 2014, 19:50
سلام
داشتم فایل های سرور رو از طریق ftp به سرور دیگه ای انتقال میدادم که اکثر فایل ها منتقل شدند ولی یه تعداد فایل منتقل نشدن
فایل زیلا نمی تونه به سرور وصل بشه و این ارور رو میده
Error: Could not connect to server
Status: Waiting to retry...
Status: Connecting to ...
Status: Connection attempt failed with "ECONNREFUSED - Connection refused by server".

فایروال رو غیر فعال کردم و ip tables ها رو هم همینطور امتحان کردم ولی بازم با این ارور مواجه شدم
از سرور هم پینگ گرفتم جواب میده و مشکلی نداره
احتمال میدم مشکل از ftp باشه ولی نمیدونم چطور حلش کنم و تازه وارد هم هستم
چطور و با چه دستوری میشه از طریق SSH دوباره ftp رو ساخت (لینوکس و سی پنل)
اگه کسی میدونه چطور میشه این مشکل رو حل کرد ممنون میشم راهنمایی کنه

با دستور iptables -F فایروال خالی میشه . پنلی در سرور مورد نظر استفاده مینکنید مثلا Kloxo ?

milad0x
February 6th, 2014, 22:57
با دستور iptables -F فایروال خالی میشه . پنلی در سرور مورد نظر استفاده مینکنید مثلا Kloxo ?

این دستور رو زدم اتفاقی نیفتاد
در سرور مبدا از سی پنل استفاده میکنم