توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سؤال درباره نصب centos
OmidX
February 5th, 2014, 10:05
درود ،
برای نصب centos کدوم پکیج رو باید انتخاب کنم ؟! (نمیخوام محیط گرافیگی داشته باشه ، برای هاستینگ ، قراره سیپنل نصب شه بعدا)
minimal ؟
minimal-desktop ؟
basic server ؟
web server ؟
mysql server ؟
یا ؟؟؟
یکبار بصورت minimal نصب کردم ، اما نت نداشتم تو vps ، در صورتی ک موقع نصب آی پی ، سابنت ، گیت وی رو درست ست کرده بودم ...
کدوم رو پیشنهاد میکنید ؟
i-Power
February 5th, 2014, 10:11
با سلام،
ترجیحا web server رو نصب کنید.
اگر نصب بصورت گرافیکی انجام میشه به هنگام تنظیمات شبکه تیک Automatically connect ( دقیقا حضور ذهن ندارم ) بزنید.
با احترام
OmidX
February 5th, 2014, 10:18
با سلام،
ترجیحا web server رو نصب کنید.
اگر نصب بصورت گرافیکی انجام میشه به هنگام تنظیمات شبکه تیک Automatically connect ( دقیقا حضور ذهن ندارم ) بزنید.
مهم نصب نیست ، مهم خود سیستم عامل پس از نصب ه ، ک باید بصورت cli بوت شه ...
نسخه web server آپاچی اینا رو نصب میکنه فک کنم ، مگه اینا نباید با کنترل پنل نصب بشن ؟! :| ، گیج خودمم :D
porya8738
February 5th, 2014, 10:39
web server نصب کنید
Mr.Te0
February 7th, 2014, 05:26
بنده شخصا ، معمولا basic server نصب میکنم.
البته نصب پکیج های مختلف بستگی به استفاده کاربر داره.
servervds.com
February 7th, 2014, 09:44
سلام
برای کار های هاستینگ
بیسیک باشه بهتر هست
برای شخصی مینی مال یا دسکتاپ
arc1o0
February 7th, 2014, 10:19
سلام
معمولا minimal پیشنهاد میشه
برای کار هاستینگ پارتشن بندی صحیح رو فراموش نکنید!
OmidX
February 7th, 2014, 10:36
سلام
معمولا minimal پیشنهاد میشه
برای کار هاستینگ پارتشن بندی صحیح رو فراموش نکنید!
ب جز جدا کردن پارتیشن بوت ، چیکار باید کرد ؟
ULTRAWEB
February 7th, 2014, 11:50
پارتیشن ها هرکدوم رو باید جدا کرد مثل /وار
/هوم و غیره روووووو و حجم مشخصی برای هر یک اعمال کرد
iNicz.Com
February 7th, 2014, 12:14
درود ،
برای نصب centos کدوم پکیج رو باید انتخاب کنم ؟! (نمیخوام محیط گرافیگی داشته باشه ، برای هاستینگ ، قراره سیپنل نصب شه بعدا)
minimal ؟
minimal-desktop ؟
basic server ؟
web server ؟
mysql server ؟
یا ؟؟؟
یکبار بصورت minimal نصب کردم ، اما نت نداشتم تو vps ، در صورتی ک موقع نصب آی پی ، سابنت ، گیت وی رو درست ست کرده بودم ...
کدوم رو پیشنهاد میکنید ؟
basic server بهترین پیشنهاد میباشد که هم سبک و هم مواردی که مورد نیاز شما خواهد بود با این پکیچ خودکار نصب میشه .
تیک Automatically connect در centos 6 لازم هستش برای 5 لازم نیست . در centos 6 پارتیشن ها رو خودتون انجام بدید بهتره . در کل برای راحتی میتونید از نسخه 5.10 استفاده کنید
OmidX
February 7th, 2014, 15:51
basic server بهترین پیشنهاد میباشد که هم سبک و هم مواردی که مورد نیاز شما خواهد بود با این پکیچ خودکار نصب میشه .
تیک Automatically connect در centos 6 لازم هستش برای 5 لازم نیست . در centos 6 پارتیشن ها رو خودتون انجام بدید بهتره . در کل برای راحتی میتونید از نسخه 5.10 استفاده کنید
من اون تیک رو زدم ، اما مشکل شبکه دارم در centos : مشکل جدی yum پس از نصب centos 6.5 (http://www.webhostingtalk.ir/f55/104919/)