ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل عجیب با php.ini سرور سی پنل

InterServer.ir
February 5th, 2014, 01:47
سلام

2 هفته ای هست به مشکل عجیبی با php.iini سرور بر خوردم قبلا وقتی تغییری در php.ini ایجاد می کردم درجا بدون ری استارت وبسرور تغییرات اعمال میشد ولی جدیدا کش میشه ! کش هم نه 10-20 دقیقه 6 ساعت کش میشه و تغییرات بعد 6 ساعت اعمال میشند rebuild و ریبوت سرور و ری استارت وبسرور و سرویس ها هم هیچ اثری روی این کش ندارند این کش فقط بر روی php.ini اصلی سرور هست و phpselector و php.ini های داخل هاست ها چنین مشکلیندارند و تغییرات درجا اعمال میشند ! راهی برای خلاصی ازش وجود داره؟

facenama
February 5th, 2014, 01:50
من هم اینطور مشکلی رو داشتم. به نتیجه ای نرسیدم . Apache و php رو از اول نصب کردم. اگه راهش پیدا شد منم در جریان بزارید

Mohsen.b
February 5th, 2014, 03:55
میشه مسیر فایلی که تعییر میدید رو بدید ؟

InterServer.ir
February 5th, 2014, 04:21
/usr/local/lib/php.ini

Mohsen.b
February 5th, 2014, 04:39
یه phpinfo بگیر و ببین مسیر Loaded Configuration File چیه.

InterServer.ir
February 5th, 2014, 05:28
مشکلی تو مسیر و .. وجود نداره فقط مشکل کش هست حالا این کش کجا قرار داره نمی دونم

Yas-Host
February 5th, 2014, 06:38
یکبار php.ini رو حذف کنید و php رو در ورژن جدیدتر rebuild کنید و مجددا بر روی ورژن قدیمی ریبایلد کنید( 5.3.27 پیشنهاد میشه )

porya8738
February 5th, 2014, 11:21
آقای سنجری درست می فرمایند

techgreen
February 5th, 2014, 11:54
درود خسته نباشید
یاسین جان درست میفرمایید
php رو به نسخه 5.3.27
rebuild کنید

InterServer.ir
February 5th, 2014, 15:15
پاک هم میشه کش از بین نمیره بازم سایت ها درست کار می کنند و انگار نه انگار با rebuild هم مشکل حل نشد!

Yas-Host
February 5th, 2014, 16:15
پاک هم میشه کش از بین نمیره بازم سایت ها درست کار می کنند و انگار نه انگار با rebuild هم مشکل حل نشد!

دسترسی روت سرور و آدرس چند سایت رو ارسال کنید بررسی و حل خواهم کرد.

InterServer.ir
February 6th, 2014, 04:11
ممنون ولی ترجیح میدم همین جا موضوع حل بشه

کش در یکجا باید تعریف شده باشه که 6 ساعت کش می کنه ولی این رو نمیدونم کدوم قسمت! مشکل از suphp یا وبسرور باشه چرا فقط همین یک فایل کش میشه و phpselector درست کار می کنه !