توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : روی یک سرور چند تا اکانت میشه هاست کرد؟
CANOR
May 1st, 2010, 00:45
سلام دوستان
یک سوال دارم از دوستانی که توی کار هاستینگ هستن
روی یک سرور quad core xeon 2.5GHz با 4 گیگ رم چند تا اکانت میشه هاست کرد؟
طبق تجربه ی خودتون آیا به فرمولی برای این کار دست پیدا کردید؟ (مثلا هر یک گیگ رم 50 تا اکانت یا همچنین چیزایی....)
ممنون
aghaee
May 1st, 2010, 00:51
با کسب اجازه از استادان خودم!
روال خاصی نداره! مونده به وضعیت و کشش سرور شما! هر چقدر زیاد باشه فشار روی سرور زیاد میشه و اگه بیش از اندازه مجاز باشه سرور داونی پیدا می کنه و همچنین سرعت پائین میاد!
به بازدید هاست های فروخته شده هم بستگی داره!
مثلا هاست فروشگاه با هاست انجمن و آپلود سنتر هیچ موقع یکی نیست! و....
pouyasazan
May 1st, 2010, 02:08
غیر از مواردی که دوستمون اشاره کرد به کنترل پنل هم تا حدودی ربط پیدا می کنه, برای مثال کنترل پنل plesk حداکثر 999 اکانت روی هر سرور با هر مشخصاتی که می خواهد باشد. اگر بالاتر بره تعدادشون خود کنترل پنل crash می کند و خیلی از تسکهای اتوماتیک هم انجام نمی شوند. روی cpanel زیاد فکر نمی کنم محدودیتی داشته باشه. نکته دیگر هم سیستم عامل است که خودش می تونه در مصرف رم و cpu تاثیر داشته باشه و حتی نرم افزارهایی هم که روی سرور نصب هستند در این قضیه تاثیر دارند.
AfraWeb.net
May 1st, 2010, 02:12
سلام دوستان
یک سوال دارم از دوستانی که توی کار هاستینگ هستن
روی یک سرور quad core xeon 2.5GHz با 4 گیگ رم چند تا اکانت میشه هاست کرد؟
طبق تجربه ی خودتون آیا به فرمولی برای این کار دست پیدا کردید؟ (مثلا هر یک گیگ رم 50 تا اکانت یا همچنین چیزایی....)
ممنون
فرمول خاصی ندارد باید ببنید هر سایت چقدر مصرف سی پی یو دارد برای مثال فروم ها و سایت های تبلیغاتی اگهی و سایت های پر بازدید مصرف زیادی دارند ولی سایت های معمولی مشکلی ندارند و میتوانید میزبانی نمایید
CANOR
May 1st, 2010, 11:28
ممنون از پاسخ همه اساتید
ببینید من یک هاستینگ وارز دارم ( البته فعلا ریسلر هستم) ولی الان که تعداد مشتریها داره زیاد میشه میخوام یک سرور اجاره کنم.
فکر میکنم مصرف هاست وارز هم دیگه مشخص باشه، معمولا برای سایتهای دانلود و فرومهای ویبولتین استفاده میشه. با این تفاسیر میشه امید داشت که روی همچین سروری حداقل 200 تا اکانت هاست کرد؟
J4vad
May 1st, 2010, 13:15
ممنون از پاسخ همه اساتید
ببینید من یک هاستینگ وارز دارم ( البته فعلا ریسلر هستم) ولی الان که تعداد مشتریها داره زیاد میشه میخوام یک سرور اجاره کنم.
فکر میکنم مصرف هاست وارز هم دیگه مشخص باشه، معمولا برای سایتهای دانلود و فرومهای ویبولتین استفاده میشه. با این تفاسیر میشه امید داشت که روی همچین سروری حداقل 200 تا اکانت هاست کرد؟
با سلام ،
دوست عزیز گاهی اوقات یک سایت سرور را Down می کند ! پس حرف دوستان را متین بشمارید و در عمل آن را بررسی کنید چون ملاک های زیادی برای تخمین نیاز است که خود شما در هنگام عملی ساختن آن را می توانید بفهید ؛ اما اگر مدیریت خوبی بر سرور داشته باشید و یوزر مشکل دار نداشته باشید شک نکنید برروی مشخصاتی که دادید بیش از 200 یوزر را هم می شود هاست کرد .
موفق باشید .
aghaee
May 1st, 2010, 13:17
من که شخصا فکر نمی کنم بشه 200 تا روش سوار کرد! نمی کشه! بازم نظر اساتید
aghaee
May 1st, 2010, 13:20
با سلام ،
دوست عزیز گاهی اوقات یک سایت سرور را Down می کند ! پس حرف دوستان را متین بشمارید و در عمل آن را بررسی کنید چون ملاک های زیادی برای تخمین نیاز است که خود شما در هنگام عملی ساختن آن را می توانید بفهید ؛ اما اگر مدیریت خوبی بر سرور داشته باشید و یوزر مشکل دار نداشته باشید شک نکنید برروی مشخصاتی که دادید بیش از 200 یوزر را هم می شود هاست کرد .
موفق باشید .
تائید میشه! ولی 100% از 200 تا اکانت چند تایی مشکل دار خواهند بود تو این شکی نیست!
و اینو میشه گفت که 200 تا اکانت همش سایت کوچک نباشه!
بیشتر بشه از اون هاستهای خودمونی میشه که 1 گیگ رو میدن 5 تومن و در روز 50 با داونی داره!
IFACO.Net
May 1st, 2010, 15:18
باید بنابر ظرفیت و کشش سرور در آن می توان اکانت ساخت و مقیاس خاصی برای اینکار نیست ، مدیر سرور می تواند این ظرفیت را با مانیتور کردن سرور تشخص بدهد.
taghikhani
May 1st, 2010, 16:10
به تعداد ربطی نداره اونم در مورد سرور شما که از لحاظ قدرت نرماله. بیشتر بستگی به استفاده سایتها داره که میتونی برای کنترلش پهنای باندها رو محدود کنی یا سایتهارو روی سرور مجازی بسازی تا روی منابعشون مدیریت داشته باشی.