ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل نصب سرور مجازی ویندوز

zarinnets
February 4th, 2014, 17:49
سلام
من یک سرور از لیز وب دارم

من هر بار که ویندوز سرور 2003 نصب میکنم با چند ایزوی مختلف بعد از نصب وقتی میام آپدیت کنم اول مشکلی نیست اما اواسط آپدیت کنسل میشه و بعد دیگه سایت مایکروسافت و سرور آپدیت به کل باز نمیشه تست کردم دیدم سایت هایی نظیر ند32 و کسپر اسکای هم باز نمیشه کرد ، من با چندین ایزو امتحان کردم اما هر بار این اتفاق میفته

parsa-server
February 4th, 2014, 18:28
سلام
من یک سرور از لیز وب دارم

من هر بار که ویندوز سرور 2003 نصب میکنم با چند ایزوی مختلف بعد از نصب وقتی میام آپدیت کنم اول مشکلی نیست اما اواسط آپدیت کنسل میشه و بعد دیگه سایت مایکروسافت و سرور آپدیت به کل باز نمیشه تست کردم دیدم سایت هایی نظیر ند32 و کسپر اسکای هم باز نمیشه کرد ، من با چندین ایزو امتحان کردم اما هر بار این اتفاق میفته

یعنی بعد هر بار ارسال دستور آپدیت این موارد پشت سرش پیش میاد؟!
ویندوز کرک شده هست؟

techgreen
February 4th, 2014, 18:34
ویندوز رو کرک کرده اید ؟
مشکلتون رو کمی باز تر توضیح دهید

zarinnets
February 4th, 2014, 18:36
نه با سریال نصب کردم هیچ کرکی هم اجرا نکردم ، اما الان یک آنتی ویروس نصب کردم و کرم conflicker روش بود کاملا هم خودشو پخش کرده بود تا 800 عدد ، من چون تازه واردم و بار اولم هست فهمیدم که باید فایروال esxi رو کانفیگ کنم اما نمیدونم کدوم ها باید غیر فعال شه و کدوم ها باید فعال باشند ، میشه راهنماییم کنید ؟