ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : هنگ بی مورد سرور

irancheat2
February 3rd, 2014, 23:41
با سلام خدمت همه عزیزان

ما یک سرور میزبانی داریم با مشخصات زیر :

24گیگ رم
8 هسته پردازنده که مدلش یادم نیست اما اکی هست از بابت کیفیت
پورت 1
کنترل پنل : سی پنل

ای سرور ما مدتی هست که کل رم رو کش میکنه.شاید 1گیگش خالی بزاره و بخاطر همین وقتی میخوایم یه یوزر رو ویرایش کنیم،حذف کنیم،بکاپ ریستور کنیم و ... که نیاز به پردازش داره سرور هنگ میکنه.
چندبار رم کش شده رو خالی کردم و بعد کار رو انجام دادم مثلا نمونه هایی که گفتم ولی قفل نکرد اما بازم رم کش شده که خالی شده پر میشه.

سرور مصرفی هم نداره.وقتی رم رو با دستور از اس اس اچ خالی میکنم تا اونجا که میدونم حدود 3 تا 5گیگ بیشتر مصرف نداره.

نظر شما دوستان چیه؟
به نظر شما مشکل از کجاست؟

با تشکر فراوان

ULTRAWEB
February 4th, 2014, 00:08
باید درست کانفیگ شه سرورتون .....
تا مشکلش حل شه و این مشکلات رو نداشته باشین

Yas-Host
February 4th, 2014, 00:09
احتمال زیاد از کانفیگ PHP / Apache شماست.

بهتر است به یک فرد حرفه ای بدید براتون کانفیگ رو انجام بده.

کنترل پنلتون رو قید نکردید.

برای مصرف رم کمتر SuPHP سفارش میشه برای هندلر PHP

شب خوش

nginxweb
February 4th, 2014, 00:48
درود

دوست گرامی با کانفیگ مناسب روی وب سرور apache و بهینه سازی اصولی mysql و همنطور کنترل لیمیت های operation system شما میتوان تا حد مناسبی میزان مصرف منابع را کاهش داد و همچنین استفاده از nginx در کنار آپاچی به همراه کش سرور کمک زیادی خواهد کرد

facenama
February 4th, 2014, 01:10
سرورتون باید به شکل حرفه ای کانفیگ بشه. مشکل هم ار apache سرور باشه. میتونید برای کیفیت بهتر سرور از varnish و یا ngnix استفاده کنید

«احمد»
February 4th, 2014, 13:37
با سلام خدمت همه عزیزان

ما یک سرور میزبانی داریم با مشخصات زیر :

24گیگ رم
8 هسته پردازنده که مدلش یادم نیست اما اکی هست از بابت کیفیت
پورت 1

ای سرور ما مدتی هست که کل رم رو کش میکنه.شاید 1گیگش خالی بزاره و بخاطر همین وقتی میخوایم یه یوزر رو ویرایش کنیم،حذف کنیم،بکاپ ریستور کنیم و ... که نیاز به پردازش داره سرور هنگ میکنه.
چندبار رم کش شده رو خالی کردم و بعد کار رو انجام دادم مثلا نمونه هایی که گفتم ولی قفل نکرد اما بازم رم کش شده که خالی شده پر میشه.

سرور مصرفی هم نداره.وقتی رم رو با دستور از اس اس اچ خالی میکنم تا اونجا که میدونم حدود 3 تا 5گیگ بیشتر مصرف نداره.

نظر شما دوستان چیه؟
به نظر شما مشکل از کجاست؟

با تشکر فراوان
سلام
من دقیقا یک ده روزی هست همین مشکل رو روی یک سرور مشابه در هتزنر دارم ( 24 گیگ رم ... ، هشت هسته ای ... )
هیچ نماد و نشونه ای هم از مشکل در نرم افزار دیده نمیشه. همه چیز خوبه، ناگهان لود سرور بی جهت افزایش پیدا می کنه.

تنظیمات مای اسکیوال رو با تمام دقت بهینه کردم، بین nginx و آپاچی هم سوئیچ کردم، مشکل حل نشد ... و دقیقا وقتی که یک بکآپ ری استور می کنم مشکل افزایش پیدا می کنه و منجر میشه که کل سرور رو ریست کنم(هیچ راه دیگه ای نمی مونه).

در فهرستProcess List ، جمع مقدار درصد استفاده از سی پی یو به 5درصد هم نمی رسه، اما در Server Status لود سی پی یو ، سر به فلک می کشه ...، چیزی که در ده سال گذشته هیچگاه ندیدم.

حدس زدم که یک مشکل سخت افزاری باشه (مثل اینکه هارد گیر می کنه) ، بنابراین دارم سرور رو تعویض میکنم تا مطمئن بشم. تمام اکانتها رو به سرور جدید با نصب جدید و کانفیگ دقیق منتقل خواهم کرد.

اگر این نباشه ممکنه اشکال یا باگی در نرم افزارهائی که اخیرا به روز شدن باشه ...
و الا هیچ نمودی از اینکه در تنظیمات مشکلی داشته باشه یا حمله ای باشه یا غیره وجود نداره.

خیلی تعجب کردم که مشکل مشابه دیدم! شانسی ... این احتمال وجود باگ رو افزایش میده. آیا شما هم از سی پنل استفاده می کنید ؟ سنت‌او‌اس؟

البته با تمام این احوال، اگر شما سرورتون رو خوب کانفیگ نکردید و از کانفیگش مطمئن نیستید، باید قبل از هر چیز درست کانفیگش کنید.

irancheat2
February 4th, 2014, 13:49
احتمال زیاد از کانفیگ PHP / Apache شماست.

بهتر است به یک فرد حرفه ای بدید براتون کانفیگ رو انجام بده.

کنترل پنلتون رو قید نکردید.

برای مصرف رم کمتر SuPHP سفارش میشه برای هندلر PHP

شب خوش
با سلام
به نظر خودم مشکلی نیست در کانفیگ این دو مورد اما مصرف php بالاست.کانفیگ روی suphp هست.

دوست گرامی با کانفیگ مناسب روی وب سرور apache و بهینه سازی اصولی mysql و همنطور کنترل لیمیت های operation system شما میتوان تا حد مناسبی میزان مصرف منابع را کاهش داد و همچنین استفاده از nginx در کنار آپاچی به همراه کش سرور کمک زیادی خواهد کرد
با سلام
انجین ایکس نصب هست در کنار آپاچی و از ورنیش کش هم استفاده میشه.
بهینه سازی اصولی اس کیو ال انجام نشده اما رکوئست های زیادی هم ارسال نمیشه به دیتابیس.مصرف php به نظر میاد که بالاست.اما نه در این حد که سرور با 24 گیگ رم رو بخوابونه.

سرورتون باید به شکل حرفه ای کانفیگ بشه. مشکل هم ار apache سرور باشه. میتونید برای کیفیت بهتر سرور از varnish و یا ngnix استفاده کنید

سرور حرفه ای کانفیگ شده اما کانفیگ رو هرکاری کنید ممکنه یه جایی کم و زیاد بشه.
درحال حاظر از هردو استفاده شده.
وب سرور انجین ایکس در کنار آپاچی و ورنیش کش برای افزایش سرعت سرور

سلام
من دقیقا یک ده روزی هست همین مشکل رو روی یک سرور مشابه در هتزنر دارم ( 24 گیگ رم ... ، هشت هسته ای ... )
هیچ نماد و نشونه ای هم از مشکل در نرم افزار دیده نمیشه. همه چیز خوبه، ناگهان لود سرور بی جهت افزایش پیدا می کنه.

حدس زدم که یک مشکل سخت افزاری باشه، بنابراین دارم سرور رو تعویض میکنم تا مطمئن بشم.
اگر این نباشه ممکنه اشکال یا باگی در نرم افزارهائی که اخیرا به روز شدن باشه ...
و الا هیچ نمودی از اینکه در تنظیمات مشکلی داشته باشه یا حمله ای باشه یا غیره وجود نداره.

خیلی تعجب کردم که مشکل مشابه دیدم! شانسی ... این احتمال وجود باگ رو افزایش میده. آیا شما هم از سی پنل استفاده می کنید ؟ سنت‌او‌اس؟
بله همین مشخصات.شما از آپاچی بوستر استفاده میکنید؟

«احمد»
February 4th, 2014, 13:53
بله همین مشخصات.شما از آپاچی بوستر استفاده میکنید؟

نه الآن آپاچی خالی ...+ CSF Firewall + maldet ، suPHP

مشکل اینه که هیچی تو گزارشها نیست، حتی در بحرانی ترین وضعیت همه چی عادی نشون داده میشه (غیر از Server Load) ولی سرور کار نمی کنه.

irancheat2
February 4th, 2014, 13:58
یه بار به صورت تست قبل از اینکه انتقال رو شروع میکردید به وب سرور لایت اسپید یا انجین ایکس سوئیچ میکردید شاید مشکلتون حل میشد.
ممکنه یه سایت پربازدید منابع سرور شما رو مصرف میکنه.
در مورد مشکل شما موارد زیادی درگیر هستن اما مورد من یه جورایی خاصه.وقتی رم رو خالی میکنیم سرور هم خوب کار میکنه و تمامی موارد خوب انجام میشه اما بعد از چندین ساعت سرور رمش پرمیشه و باز روزی از نو .

«احمد»
February 4th, 2014, 14:05
یه بار به صورت تست قبل از اینکه انتقال رو شروع میکردید به وب سرور لایت اسپید یا انجین ایکس سوئیچ میکردید شاید مشکلتون حل میشد.
ممکنه یه سایت پربازدید منابع سرور شما رو مصرف میکنه.
در مورد مشکل شما موارد زیادی درگیر هستن اما مورد من یه جورایی خاصه.وقتی رم رو خالی میکنیم سرور هم خوب کار میکنه و تمامی موارد خوب انجام میشه اما بعد از چندین ساعت سرور رمش پرمیشه و باز روزی از نو .

انجین اکس رو تست کردم ... فایده ای نداشت، سابقۀ زیادی در بازی کردن با این پلتفرمها دارم، حسّم میگه که اشکال منطقی نیست ;)

شما به نظرم یک تجدید نظری در تنظیمات مای اسکیو ال بکن ... میتونه مشکل مای اسکیو ال باشه، با mysqltuner چک کردی؟

irancheat2
February 4th, 2014, 14:07
آره کانفیگی که این برنامه ارائه میده رو تست کردم جوا نگرفتم.

«احمد»
February 4th, 2014, 14:12
آره کانفیگی که این برنامه ارائه میده رو تست کردم جوا نگرفتم.

اگر حوصله داشتید ، پیشنهادش رو اینجا کپی کنید ... شاید چیزی به ذهن ما هم رسید :d

irancheat2
February 4th, 2014, 14:17
یک کانفیگ حدود یک سال پیش در اینترنت در سایت خود سی پنل ارائه شد که شدیدا مصرف ها رو کاهش میداد و موثر بود.
من یک سرور هاستینگ دیگه که کانفیگ کردم اونو تست کردم عالی جواب میداد اما هرچی میگردم پیداش نمیکنم.

اگر اون کانفیگ رو پیدا کردم حتما ایجا میزارم.

«احمد»
February 4th, 2014, 14:19
کانفیگ مای اس کیو ال سرور ، در ارتباط مستقیم با حجم و شکل همون سرور هست.
نسخه های کپی فقط برای شروع خوبه.

irancheat2
February 4th, 2014, 14:22
آره درسته اما یک آموزش برای تغییر موارد گذاشته بود که مقادیر رو طبق گفته ها تغییر میدادید .

techgreen
February 4th, 2014, 17:11
درود خسته نباشید مشکل از کانفیگ سرورتون هست بهتر هست سرور رو دوباره کانفیگ کنید

irancheat2
February 4th, 2014, 21:11
درود خسته نباشید مشکل از کانفیگ سرورتون هست بهتر هست سرور رو دوباره کانفیگ کنید
درود

نظر شما چیه؟ کجای کانفیگ میلنگه؟