PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشاوره برای شروع کار مجازی سازی و تهیه سرور اختصاصی

AbnusServer.Com
February 3rd, 2014, 19:55
سلام خدمت دوستان
بنده برای شروع کار قصد خرید سرور جهت مجازی سازی رو دارم و از xlhost میخوام یک سرور با 8 گیگ رم تهیه کنم. ( فقط لوکیشن آمریکا مدنظرم هست)

آیا xlhost خوب است ؟
با 8 گیگ رم سرور، چه مقدار سرور مجازی با چه مقدار رم می توان مجازی سازی کرد ؟
بر روی سرور اصلی Centos نصب میشه و بر روی Centos وی ام ویر باید نصب کنم ؟ وی ام ویر نسخه پولی و فری داره ؟

ممنون میشم که بنده رو راهنمایی کنید و اگر نکته ی اضافه ای هم برای گفتن دارید لطفا دریغ نکنید ...

hostfire
February 3rd, 2014, 20:02
سلام خدمت دوستان
بنده برای شروع کار قصد خرید سرور جهت مجازی سازی رو دارم و از xlhost میخوام یک سرور با 8 گیگ رم تهیه کنم. ( فقط لوکیشن آمریکا مدنظرم هست)

آیا xlhost خوب است ؟
بر روی سرور اصلی Centos نصب میشه و بر روی Centos وی ام ویر باید نصب کنم ؟ وی ام ویر نسخه پولی و فری داره ؟

ممنون میشم که بنده رو راهنمایی کنید و اگر نکته ی اضافه ای هم برای گفتن دارید لطفا دریغ نکنید ...

xlhost برای مجازی سازی اونم برای کاربران ایرانی که خدای اسپمن مناسب نیست
مقدار سروری که میتونید بسازید بسته به نوع پردازنده و نوع و تعداد هارداتون داره
وی ام ویر خودش یک os هست تحت چیزی نصب نمیشه
همچنین خود وی ام ویر پولیه ولی لایسنسشو تو سایت رسمیش تیکت میزنید بهتون میده 60 روزه تریال و نرم افزار های که باید بهش وصل بشید و اصلی ترینش وی سینتر هست لایسنس داره که کرک شدش پیدا میشه و 95% همکاران از کرک شدش استفاده میکنن

hostfire
February 3rd, 2014, 20:07
4 تا دو گیگ!

یعنی نمیتونن 12 تا رم 512 بدن؟
----
4 تا 2 گیگ هم نمیتونن بدن! چون خوده مجازی ساز نزدیک 1 تا 1.5 گیگ بسته به منابع سرور رم رو خودش مصرف میکنه

Parsa08
February 4th, 2014, 07:42
سلام خدمت دوستان

آیا xlhost خوب است ؟

سلام

سرور xlhost از نظر پورت و سخت افزار بسیار عالی هست
اما برای ایرانی ها مناسب نیست چون خیلی ابیوز برات میاد

به نظر من از دیتاسنتر های دیگه ی امریکا استفاده کن
من خودم از ColoCrossing خیلی راضی ام

هم قیمتش مناسبه هم زیاد به ابیوز گیر نمیدن

وی ام ویر هم خودش سیستم عامله و نسخه تریالش ۶۰ روزه هست

در هر حال xlhost خیلی عالیه اما برای ایرانی ColoCrossing

Mr.Te0
February 4th, 2014, 21:47
به نظر من تصمیم خوبی گرفتید.
سرور های ایکس ال هاست پایداری بسیار مناسبی دارند.
برای مشکل ابیوز هم با رعایت یه سری نکات کوچیک میتونید از ارسال اسپم و مشکلا بعد از اون جلوگیری کنید.