توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سرور برای وب هاستینگ
x.secretly
April 30th, 2010, 13:58
سلام!
دوستان گرامی من می خوام یه شرکت وب هاستینگ داخل ایران با سرور های خوب و قایل اعتماد داشته باشم!
1- می خوام این سرور ها خارج از ایران باشه اما برای یوزر های ایرانی مشکلی ایجاد نکنه و cPanel هم بتونم روش نصب کنم! دیتاسنتر های مناسب برای این کار رو معرفی کنید به همراه لینک هاشون!
2- راه های پیش گیری از تحریم شدن cPanel و ساسپند شدن سرور!
3- نحوه گرفتن ریسلری از دایرکت ای به همراه شرایط و لینک ثبت نام!
4- یه جای قابل اعتماد برای paid کردن!
AfraWeb.net
April 30th, 2010, 14:12
AfraWeb :: سرور مجازی | سرور اختصاصی | افرا وب | Dedicated Servers, VPS , hosting , reseller , windows vps , Linux vps , managed hosting and vps (http://www.afraweb.net/index.php?id=8)
TukaNet
April 30th, 2010, 14:36
سلام!
دوستان گرامی من می خوام یه شرکت وب هاستینگ داخل ایران با سرور های خوب و قایل اعتماد داشته باشم!
1- می خوام این سرور ها خارج از ایران باشه اما برای یوزر های ایرانی مشکلی ایجاد نکنه و cPanel هم بتونم روش نصب کنم! دیتاسنتر های مناسب برای این کار رو معرفی کنید به همراه لینک هاشون!
2- راه های پیش گیری از تحریم شدن cPanel و ساسپند شدن سرور!
3- نحوه گرفتن ریسلری از دایرکت ای به همراه شرایط و لینک ثبت نام!
اگر تازه کار هستید پیشنهاد می کنم با شرکت های ایرانی کار کنید ... این موارد رو هم در انجمن گفته شده
در ضمن مهدوده بودجه رو هم لطف کنید بگید تا بهترین آفر ها رو دریافت کنید / موفق باشید :67:
فناوران شبکه توکا // سرور اختصاصی (http://www.tukanet.net/dedicated.html)
:106: :68:
منظور ؟! اسپم ؟!
nimafire
April 30th, 2010, 14:46
سلام
دوست عزیز
ما میتونیم برای شما سرور مناسب با افر های مناسب از کانادا و امریکا خریداری کنیم
برای لایسنس cpanel نیز امکان خرید و نصب برای سرور ها را داریم.
اگر نیاز دارید میتونیم از دایرمت ای بهتون پنل ریسلری بدیم. مستقل از ما عمل کنید تنها ما برای شما شارژ میکینم
اگر مایل بودید پیام خصوصی ارسال کنید
با تشکر
Arashdn
April 30th, 2010, 14:57
سلام
با تلفن بنده تماس بگیرید تا بهترین موارد رو برای شما معرفی کنم و برای خرید کمکتون کنم
09355055680 -- آرش درگاهی
hostina
April 30th, 2010, 16:42
سلام
xlhost.com
100tb.com
این 2رو به شما پیشنهاد می کنم سرویس هاشون خوبه مخصوصا پورت سرور xlhost 100Mbps و 100tb 1gigabit
برای پرداخت هم می تونم کمکتون کنم اگر خواستید
موفق باشید
irlogo
April 30th, 2010, 17:25
شما 3 انتخاب می تونید داشته باشید
ریسلر میزبانی وب
سرور مجازی
سرور اختصاصی
x.secretly
April 30th, 2010, 17:31
مشکل اصلی من خرید نیست!
اگه جایی توضیح داده شده لطف کنید لینک بدید ممنون میشم!
من سروری می خوام که با ایران مشکل نداشته باشه! و تمامی گانفیگ های سرور رو از جمله نصب و منیج رو خودم می خوام انجام بدم از کجا باید شروع کنم! در ضمن من فعلا 300 تا یوزر هم دارم واسه همین نمی خوام دچار مشکل بشم چون قبلا با یه شرکت ایرانی کار می کردم!
x.secretly
April 30th, 2010, 17:33
قیمت هم هر چه پایین تر بهتر با i web هم صحبت کردم اما ظاهرا با c panel واسه ایران مشکل دارند!
TukaNet
April 30th, 2010, 17:58
ببنید سی پنل ربطی به دیتاسنتر نداره بلکه این خود سی پنل هست که لایسنس رو اکس پایر می کنه
البته روش هایی وجود داره که جلوگیری کرد ولی اگه کسی ریپورت بده ... فاتحه ....
در مورد دیتاسنترهای آمریکایی هم اگر غیر مستقیم بگیرید هیچ موردی نخواهد داشت البته می تونید با
xlhost کار کنید که ایرانی هستند ...
DeltaGostar
April 30th, 2010, 18:10
پیشنهاد بنده خرید سرور از اروپا هست که نسبتا مشکل بع خصوصی با ایران ندارن - و فقط پسورد روت رو بهتون میدن هر چه خواستید میتونید نصب کنید از مجازی ساز یا فقط خود سی پنل رونصب کنید پشنهاد میشه سی پنل رو روی یه ای پی ویرفای کنید و نصب کنید /بعد از اون یه ای پی جدید اد کنید .روی سرور کل سایت ها رو ببرید روی ای پی جدیده اد کنید و نیم سرور اصلی سرور اون ای پی جدیده باشه سپس سایت ها رو انتقال بدید / درصدی بیسیار زیادی از تحریم شدن کاسته میکنه / برای خرید و مشاوره و غیره در خدمتیم /
AfraWeb.net
April 30th, 2010, 18:17
مشکل اصلی من خرید نیست!
من سروری می خوام که با ایران مشکل نداشته باشه! و تمامی گانفیگ های سرور رو از جمله نصب و منیج رو خودم می خوام انجام بدم از کجا باید شروع کنم! در ضمن من فعلا 300 تا یوزر هم دارم واسه همین نمی خوام دچار مشکل بشم چون قبلا با یه شرکت ایرانی کار می کردم!
شما میتوانید دیتا سنتر netelligent کانادا را انتخاب نمایید . تضمین اپ تایم 100 درصد و تضمین پورت 100 اختصاصی و ساپورت بسیار قوی .
تنها دیتا سنتری که امکان کولو سرور را از ایران دارد و نیازی نیست شما با ادرس و مخفی کاری هویت ایرانی خود را پنهان نمایید و به راحتی میتوانید به عنوان یک فرد ایرانی خرید داشته باشید و پنل اختصاصی هم داشته باشید . در رابطه با سی پنل هم دست دیتا سنتر نیست ولی در صورت مشکل میتوانید اپی را تغییر دهید و سی پنل جدید دریافت نمایید در هر صورت امیدواریم که از نظر سی پنل برای شما مشکلی پیش نیاد ولی اگر توانایی این را دارید که بک اپ ها را به دایرکت ادمین تغییر دهید و با خیال اسوده از سرور استفاده نمایید .
x.secretly
April 30th, 2010, 19:29
yani chi xl host irani hast? yani to iran e?
IFACO.Net
April 30th, 2010, 19:42
yani chi xl host irani hast? yani to iran e?
یکی از مدیران اصلی فروشش یک فرد ایرانی هست.
Hostmaster
May 1st, 2010, 10:59
مشکل اصلی من خرید نیست!
دوست عزیز با توجه به مواردی که نوشته اید از شما
دعوت می کنم با شرکت روند تازه به شماره تلفن 26401650 (6 خط) داخلی 113 تماس حاصل فرمایید.
x.secretly
May 7th, 2010, 00:07
شما از netelligent خرید داشتید؟ ممنون میشم لینکش رو بدید!
tar.gz
May 7th, 2010, 00:30
شما از netelligent خرید داشتید؟ ممنون میشم لینکش رو بدید!
با توجه به پستهای شما,
بنده اینطور برداشت کردم که شما بیشتر به اینکه سرور به نام خودتون و در کنترل کامل خودتون باشه اهمیت میدید تا قیمت. و همینطور میخوایین با شرکت ایرانی هم همکاری داشته باشین. در انجمن با شرایط شما شرکت افرا وب میتونه کمک زیادی بهتون بکنه. نماینده دیتاسنتر netelligent کانادا هست و سرور با مالکیت 100 درصد بهتون واگذار میشه.خدمات دیگه هم مثل پشتیبانی و دامین و... هم دارن که میتونید ازشون کمک بگیرید. قرداد رسمی هم بهتون میدن
به نظرم با ایشون تماس بگیرید خیلی زودتر به نتیجه میرسید. در مورد xlhost بله از ایرانیان در اونجا فعالیت دارن ولی این انتظار رو نداشته باشید که ایشون بتونه از تحریم شما رو نجات بده. یکی از بچه های همین انجمن با اون دیتاسنتر مشکل پیدا کرده بود و اون فرد ایرانی هیچ کاری نکرد(یا نتونست بکنه) پس بهتره ریسک نکنید
pardishosting
May 7th, 2010, 01:08
اگر سرور با تکنولوژی تاپ خواستید و تضمین آپتایم و ... امکان مدیریت در زمانی که به مشکل دچار شدید و ... ما در خدمت شما هستیم.
قیمت ها کمی بالاست اما کیفیت واقعا عالیه و شما بدون مشکل تحریم در یکی از بهترین دیتاسنتر های امریکا می تونید سرور داشته باشید.
سرور های ما هم فقط 8 هسته ایی و 16 هسته ایی هست.
قیمت ها هم بسته به نیاز شماست ، اگر تمایل داشتید اعلام کنید تا حداقل قیمت رو بدم.
J4vad
May 7th, 2010, 02:02
قیمت هم هر چه پایین تر بهتر با i web هم صحبت کردم اما ظاهرا با c panel واسه ایران مشکل دارند!
تایید میشه ، اگر Iweb نخواهید می تونم براتون در آلمان ، انگلیس ، آمریکا لیسانس Cpanel را خریداری کنم بدون اینکه برای ایرانی بودن مشکلی داشته باشید .
در مورد نمایندگی دامنه هم می توانم به شما نمایندگی دامنه DirectI با نام خود شما به شما بدهم .
تمامی پرداخت های ما توسط Master Card Business انجام میشه .
با ایمیل : admin at ajahost.net تماس حاصل کنید .
موفق باشید .
x.secretly
May 7th, 2010, 02:46
احتمالا تعداد یوزر های که روی سرور از تمپلیت های نال شده استفاده میکنند زیاد باشه با این تفاسیر به نظر شما مشکلی پیش نمی یاد؟
J4vad
May 7th, 2010, 04:12
احتمالا تعداد یوزر های که روی سرور از تمپلیت های نال شده استفاده میکنند زیاد باشه با این تفاسیر به نظر شما مشکلی پیش نمی یاد؟
بروی سروری که وارز ساپورت نباشد اگر کسی شکایت کند امکان به وجود اومدن مشکل هست . البته سروری که در آلمان ارائه می کنیم این مشکل را ندارد .
موفق باشید .
M-Soltani.ir
May 7th, 2010, 08:23
از هر جا میخری سرور رو Cpanel نصب نکن ، دایرکت ادمین خوبه ;)
mr.he3am
May 7th, 2010, 09:38
سرور از بیشتر دیتا سنتر ها میتونیم براتون خریداری کنیم . مثل iweb . caro . theplanet . xlhost . giga .ovh
خدمات حرفه ای میزبانی وب | شماره ثبت :22864 (http://www.vastdata.net)
irlogo
May 7th, 2010, 12:14
اگه وارز 100% می خواهید از ایران سرور بگیرید
قیمت های خوبی در ایران هست
x.secretly
May 7th, 2010, 13:10
بروی سروری که وارز ساپورت نباشد اگر کسی شکایت کند امکان به وجود اومدن مشکل هست . البته سروری که در آلمان ارائه می کنیم این مشکل را ندارد .
موفق باشید .
چه تضمینی هست که مشکلی پیش نیاد؟
---------- Post added at 01:10 PM ---------- Previous post was at 01:08 PM ----------
به نظرتون معقولانست که یه سرور وارز بگیرم و یک سرور از آلمان؟
M-Soltani.ir
May 7th, 2010, 13:13
نیکان ، نماینده رسمی کارو خوبـــه
دیتاسنتر xlhost هم تو ایران حساب بانکی دارند ، میتونید مستقیم بگیرید
x.secretly
May 7th, 2010, 13:33
با این تفاسیر اگه xl host تو ایران حساب بانکی داشته باشه به نظر میاد بهترین گزنیه باشه! قیمت هایی هم که داره به نظر خوب میاد؟
در مورد کارو می تونید بیشتر توضیح بدید؟ و اینکه چه مزیتی داره که آفر دادید؟
J4vad
May 7th, 2010, 15:33
چه تضمینی هست که مشکلی پیش نیاد؟
---------- Post added at 01:10 PM ---------- Previous post was at 01:08 PM ----------
به نظرتون معقولانست که یه سرور وارز بگیرم و یک سرور از آلمان؟
دوست عزیز سرور آلمانی که به شما می دهم وارز را پشتیبانی می کند ، دوست عزیز تضمینی بالاتر از اینکه سایت هایی با مضمون وارز 2 سال است که در این دیتاسنتر هاست شده و چند شرکت خارجی هم هاست های وارز ، تورنت و ... از این دیتاسنتر به فروش می رسانند و چه بسا بیش از 3 یا 4 سال است که فعالیت دارند .
موفق باشید .
x.secretly
May 7th, 2010, 15:43
خوب یعنی پس روی سرور میشه c panel نال شده استفاده کرد؟
و نیازی هم لایسنس هم ندارم درسته؟
M-Soltani.ir
May 7th, 2010, 15:57
کارو دیتاسنتر در حد معمولی هست ، قبلا روی این دیتاسنتر سرور داشتم
xlhost هم خوبه ، من الان از این دیتاسنتر سرویس دارم ;)
باید 100% وارز باشه تا بشه نصب کنی ، آلمان و .. فکر کنم گیر بدند ، سی پنل نول شده برای سرور های ایران و .... خوبه
x.secretly
May 7th, 2010, 16:07
کارو دیتاسنتر در حد معمولی هست ، قبلا روی این دیتاسنتر سرور داشتم
xlhost هم خوبه ، من الان از این دیتاسنتر سرویس دارم ;)
باید 100% وارز باشه تا بشه نصب کنی ، آلمان و .. فکر کنم گیر بدند ، سی پنل نول شده برای سرور های ایران و .... خوبه
خوب این چطور وارزیه که نمیشه capnel نال شده نصب کرد؟ دیگه 100% وارز واسه چیه؟ اینطوری که وارز معنیه خودشه از دست میده!
این سروری که میگید روی کدوم دیتا سنتر؟ چند تا سرور روش هست؟ و چند ساله داره فعالیت می کنه؟
---------- Post added at 04:07 PM ---------- Previous post was at 04:05 PM ----------
لطفا منظورتون رو از وارز بودن این سرور دقیق بگید! یعنی چه کار های میشه کرد و چه کار هایی نمیشه کرد؟ من این سرور رو برای وب هاستینگ می خوام والان 300 یوزر دارم که بلاتکلف موندن!
J4vad
May 7th, 2010, 16:21
بله اما اصلا پیشنهاد نمیشه چرا که قابلیت به روز رسانی نداره و مهمترین چیز در عرصه هاستینگ امنیت می باشد که بدون به روزرسانی امنیت از درجه پایینی برخوردار خواهد بود .
موفق باشید .
AfraWeb.net
May 7th, 2010, 17:00
خوب این چطور وارزیه که نمیشه capnel نال شده نصب کرد؟ دیگه 100% وارز واسه چیه؟ اینطوری که وارز معنیه خودشه از دست میده!
این سروری که میگید روی کدوم دیتا سنتر؟ چند تا سرور روش هست؟ و چند ساله داره فعالیت می کنه؟
---------- Post added at 04:07 PM ---------- Previous post was at 04:05 PM ----------
لطفا منظورتون رو از وارز بودن این سرور دقیق بگید! یعنی چه کار های میشه کرد و چه کار هایی نمیشه کرد؟ من این سرور رو برای وب هاستینگ می خوام والان 300 یوزر دارم که بلاتکلف موندن!
واقعا تاسف اور هست مدیران هاستینگ با 300 تا یوزر تو فکر سی پنل نال شده هستند . میدونید نال شده چقدر باگ دارد و ممکنه سرورتون یک روزه هک بشه و اون موقع شما باید جوابگوی مشتریان خود باشید چون نخواستید ماهی 20 تا 25 دلار هزینه لایسنس نمایید
x.secretly
May 7th, 2010, 22:43
قابل توجه دوستان من دنبال c panel نال شده نیستم!و منظورم از سوال بالا این بود:
اگر روی سرور وارز c panel با لایسنس بگیرم مشکلی با یوزر های که از تمپلت ها و اسکریپت های نال شده استفاده کردن مشکل نخواهم داشت؟(به زبان ساده تر برای اونایی که بجای کمک تاسف میخورن: cPanel به نال و یا وارز گیر نمیده؟) اگر مشکل خواهم داشت پس وارز گرفتن بی معنی خواهد بود! درسته؟
AfraWeb.net
May 7th, 2010, 23:02
قابل توجه دوستان من دنبال c panel نال شده نیستم!و منظورم از سوال بالا این بود:
اگر روی سرور وارز c panel با لایسنس بگیرم مشکلی با یوزر های که از تمپلت ها و اسکریپت های نال شده استفاده کردن مشکل نخواهم داشت؟(به زبان ساده تر برای اونایی که بجای کمک تاسف میخورن: cPanel به نال و یا وارز گیر نمیده؟) اگر مشکل خواهم داشت پس وارز گرفتن بی معنی خواهد بود! درسته؟
دوست عزیز سی پنل با اطلاعات سرور شما چی کار دارد و قرار هم نیست چیزی رو چک کند شما باید از دیتا سنتری خرید نمایید که با فایل های وارز مشکلی نداشته باشد یا به عبارتی قانون رو نقض کنه این دیتا سنتر ها کجا هستند ؟ تنها مشکل استفاده از سی پنل هویت ایرانی شما هست و ممکن هست لایسنس شما به دلیل اینکه از ایران هستید بسته بشود که امیدواریم همچین اتفاقی برای هیچ فردی رخ ندهد
ایران - چین - اسیای جنوب شرقی البته در برخی مناطق offshore - امریکای مرکزی و امریکای جنوبی مثل کاستاریکا - پاناما و شیلی و.... البته همه دیتا سنتر ها به اسپم حساس هستند و این نگته را باید در همه جا رعایت نمایید .
در ایران میتوانید سرور خریداری نمایید ولی هزینه بالا هست و مطمعنا نمیتونید هزینه زیادی پرداخت نمایید . در کشور های دیگر هم میتوانید خرید نمایید و بهتر هست
برای مثال دیتا سنتر Home (http://altushost.com/) مشکلی با فایل های وارز ندارند . ولی در کل عدم رعایت قوانین کپی رایت زیاد خوب نیست و متاسفانه کشور های جهان سوم به دنبال این مسائل هستند .
تعدادی دیتا سنتر در اینجا معرفی شده اند میتوانید برسی نمایید
http://www.webhostingtalk.ir/f12/%D8%B3%D8%B1%D9%88%D8%B1-%D9%88%D8%A7%D8%B1%D8%B2-%D8%AE%D8%A7%D8%B1%D8%AC%DB%8C%D8%9F-2994/index3.html
موفق و پیروز باشید
x.secretly
May 8th, 2010, 00:36
من چند بار که یکی از یوزر هام از اسکریپت نال شده استفاده کرد و c panel سرور expire شد! یعنی این داستان هیچ ربطی به اسکریپت نداشته؟ یا این که حساسیت ایجاد کنه واسه c panel که سایتی که از این اسکریپت استفاده کرده ایرانی بوده؟
---------- Post added at 12:36 AM ---------- Previous post was at 12:32 AM ----------
یا حتی چند بار هم شده که بعضی از دامنه ها رو دیدم که به خاطر استفاده از وارز بسته شدن! مثل دامنه های parsjoomla.com ، joomfa.org و gfxworld... البته بعضی هاشون به طور موقت! آیا استفاده از وارز به مسدود شدن دامنه هم می تونه مرتبط بشه (با توجه به نموه های که دیده شده)؟
h.s
May 9th, 2010, 14:45
باسلام
تاپیک خیلی خوبی هست. لطفا به سوال وو جواب ها ادامه بدید.
چون این سوالاتی که دوستمون می پرسند در ذهن من هم وجود داره.
اگه سوالی به ذهنم رسید حتما می پرسم.
بابت جواب هایی که میدهید تشکر میکن.
htfearless
May 9th, 2010, 14:51
من چند بار که یکی از یوزر هام از اسکریپت نال شده استفاده کرد و c panel سرور expire شد! یعنی این داستان هیچ ربطی به اسکریپت نداشته؟ یا این که حساسیت ایجاد کنه واسه c panel که سایتی که از این اسکریپت استفاده کرده ایرانی بوده؟
---------- Post added at 12:36 AM ---------- Previous post was at 12:32 AM ----------
یا حتی چند بار هم شده که بعضی از دامنه ها رو دیدم که به خاطر استفاده از وارز بسته شدن! مثل دامنه های parsjoomla.com ، joomfa.org و gfxworld... البته بعضی هاشون به طور موقت! آیا استفاده از وارز به مسدود شدن دامنه هم می تونه مرتبط بشه (با توجه به نموه های که دیده شده)؟
اگه بخاطر استفاده از اسکریپ نال شکایت بشه و از طریق دادگاه پیگیری بشه احتمالش هست سی پنل ای پی را مسدود کنه. ( شاید )
x.secretly
May 11th, 2010, 00:04
در مورد دامنه کسی جوابی نداره؟
x.secretly
May 21st, 2010, 17:40
اگه واقعا جوابی نیست یه پست جداگونه بزنم!!!!!!!!!!!
asrhosting
May 21st, 2010, 17:46
سلام ربطی به اینکه ایرانی هست یا نیست نداره ! وارز استفاده کنید بر خورد میشه ( البته بستگی به دیتا سنتر و ... داره )
دامنه ها احیاناً com و بین المللی بودن دیگه ؟
اگر بین المللی باشن باز هم بستگی به سرویس دهنده ثبت کنندش داره !
اگر هم Ir باشه که تا یکی تو ایران شکایت نکنه ایرادی نمی گیره !