توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : درخواست سرور نیمه اختصاصی
filmdl
February 3rd, 2014, 11:27
سلام
دوستان من یه سایت دانلود فیلم دارم ، نیاز به یک سرور نیمه اختصاصی با هارد 1 ترابایت و مهمتر از سرعت بدون افت در دانلود فیلمها البته اینم بگم که دانلودها بصورت وی آی پی هست ممنون میشم قیمتها رو اعلام بفرمائید .
servervds.com
February 3rd, 2014, 11:51
سلام
دوستان من یه سایت دانلود فیلم دارم ، نیاز به یک سرور نیمه اختصاصی با هارد 1 ترابایت و مهمتر از سرعت بدون افت در دانلود فیلمها البته اینم بگم که دانلودها بصورت وی آی پی هست ممنون میشم قیمتها رو اعلام بفرمائید .
با سلام
درخدمتیم
هارد 2ترا
رم 6 گیگ
سی پی یو 4 هسته
5000- هرتز
ماه اول 110 هزار تومان ماه بعد 140 هزار تومان
با سلام، سرور در خواستی شما همراه با تضمین لازم ماهانه 80 هزار تومان قابل تقدیم است
Ram 4G
HDD 1T
BW U
CPU 4Core
aligoli
February 3rd, 2014, 15:11
سلام
تست سرعت : http://www.speedtest.net/result/2901239333.png
Ram : 4096 MB - HDD : 500 GB
CPU : Intel(R) Core(TM) i7-4770 2 Core 6000Mhtz | Bandwich : 6TB | Port : 1 Gbit | IP : 1 | OS : Custom| Uptime : 99.99%
ماهانه : 100 هزار تومان
Ram : 8192 MB - HDD : 1000 GB
CPU : Intel(R) Core(TM) i7-4770 4 Core 8000Mhtz | Bandwich : 6TB | Port : 1 Gbit | IP : 1 | OS : Custom| Uptime : 99.99%
ماهانه : 200 هزار تومان
سرورهای اختصاصی هست که روی آن ها فقط 2 آی.پی قرار دارد یعنی فقط برای فروش دو سرور مجازی استفاده می شود، با توجه به این موضوع، قطعا منابع بسیار اختصاصی و پرت و سرعت واقعا عالی در اختیار شما قرار می گیرد، هزارنویس این مدل سرورها را برای آن دسته از افرادی که کیفیت برایشان معیار است و مورد استفاده آن ها "هاست دانلود" یا "دانلود و آپلود" است، ارایه می دهد.
قبل از سفارش حتما با واحد فروش (http://www.my.hezarnevis.com/contact.php) مکاتبه نمایید.
سلام
8 گیگ رم
3 ترا هارد
intel ci7
port 1 un
ماهانه 40 یورو
bia2znd
February 4th, 2014, 10:32
سلام
سلام
ماهانه 110.000 تومان قابل ارائه هست
namesis R
February 4th, 2014, 23:23
سلام
Rapid-VPS-8 - سرور مجازی تحویل آنی (1 دقیقه)
منابع و کرنل 100% اختصاصی
RAM : 8GB
HDD : 350GB
CPU : 1 Core 2.8Ghz ~ 3.6Ghz
Monthly BW : 5000GB
IPv4 : 1 Address
Ipv6 : Subject To availability
*در هر زمان می توانید میزبان منابع تخصیصی خود را بدون هیچ گونه اختلالی در سرویس ارتقا دهید
**می توانید به صورت جداگانه IP بیشتری سفارش دهید
قابلیت بوت ، ریبوت و خاموش کردن سرور و مشاهده مصرف منابع از پورتال کاربران
کنترل پنل کامل مستقل همه سرور های سفارش داده شده با قابلیت مدیریت تمامی ابعداد سرور به همراه نصب اولیه و مجدد خودکار نسخه های مختلف سیستم عامل های لینوکس ، ویندوز ، میکروتیک ،
قابلیت مشاهده و مدیریت منابع مصرفی
با سلام اگر هنوز تهیه نکرده این من می تونم از دیتاسنتر لیزوب هلند به شما ارایه بدهم این دیتاسنتر پینگ خوبی هم به ایران داره و قیمت هاش هم مناسب است برای خرید و دریافت اطلاعات بیشتر با من در تماس باشید .
اسکایپ : dedserver
یاهو : besthosti
موفق باشید