ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل در سرور مجازی

1seda
February 3rd, 2014, 01:15
سلام دوستان

من سرور مجازی دارم با 3 گیگ رم و پهنای باند نامحدود

اما وثتی کاربرام تعداد 10-15 بالا میره سایتم کند میشه

مشکل از چی میتونه باشه

من سرورم و کانفیگ نکردم اما آیا مشکل از اونه
اگه آره چه جوری کانفیگ کنم

| KVM - SERVER |
February 3rd, 2014, 01:45
سلام
اگر بهینه سازی انجام ندادید به همین خاطر هست.

1seda
February 3rd, 2014, 01:55
چطور میتونم بهینه سازیش کنم

آموزشی + راهی + منبع اگه چیزی هست ممنون میشم بهم معرفی کنید

من زیاد وارد نیستم تو سرور مجازی

Mr.Te0
February 3rd, 2014, 03:29
چطور میتونم بهینه سازیش کنم

آموزشی + راهی + منبع اگه چیزی هست ممنون میشم بهم معرفی کنید

من زیاد وارد نیستم تو سرور مجازی
چه کنترل پنلی استفاده میکنید؟

1seda
February 4th, 2014, 00:43
دایرکت ادمین

البته دست و پا شکسته یه چیزی تو سایت هست اما نمیدونم چی و باید نصب کنم و چی لازمه

من هیچی روش نصب نکردم و فقط وردپرس وریختم روش

نمیدونم چی ها باید نصب کنم روش
ممنون میشه بگید روی دایرکت چی ها جزو باید هاست که نصب کنم
و چی نصب بشه بهتره
و برای بازدید بالای 50 تا 100 نفر کاربر همزمان چی ورو نصب کنم که بتونه سرور جواب بده

1seda
February 4th, 2014, 12:03
دوستان حواب نبود

nginxweb
February 4th, 2014, 12:12
درود
دوست گرامی ابتدا منابع سرور را بررسی نمایید که کافی باشه برای سایتتون

اگر منابع کافی بود با کانفیگ مناسب و بهینه سازی سرویس های php - mysql و همینطور نصب nginx در کنار اپاچی جهت سرعت بهتر میتوانید به سرعت بسیار مطلوب تری برسید

Mr.Te0
February 5th, 2014, 06:07
بار ها مطرح شده است که منابع سرور بخشی از پروسه کاری است و بهینه سازی و کانفیگ خوب به نظر بنده در درجه بالاتری قرار دارد.
شما روی سرویس بهینه سازی و کانفیگ مناسب انجام دادید؟
از صحت منابع برای سرویس مجازی تان مطمئن هستید؟

1seda
February 5th, 2014, 12:20
با سلام و تشک از دوستان

نه من هیچ تنظیمی انجام ندادم و تازه حتی متوجه شدم جناب پشتیبانی که سرور مجازی و به من داده حتی csf و آنتی داس و ... هیچی نصب نکرده

و به من اطلاع نداده بودند و من فکر میکردم این کارا را برای من در تنظیمات اولیه کردند

الان من خودم باید بشینم هرچی لازمه نصب کنم
اما من نمیدونم چی باید نصب کنم و باشه و چی سرعت و بالاتر میبره و چی و باید کنفیگ کنم
رم من 3.5 گیگ هست رو دایرکت ادمین و سایت دانلود هست و فقط هاست روی این سرور قرار داره
ممنون میشم راهنمایی کنید و یا حداقل بگید به ترتیب باید چی ها رو نصب کنم تا بگردم تو اسنترنت طریقه نصبشون یدا کنم و بنصبم

Mr.Te0
February 6th, 2014, 02:26
با سلام و تشک از دوستان

نه من هیچ تنظیمی انجام ندادم و تازه حتی متوجه شدم جناب پشتیبانی که سرور مجازی و به من داده حتی csf و آنتی داس و ... هیچی نصب نکرده

و به من اطلاع نداده بودند و من فکر میکردم این کارا را برای من در تنظیمات اولیه کردند

الان من خودم باید بشینم هرچی لازمه نصب کنم
اما من نمیدونم چی باید نصب کنم و باشه و چی سرعت و بالاتر میبره و چی و باید کنفیگ کنم
رم من 3.5 گیگ هست رو دایرکت ادمین و سایت دانلود هست و فقط هاست روی این سرور قرار داره
ممنون میشم راهنمایی کنید و یا حداقل بگید به ترتیب باید چی ها رو نصب کنم تا بگردم تو اسنترنت طریقه نصبشون یدا کنم و بنصبم

دوست عزیز این نوع کانفیگ ها رو بهتره به افراد متخصص بسپارید که در این کار تجربه کافی دارند.

novinvps.com
February 6th, 2014, 02:43
دوستان به مقوله ی احتمال OvERsell بودن ، زیر فشار بودن به خصوص هارد سرور ، LIMIT بودن پردازشگر و.... توسط سرویس دهنده اشاره ای نکردند .

da6276
February 6th, 2014, 03:27
هم ممکنه از کانفیگ اشتباه سرورتون باشه و هم از منابع کم و یا تحت فشار سرورتون (مخصوصا هارد و سی پی یو)
تا چک نشه نمیشه نظر قطعی داد

Optimus
February 6th, 2014, 10:33
احتمالا اگر کانفیگ ضعیف هم باشه با 15 تا یوزر نباید سرعت پایین بیاد

منابع سرور تخصیص داده به شما کم هست و یا فشار روی سرور اصلی می تونه زیاد باشه

1seda
February 6th, 2014, 17:41
هارد که 200 گیگ دارم 20 گیگش پر هست - سی پی یو و نمیدونم

اما با 10-15 تا یوزر که سی پی یو نباید تحت فشار بره

اونم وقتی سایت دانلودی که عکس ها و فایل دانلود روی هاست دیگه هست

چه چیزهایی روش نصب کنم اوضاع بهتر بشه

ngixe روش نصب بشه میتونه کمک بکنه و یا نه

لطفا موارد که حتما باید روی سرور مجازی نصب باشه رو بفرمایید من نصبشون کنم احتمالا اوضاع بهتر بشه

da6276
February 6th, 2014, 17:45
هارد که 200 گیگ دارم 20 گیگش پر هست - سی پی یو و نمیدونم

اما با 10-15 تا یوزر که سی پی یو نباید تحت فشار بره

اونم وقتی سایت دانلودی که عکس ها و فایل دانلود روی هاست دیگه هست

چه چیزهایی روش نصب کنم اوضاع بهتر بشه

ngixe روش نصب بشه میتونه کمک بکنه و یا نه

لطفا موارد که حتما باید روی سرور مجازی نصب باشه رو بفرمایید من نصبشون کنم احتمالا اوضاع بهتر بشه
ببین دوست عزیز ، منظور از هارد کیفیت هارد هست و میزان I/O نه اینکه چقد فضا خالی دارید ! کیفیت نوشتن و خواندن از هارد مد نظر هست
برای سی پی یو هم ممکنه لیمیت باشه و کاراریی پایینی داشته باشه
nginx هم خیلی تاثیر داره و اگه منابع سرور به اندازه کافی باشه و سرور با کیفیتی داشته باشید باید کانفیگ سرور چک بشه
پشنهاد میکنم با یک متخصص سرور مشورت کنید و بدید براتون چک کنن

1seda
February 7th, 2014, 00:40
خوب دوست عزیز برای nginx چقدر منبع نیازه یعنی 3.5 گیگ رم کمه
هارد چقدر میخواد
nginx رایگانه و یا نه اکانت شو باید خرید چون دیدم بعضی جاها البته خیل یکم اکانتش و ماهانه مثل لایت اسپید میفروشند
از کجا بفهمم چقدر منابع بهم اختصاص پیدا کرده - البته سرور و مجازی هستم معمولش اینه که شیر میشه بین کاربرا

ممنون میشم راهنماییم کنید

parsa-server
February 7th, 2014, 03:34
کانفیگ سرور هرچی بد باشه با این مقدار منابعی که ایشون گفتن و مقدار بازدید که گفتن اصلا نباید افت کیفیت احساس بشه.
سرور شما با چه مجازی سازی ساخته شده؟
بهتون پنل مدیریت وی پی اس رو دادن؟
در صورت امکان آدرس سایتتون هم بدید برنامه استفاده شدتون چک کنم مشکلی داره یا خیر.

1seda
February 7th, 2014, 17:26
ممنون نه همون پنل اصلی هست که به پوشه ها و .. دسترسی دارم تو همون میزان رم مصرف شده مصل نوشته 2.97 رم پر هست و پهنای باند چقدر مصرف شده که نامحدوده به غیر از کنترل پنل باید چیز دیگه ای بهم داده باشند آدرس سایت www.halaldownload.com البته اون ها گفتند که برم رو سرور ایران خوب میشه منم گفتند سرورم و ببرند روی ایران اما میترسم اونجا هم همین باشه لطفا بگید رفتم رو سرور ایران چه چیزهایی روی کنترل پنل دایرکت ادمین نصب کنم و آیا به غیر از دایرکت ادمین باید کنترل پنل دیگه ای برای درصد سی پی یو و رم بهم بدند .

porya8738
February 7th, 2014, 17:36
بهینه سازی های لازم رو انجام بدید

ULTRAWEB
February 7th, 2014, 18:36
سرور شما پینگ مناسبی ندارد
و سرورهای ایران هم به درد شما نمیخوره
برای دانلود سنتر اصلا توصیه نمیشه
در ضمن با بهینه سازی مشکل شما به طو کل حل خواهد شد
درضمن اصلا توصیه نمیش شما کنترل پنل نصب کنی و داری هزنه بیخودی میدیو
همین کنترل پنل خودش کلی منابع مصرف میکنه بیخودی

novin-web
February 7th, 2014, 20:46
سلام
مشکل هر قدر هم از کانقیگ باشه نباید این همه اقت سرعت داشته باشید
مطمین هستید که سرور اوور سل نیست؟!!

1seda
February 7th, 2014, 21:02
ممنون از دوستان اورر سل یعنی چی ؟

منم قبول دارم با هاست هم اینجوری مشکل نبود.

به من به اسم سرور مجازی داده شده چون هاست کارم و راه نمی انداخت و به جای اینکه هر روز برم رو هاست پربازدید پر هزینه تر رفتم رو سرور مجازی اوایل خوب بود بعد سرور که رو کانادا بود چند روز شرکت ارائه دهنده در کانادا هاست ها رو بست و بعد که شرکتی که باهاش کار می مشکلات ایجاد شد.

بعد من برای دانلود نمی خاوم که دوستی فرموده بودند کنترل پنل نمیخواد - هاست سایت اصلی هست و نه هاست دانلود
و 3.5 گیگ رم باید حداقل 500 کاربر آنلاین همزمان و جواب بده

(بهینه سازی های لازم رو انجام بدید)
خوب دوست عزیز بفرمایید چه کارایی رو انجام بدم که بهینه سازیش بکنم و چی ها رو باید نصب کنم و یا لینک معرفی نمایید که توضیح داده باشد

ULTRAWEB
February 7th, 2014, 21:19
نصب کردن کش سرور
کانفیگ اپاچی
کانفیگ دیتابیس
از کار انداختن بعضی از ماژول های اپاچی و....
کارهایی هست که باید انجام بشه بعدشم فرقی نمیکنه که هاست نمیفروشین که کنترل پنل نصب کردین!
یک سایت هست و نصب کنترل پنل کاری اضافه هست و هزینه ای هست بیخود.

1seda
February 9th, 2014, 12:22
ممنون از همه

الان اگه من بخوام مواردی که دوستان گفتند و نصب کنم

از کجا یا با چه دستوری بفهمم چه چیزی رو دایرکت ادمین نصب هست و چه چیزی نیست که نصبش کنم