PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : کسی سیستم وبلاگدهی با وردپرس راه میندازه

sor
February 1st, 2014, 21:09
با سلام و خسته نباشید
من نمیدونم درست پست زدم یا نه
اگه اشتباه کردم شرمنده
--------------------------------------------------
دوستان که وردپرس اشنایی دارند، من میخوام یه سرویس وبلاگدهی راه بندازم مانند تیک بلاگ | قدرتمند ترین سرویس سایت ساز (http://tickblog.ir/)
دوستانی که اشنای دارند و میتوانند این سیستم رو ره بندازند
لطفا قیمت بدن
کسانی هم که هاست برای این سرویس دارند هم افر بدن

یه سوال ایا امکان داره کاری کرد که از سی پی یو کمتر استفاده کنه یعنی کاری بشه روش که زیاد به سی پی یو فشار نیاره؟

دوستان اگه نمونه هم دارند بگن

کسانی هم اگر سیستم وبلاگدهی با اسکریپت رو دارند اون ها هم افر بدن تشکر

اولویت با وردپرس شبکه هست.

c69
February 1st, 2014, 21:11
بنده میتونم براتون راه اندازی کنم ولی فقط نسب تنظینات ویلدکارت و قالب با خودتون
هزینه توافقی

alaviyoon
February 1st, 2014, 21:36
دوست عزیز
ببخشید که دخالت میکنم ولی توصیه میکنم از وردپرس آن هم برای وبلاگدهی به هیچ وجه استفاده نکنید !
فشار زیاد بر سرور و مشکلات دیگر ...
اگر جدی میخواهید شروع کنید بدهید اختصاصی بنویسند .

rightserver
February 1st, 2014, 22:11
با این سیستم خیلی زود مجبور میشین یه سرور قوی بگیرین (البته اگر واقعا وبلاگدهی فعالی داشته باشین) منم با
alaviyoon (http://www.webhostingtalk.ir/member/71410/) موافقم اگر خوب تو نت جستجو کنین اسکریپتها وبلاگدهی تجاری خوبی حتی با قیمت مناسب میتونید پیدا کنید اینجوری بهتره.

sor
February 1st, 2014, 23:05
با این سیستم خیلی زود مجبور میشین یه سرور قوی بگیرین (البته اگر واقعا وبلاگدهی فعالی داشته باشین) منم با
alaviyoon (http://www.webhostingtalk.ir/member/71410/) موافقم اگر خوب تو نت جستجو کنین اسکریپتها وبلاگدهی تجاری خوبی حتی با قیمت مناسب میتونید پیدا کنید اینجوری بهتره.

تشکر شما میتواندی از این اسکریپت ها رو معرفی کنید ممنون

ایا شما باگ گیری هم میکنید؟

mr-programer
February 1st, 2014, 23:39
با سلام بنده بر خلاف بقیه با راه اندازی سیستم وبلاگدهی با وردپرس شدیدا موافقم .

دلایلی خوبی هم دارم :

1 . امنیت
2 . متن باز بودنش ( قابلیت توسعه به هر شکلی که دوست دارین )
3 . همه جا طراح و ادیتور براش پیدا میکنید ( خدای نکرده کسی که ازش سیستم وبلاگدهیش رو با هزینه نجومی خریدی فوت کنه کی مسئول پشتیبانی شما هست ؟ یا اگه شرکت باشه ورشکست شد خلاصه هرچی )
4 . ادعا داری که سرویس سایت ساز داری ( خوب سایت با وبلاگ فرق داره دیگه )

پی نوشت : در ضمن تفاوت خدماتی که میشه با وردپرس داد با یه سیستم مثل بلاگفا کاملا روشنه از قالب بگیر تا آمارگیر و ... این خیلی خیلی مهم بود گفتم اضافه کنم

از نظر بنده وردپرس فشار خاصی هم رو سرور نمیاره برا اینم دلیل منطقی دارم . علاوه بر اون سایتهایی میشناسم با وردپرسن و روزانه 250 هزار بازدیدکننده دارن مثل آوازک مگه اوفش میشه ؟ ماهانه 30 تومن پول سرورشه .

در صورت تمایل بنده میتونم پوسته شمارو با هزینه خیلی خیلی خوب و منطقی هم طراحی کنم . داداشمونم که اعلام کردن میتونن راه اندازی کنن .

حتی اگه سفارش ندی باهام تماس بگیر تا مشورت کنیم بالاخره یچیزای ناقابلی میدونیم شاید به دردتون خوردیم .
برنامه نویس , امیرمحمد قربانزاده (http://www.mr-programer.ir)
09142616192

hostfire
February 1st, 2014, 23:42
اوه اوه کلا بیخیال وردپرس بشید برای اینکار اگر نمیتونید هزینه ی ماهانه 400-500 تومنی بکنید
توابع وردپرس فشار فوقالعاده زیادی رو حتی برای یک سایت با بازدید 2000 ای پی تو روز متحمل میشن چه برسه دیگه شما بخواید وبلاگ دهی هم راه بندازید.
برای سیستم وبلاگ دهی درست و درمون بهتره هزینه کنید و بدید براتون بنویسند چون این اسکریپت های رایگان تو نت نه باب میلتون میشه و نه اینکه حتی در صورت دی باگ شدن باز امنیتشون میره بالا.
بدید براتون طراحی کنن بهتره و میتونید باب میل خودتون هر امکانی که میخواید رو فراهم کنید

alaviyoon
February 1st, 2014, 23:44
با سلام بنده بر خلاف بقیه با راه اندازی سیستم وبلاگدهی با وردپرس شدیدا موافقم .

دلایلی خوبی هم دارم :

1 . امنیت
2 . متن باز بودنش ( قابلیت توسعه به هر شکلی که دوست دارین )
3 . همه جا طراح و ادیتور براش پیدا میکنید ( خدای نکرده کسی که ازش سیستم وبلاگدهیش رو با هزینه نجومی خریدی فوت کنه کی مسئول پشتیبانی شما هست ؟ یا اگه شرکت باشه ورشکست شد خلاصه هرچی )
4 . ادعا داری که سرویس سایت ساز داری ( خوب سایت با وبلاگ فرق داره دیگه )
و و و و ....

از نظر بنده وردپرس فشار خاصی هم رو سرور نمیاره برا اینم دلیل منطقی دارم . علاوه بر اون سایتهایی میشناسم با وردپرسن و روزانه 250 هزار بازدیدکننده دارن مثل آوازک مگه اوفش میشه ؟ ماهانه 30 تومن پول سرورشه .

در صورت تمایل بنده میتونم پوسته شمارو با هزینه خیلی خیلی خوب و منطقی هم طراحی کنم . داداشمونم که اعلام کردن میتونن راه اندازی کنن .

حتی اگه سفارش ندی باهام تماس بگیر تا مشورت کنیم بالاخره یچیزای ناقابلی میدونیم شاید به دردتون خوردیم .
برنامه نویس , امیرمحمد قربانزاده (http://www.mr-programer.ir)
09142616192
آقای قربانزاده

سایت با وبلاگدهی فرق میکنه ! شما سرویس bloghaa رو میدونید چقدر دردسر کشیدن و بدبختی سرشون اومد ؟
وبلاگدهی وردپرسی برای دراز مدت و عمومی بودن به هیچ وجه به صرفه نیست . در ضمن مثل اینکه شما اصلا از قیمت ها خبر نداری !
الآن پول سرور آوازک 30 هزار تومان هست ؟

mr-programer
February 1st, 2014, 23:49
بله دوست من . من خودم تو کار سرور و ... بودم وردپرس رو هم حسابی ناخنک زدم .

حالا من دلایلی گفتم که ثابت میکنه سیستم خوبیه آیا شما میتونید با دلیل بگید مثلا کدوم تابع وردپرس چطوری رو سرور فشار میاره ؟
یا مثلا حجم دیتابیسش خیلی زیاده و ...

دلیل باید منطقی باشه من هم قانع بشم و هم عقیده بشم با شما ما که لج و لج بازی نداریم . فقط حقیقت برای اونایی که میخوان کار کنن روشن بشه .

ممنون

alaviyoon
February 1st, 2014, 23:55
بله دوست من . من خودم تو کار سرور و ... بودم وردپرس رو هم حسابی ناخنک زدم .

حالا من دلایلی گفتم که ثابت میکنه سیستم خوبیه آیا شما میتونید با دلیل بگید مثلا کدوم تابع وردپرس چطوری رو سرور فشار میاره ؟
یا مثلا حجم دیتابیسش خیلی زیاده و ...

دلیل باید منطقی باشه من هم قانع بشم و هم عقیده بشم با شما ما که لج و لج بازی نداریم . فقط حقیقت برای اونایی که میخوان کار کنن روشن بشه .

ممنون
ویرایش

mr-programer
February 1st, 2014, 23:57
شما یه بار یه قالب برای بنده طراحی کردید و هزار تا دردسر برام ساختید دیگه نمیخوام ادامه بدم

شرمنده منظورتون رو متوجه نشدم ؟

میشه روشن کنید موضوع چیه ؟ بنده اصلا شمارو به جا نیاوردم

پ ن : اگه حقی از شما زایع شده خواهشا اعلام کنید تا جبران بشه یا وجهتون بازگشت پیدا کنه .

Yas-Host
February 2nd, 2014, 00:06
در صورت نیاز در خدمتیم.

نمونه کار نیز ارائه میشود.

تماس بگیرید.

NersiA
February 2nd, 2014, 00:16
با سلام و خسته نباشید
من نمیدونم درست پست زدم یا نه
اگه اشتباه کردم شرمنده
--------------------------------------------------
دوستان که وردپرس اشنایی دارند، من میخوام یه سرویس وبلاگدهی راه بندازم مانند تیک بلاگ | قدرتمند ترین سرویس سایت ساز (http://tickblog.ir/)
دوستانی که اشنای دارند و میتوانند این سیستم رو ره بندازند
لطفا قیمت بدن
کسانی هم که هاست برای این سرویس دارند هم افر بدن

یه سوال ایا امکان داره کاری کرد که از سی پی یو کمتر استفاده کنه یعنی کاری بشه روش که زیاد به سی پی یو فشار نیاره؟

دوستان اگه نمونه هم دارند بگن

کسانی هم اگر سیستم وبلاگدهی با اسکریپت رو دارند اون ها هم افر بدن تشکر

اولویت با وردپرس شبکه هست.

سلام.بنظرم وبلاگدهی با وردپرس طرفدارای خواص داره و بخوای به جایی برسی خیلی باس زحمت بکشی

mr-programer
February 2nd, 2014, 00:21
فعلا که عده ای فقط با حرف و بدون منطق دارن کار خودشون رو میکنن از همچین تاپیک هایی ترجیح میدم دوری کنم تا منجر به از بین رفتن حرمت من و اشخاص دیگه نشه .

اما استارتر از کسی مشورت بگیر که بتونه کمکت کنه با دلیل :)

موفق باشید

hostfire
February 2nd, 2014, 00:27
فعلا که عده ای فقط با حرف و بدون منطق دارن کار خودشون رو میکنن از همچین تاپیک هایی ترجیح میدم دوری کنم تا منجر به از بین رفتن حرمت من و اشخاص دیگه نشه .

اما استارتر از کسی مشورت بگیر که بتونه کمکت کنه با دلیل :)

موفق باشید

من هی نمیخوام چیزی بگم در جواب بعضی از پست های شما تو تاپیک ها ....
شما آدم خیلی احساساتی ای هستید! خودتون رو کنترل کنید الان کسی مجبورتون کرده چیزی بگید که این پست بالا رو که نقل قول کردم گفتید؟!

mr-programer
February 2nd, 2014, 00:31
hostfire (http://www.webhostingtalk.ir/member/63987/) عزیز بخدا خطاب من به شما نبود :-) اگه به شما برخورد معذرت میخوام .

آیا چیز بدی میگم ؟ میگم از کسی راهنمایی بگیره که بتونه راهنماییش کنه . شاید من هم نتونم راهنمایی کنم .

فقط شما میگین پول سرورش میشه ماهی 200 300 تومن مثلا . آیا طراحی یه سیستم وبلاگدهی کاملا اختصاصی بدون باگ و ایمن با دیتابیس و کلا همه چیز اختصاصی کمتر از 6 7 تومن کسی کار میکنه ؟ ( خواهشا دوستانه جواب بدین )

hostfire
February 2nd, 2014, 00:46
hostfire (http://www.webhostingtalk.ir/member/63987/) عزیز بخدا خطاب من به شما نبود :-) اگه به شما برخورد معذرت میخوام .

آیا چیز بدی میگم ؟ میگم از کسی راهنمایی بگیره که بتونه راهنماییش کنه . شاید من هم نتونم راهنمایی کنم .

فقط شما میگین پول سرورش میشه ماهی 200 300 تومن مثلا . آیا طراحی یه سیستم وبلاگدهی کاملا اختصاصی بدون باگ و ایمن با دیتابیس و کلا همه چیز اختصاصی کمتر از 6 7 تومن کسی کار میکنه ؟ ( خواهشا دوستانه جواب بدین )

مسلما که نه!
ولی آخه من خودم دیدم وردپرس خیلی مصرفش بالاست
همین مدیر میهن بلاگ رو من میشناسم چند سال پیش کنار میهن بلاگ یه سیستم وبلاگدهی برپایه وردپرس راه انداخته بود سر همین بودجه و مصرف بالاش مجبور شد ببندتش
ای خدا اسمش چی بود....؟یادم افتاد میگم بهتون
من سر این موضوع گفتم وگرنه من دشمنی ندارم با وردپرس. هر سایتی واسه هرکسی زدم با وردپرس بوده!چون به روانی وردپرس چیزی رو ندیدم خدائیش!درسته طراحی قالبش رو بلد نیستم ولی خیلی راحت میتونم دست کاری کنم قالباش رو
ورد پرس شیواست اصلا از نظره من
خب! ایشون چه با وردپرس این سیستم رو بزنه چه نزنه باز باید ماهی 300-400 پوله سرور بده چون با سرور 30-40 تومنی نمیتونه جوابگوی روزی مثلا بر فرضه محال 10.000 ای پی باشه! چون میدونید این سیستم ها رفته رفته آمار بازدیدشون میره بالا.
درمورد آوازک هم شک نکنید ماهانه بیش از 300 تومن داره پوله سرور میده الان هسات پر بازدیدش ماهی 30 تومنه جوابگوی 2000 ای پی نیست! چه برسه به سرور 30 تومنی که 30 تومن پوله سرورخالیشه بدونه هیچ لایسنسی و کنترل پنلی!

mr-programer
February 2nd, 2014, 00:51
هاست فایر عزیز شما اطلاعاتتون در زمینه هاستینگ از من بیشتره و شکب نیست .

اما خوب استارت هرچیزی رو با پلن پایین میزنن مطمئن باشید یه وی پی اس 30 40 تومنی پاسخگوی ماه های اول ایشون هست . در زمینه سرور زیاد حرف نزنم بهتره چون اطلاعات زیادی ندارم .

اما خوب من دانشجوی مهندسی نرم افزارم بالاخره با دو سه تا کد بازی کردم و پایگاه داده نوشتم میدونم هر سیستمی باشه جای وردپرس شاید 10% 20% مصرفش بهینه باشه . که خوب آدم بیاد و اینهمه هزینه کنه برای سرویس اختصاصی ( منظورم سیستمه ) .

البته جاهایی دیدم که میفروشن :

جعفر نقی زاده ؛ طراحی و برنامه نویسی وب Pars20.NET (http://www.pars20.net/)

من سیستمشون رو هم تائید میکنم چون میبینم مشتریاش رو دارن میرن بالا اما خدای نکرده دور از جونش زبونم لال فردا طرف چیزیش بشه کی میتونه کارای دوستمونو ردیف کنه ؟ مخصوصا سیستم اپن سورس نباشه بدتر .

hostfire
February 2nd, 2014, 00:55
هاست فایر عزیز شما اطلاعاتتون در زمینه هاستینگ از من بیشتره و شکب نیست .

اما خوب استارت هرچیزی رو با پلن پایین میزنن مطمئن باشید یه وی پی اس 30 40 تومنی پاسخگوی ماه های اول ایشون هست . در زمینه سرور زیاد حرف نزنم بهتره چون اطلاعات زیادی ندارم .

اما خوب من دانشجوی مهندسی نرم افزارم بالاخره با دو سه تا کد بازی کردم و پایگاه داده نوشتم میدونم هر سیستمی باشه جای وردپرس شاید 10% 20% مصرفش بهینه باشه . که خوب آدم بیاد و اینهمه هزینه کنه برای سرویس اختصاصی ( منظورم سیستمه ) .

البته جاهایی دیدم که میفروشن :

جعفر نقی زاده ؛ طراحی و برنامه نویسی وب Pars20.NET (http://www.pars20.net/)

من سیستمشون رو هم تائید میکنم چون میبینم مشتریاش رو دارن میرن بالا اما خدای نکرده دور از جونش زبونم لال فردا طرف چیزیش بشه کی میتونه کارای دوستمونو ردیف کنه ؟ مخصوصا سیستم اپن سورس نباشه بدتر .

تشکر میکنم از شما انسان منطقی
بنده هم نظری نمیتونم بدم راجع ب وردپرس چون شما استادی
من تمامی صحبتم دوستانه بود قصد و منظور بدی نداشتم نوع صحبتم یکم تنده پذیرا باشید بنده رو
ولی اگر وردپرس اینجوریه که شما میگید معرکست پس.چند تا نمونه سرویس وبلاگدهی تو پ.خ به خودم معرفی کنید با وردپرس.
خودم مشتاق شدم بیشتر بدونم
پاینده باشید
شب خوش

گنجه

mr-programer
February 2nd, 2014, 01:02
من زیاد نمیشناسم ولی یکیش WLOGFA.com هرچند پیشرفت آنچنانی نداشته چون تبلیغات نکرده .

اما از نظر من سکوی خوبیه برا اینکار بازم بقیه دوستان نظر بدن خوبه

aliarkhodi
February 2nd, 2014, 01:24
سلام دوستان
من خودم دوست دارم یه سیستم بلاگدهی بنویسم ولی خوب یه قسمتی هایی رو نمی دونم چطوری باید کار بشه مثل همون ساب دامین دادنش رو و . . .
کسی می تونه راهنمایی کنه خودم استارت یه وبلاگدهی با php رو بزنم

parsvia
February 2nd, 2014, 06:44
سلام دوست عزیز
من می تونم براتون طراحی و راه اندازی کنم
قبلا هم این کارو کردم و چندین سایت وبلاگدهی برای مشتری ها با وردپرس راه اندازی کردم

با ای دی یاهوی من تماس بگیرید تا راهنماییتون کنم
id : parsvia