توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : Datashack , OVH , worldstream یا Hetzner؟
azrael
February 1st, 2014, 19:55
از بین این دیتا سنترها کدوم رو مناسب تر میدونید؟
Datashack , OVH , worldstream یا Hetzner
سرور اصلی به چند سرور مجازی تقسیم میشه برای هاستینگ لینوکس و ویندوز بعلاوه چند تا سرور مجازی دیگه برای کارهای شخصی "اسمش رو نبر" B-) + اسکرپینگ و ...
mehrshad.ho
February 1st, 2014, 19:58
Hetzner پیشنهاد میشه
azrael
February 1st, 2014, 20:00
هتزنر با تورنت و ایمیل انبوه (غیر اسپم با درخواست اشتراک از طرف خود مشتری) میونه اش چطور هست؟
M.Abooali
February 1st, 2014, 20:16
Hetzner
ertebat7
February 1st, 2014, 20:20
سرورهای سری جدید هزتنر از لحاظ سخت افزاری خوب هستند
ovh سرورهای خوبی داره ولی ساپورت به نظر من جالب نیست ( نظر شخصی)
mahdi66
February 1st, 2014, 20:21
هتزنر با تورنت و ایمیل انبوه (غیر اسپم با درخواست اشتراک از طرف خود مشتری) میونه اش چطور هست؟
با اسپم مشکل داره اما ایمیل عادی نه
تورنت هم مشکل داره البته بیشتر با آمریکا
azrael
February 1st, 2014, 20:22
worldstream , Datashack کسی تجربه نداشته؟
azrael
February 1st, 2014, 20:23
تورنت هم مشکل داره البته بیشتر با آمریکا
یعنی چی؟
servervds.com
February 1st, 2014, 20:27
سلام
نماینده رسمی لیزوب هستیم
اگر کیفیت بخواهید اول لیزوب
اما اگر از لحاظ کلی قیمت کیفیت ساپورت مناسب و ..... همه چیر با هم
لیزوب و هتزنر با هم
بعد ورداستریم و در اخر دیتا شک ....
او وی اچ فرانسه اصلا طرفش نرو پشیمان میشی
Hetzner
برای هاستینگ خوب است
worldstream
پینگ عالی
azrael
February 1st, 2014, 21:06
آیا میشه روی PX70 (http://www.hetzner.de/en/hosting/produkte_rootserver/px70) هتزنر وی ام ویر بدون هزینه اضافی نصب کرد. یعنی Flexi Pack (http://www.hetzner.de/en/hosting/produkte_rootserver/flexipack) خریداری نشه. فقط چهار تا آی پی اضافه خریداری بشه؟
persianmagic
February 1st, 2014, 21:41
سراع دیتاشک نرید
سایت توسط 3-5 دانش اموز امریکایی اداره میشود
پشتیبانیشون توسط Iphone هاشون هست
به ابیوز به شدن حساس هستند .کیفیت سرورها و پورت هم مناسب هشت
در صورتی که از سرور دیداس/پورت اسکن/اسپم/نت اسکن بشه(بار دوم از زمان تحویل) حتی اگر یک ساعت از زمان تحویل سرویس گذشته باشه سرویس ترمینیت میکنند بدون بازگشت وجه = تجربه یکی از مشتریان ما
هتزنر و ورلد استریم تایید میشوند-چند تاپیک اسکم در فروم های خارجی دربارشون شده بود که در نهایت با گزارش کاربران درگاه پیپالشون یک مدت مسدود شده بود
موفق باشید
parsa-server
February 1st, 2014, 21:49
اول اینکه برای کار شما Datashack مناسب نیست و توصیه نمیشه :)
به نظر بنده:
OVH
Hetzner
Worldstream
porya8738
February 1st, 2014, 21:56
هتزنر
Abolijoon
February 1st, 2014, 21:58
با سلام
Hetzner براتون پیشنهاد مییشه.
hostfire
February 1st, 2014, 22:00
دوستانی که راجع به دیتاشک این حرف هارو میزنن نشان ظعفشونه چون چیزی شندین و چیزی میذارن روش و میگن!
من 2 ساله دارم با این دیتاسنتر کار میکنم مشکل ترمینیت نداشتم تاحالا!
5 سرور در پنل دانیال گردی خدابیامرز داشتم
1 سرور هم داخل پنل جناب عیسی لو که حتی با وجود 48 ساعت از اومدن ابیوز و جواب ندادن من نذاشتن سرور ترمینیت بشه!
به ترتیب :
ورداستریم
هنتزنر
او وی اچ
دیتاشک
درسته دیتاشک در حد 3 دیتاسنتر دیگه نیست! ولی حرف های این عزیزان بی منطقه چون بالا هم عرض کردم یک چیزی شندین فقط در همین حد!
arc1o0
February 1st, 2014, 22:05
هر دیتا سنتری مزایا و معایب خاص خودش رو دارد
برای یکی کفیت مهم است
برای یکی هزینه
برای یکی پشتیبانی
برخی افراد سرور مدیریت شده لازم دارند.
برخی افراد نیز تمام کارهای مدیرتی رو می تونند انجام بدند و فقط یک سرور لازم دارند که شروع کنند.
Ovh جای حرفه ای هاست ، افرادی که مدتی با سرور مجازی و اختصاصی کار کرده باشند و کسب تجربیاتشون رو در دیتا سنتر های دیگر کرده باشند و حال برای فعالیت حرفه ای و تجاری می آیند سمت ovh
برای شروع از ovh حتما باید پشتیبانی خوب داخل ایران داشته باشید.
دیتا شک که کلهم بیخیال - بعید می دونم تعداد سرور ها شون چهار رقمی شده باشه!
برای شروع هتزنر بد نیست ، برای ارتقا سطح فعالیت ovh پیشنهاد میشه.
omidppm
February 1st, 2014, 22:12
همه شون خوبه الا دیتاشک اصلا به هیچ وجه نگیر
| KVM - SERVER |
February 1st, 2014, 22:17
از دیتاشک استفاده نکنید.
worldstream گزینه خوبی هست.
azrael
February 2nd, 2014, 13:34
الان بین هتزنر PX70 (http://www.hetzner.de/en/hosting/produkte_rootserver/px70) و ورلد استریم Intel i7 2600K (http://www.worldstream.nl/select.php?id=3) کدوم رو پیشنهاد میکنید؟
بدی هتزنر این هست که هزینه ستاپ اولیه اش بالاست و هنوز هم متوجه نشدم که میشه روش وی ام ویر بدون خرید ماژول KVM نصب کرد یا نه!
ورلد استریم گرون تر از هتزنر میافته همچنین آی پی هاش گرونتر درمیاد.
persianmagic
February 2nd, 2014, 13:47
الان بین هتزنر PX70 (http://www.hetzner.de/en/hosting/produkte_rootserver/px70) و ورلد استریم Intel i7 2600K (http://www.worldstream.nl/select.php?id=3) کدوم رو پیشنهاد میکنید؟
بدی هتزنر این هست که هزینه ستاپ اولیه اش بالاست و هنوز هم متوجه نشدم که میشه روش وی ام ویر بدون خرید ماژول KVM نصب کرد یا نه!
ورلد استریم گرون تر از هتزنر میافته همچنین آی پی هاش گرونتر درمیاد.
فروشنده های زیادی هستند که سرور بدون ستاب هتزنر ارائه میکنند
برای ورلد استریم علاوه بر مجدودیت 16 ایپی هموطنور که اطلاع دارید هر ایپی هم 2 یورو هست که صرفه اقتصادی زیادی ندارد
sat2they
February 2nd, 2014, 14:14
Oplink آمریکا هم عالیه هم پشتیبانیش خوبه و هم قیمت هاش
تقریبا یک ساله باهاشون کار میکنیم
به ابوز هم زیاد گیر نمیدن (نمیگم اصلا گیرنمیدن ،خیلی کمتر نسبت به دیتاسنتر های دیگه)
Parsa08
February 2nd, 2014, 14:26
دوستانی که راجع به دیتاشک این حرف هارو میزنن نشان ظعفشونه چون چیزی شندین و چیزی میذارن روش و میگن!
من 2 ساله دارم با این دیتاسنتر کار میکنم مشکل ترمینیت نداشتم تاحالا!
5 سرور در پنل دانیال گردی خدابیامرز داشتم
1 سرور هم داخل پنل جناب عیسی لو که حتی با وجود 48 ساعت از اومدن ابیوز و جواب ندادن من نذاشتن سرور ترمینیت بشه!
به ترتیب :
ورداستریم
هنتزنر
او وی اچ
دیتاشک
درسته دیتاشک در حد 3 دیتاسنتر دیگه نیست! ولی حرف های این عزیزان بی منطقه چون بالا هم عرض کردم یک چیزی شندین فقط در همین حد!
سلام
دوست عزیز اگه بقیه شنیدن که اینجوری شده ، برای خود من شخصاً این اتفاق افتاده
بعد از ۲روز تمدید ، روی سروری که خاموش شده بود بخاطر ابیوز ، فرداش دوباره ابیوز اومد و ترمینیت شد...
دیتاشک به هیچ عنوان تایید نمیشه
ovh هم ما داشتیم پورت جالبی نداشت
ورد استریم رو خودم امتحان نکردم ولی هرکی گرفته راضی بوده
ولی
از همه نظر من هتزنر رو پیشنهاد میکنم ، خودم الانم استفاده میکنم و خیلی راضی ام
مخصوصاً سرورای جدیدش
اگه بودجه داری به Redstation هم فکر کن
hostfire
February 2nd, 2014, 16:15
سلام
دوست عزیز اگه بقیه شنیدن که اینجوری شده ، برای خود من شخصاً این اتفاق افتاده
بعد از ۲روز تمدید ، روی سروری که خاموش شده بود بخاطر ابیوز ، فرداش دوباره ابیوز اومد و ترمینیت شد...
دیتاشک به هیچ عنوان تایید نمیشه
ovh هم ما داشتیم پورت جالبی نداشت
ورد استریم رو خودم امتحان نکردم ولی هرکی گرفته راضی بوده
ولی
از همه نظر من هتزنر رو پیشنهاد میکنم ، خودم الانم استفاده میکنم و خیلی راضی ام
مخصوصاً سرورای جدیدش
اگه بودجه داری به Redstation هم فکر کن
میتونم بپرسم شما از کجا داشتید؟
دقت کنید این پشتیبانی نسبتا بد ایرانیاست که و همچنین سهل انگاری خودمون که باعث ترمینیت سرور میشه!
کار کردن با دیتاشک کسی رو میخواد که 24 ساعته آنلاین باشه و سریعا ابیوز رو جواب بده!
میتونم بپرسم سرور شما چرا خاموش شده بود به خاطر ابیوز؟چون دیر پاسخ دادید به ابیوز
دیتاشک برای آماتور ها جالب نیست .....
منظور شما نسیتی کلی گفتم
persianmagic
February 2nd, 2014, 16:28
میتونم بپرسم شما از کجا داشتید؟
دقت کنید این پشتیبانی نسبتا بد ایرانیاست که و همچنین سهل انگاری خودمون که باعث ترمینیت سرور میشه!
کار کردن با دیتاشک کسی رو میخواد که 24 ساعته آنلاین باشه و سریعا ابیوز رو جواب بده!
میتونم بپرسم سرور شما چرا خاموش شده بود به خاطر ابیوز؟چون دیر پاسخ دادید به ابیوز
دیتاشک برای آماتور ها جالب نیست .....
منظور شما نسیتی کلی گفتم
نمیدونم چرا نمیخواید قبول کنید
یک سرچ در انجمن بزنید وضعیت کاربرای دیگه رو مشاهده کتنید.در گوگل هم راجبه دیتاشک جسجتجو کنید تاپیک های خوبی مشاهده میکنید :)
هیچ ربطی به زمان جواب دادن به ابیوز نداره. شما اگر از طریق واسطه سرور داشتید ما 6 سرور اختصاصی داشتیم 20% تخفیف نمایندگی هم اعمال میشد
دفعه اول ابیوز دادند از سردر داره دیداس میشه سرور مجازی ساسپند شد.ابیوز کانفیرک شد
ماه بعد دقیقا یک روز بعد از تمدید سرور ابیوز ارسال کردند و گفتند چون بار دوم هست سرویس ترمینیت شده-به همین اسونی 80 دلار خوردند یک اب هم روش
هرچقدر هم که درخواست کردیم سرور رو باز کنند اطلاعات رو ورداریم قبول نکردند
دیتاشک سرور روم هم نیست که با دیتاسنترهایی مثل ovh و redstation hetzner مقایسه بشه.و جز چند دانش اموزش دبیرستانی کسی پشت این سایت نیست
عمده مشتریان هم از کشورهایی پاکستان اندونزی هند مالزی ایران افغانستان و امثالهم هستند
http://www.alexa.com/siteinfo/datashack.net
موفق باشید
hostfire
February 2nd, 2014, 16:41
نمیدونم چرا نمیخواید قبول کنید
یک سرچ در انجمن بزنید وضعیت کاربرای دیگه رو مشاهده کتنید.در گوگل هم راجبه دیتاشک جسجتجو کنید تاپیک های خوبی مشاهده میکنید :)
هیچ ربطی به زمان جواب دادن به ابیوز نداره. شما اگر از طریق واسطه سرور داشتید ما 6 سرور اختصاصی داشتیم 20% تخفیف نمایندگی هم اعمال میشد
دفعه اول ابیوز دادند از سردر داره دیداس میشه سرور مجازی ساسپند شد.ابیوز کانفیرک شد
ماه بعد دقیقا یک روز بعد از تمدید سرور ابیوز ارسال کردند و گفتند چون بار دوم هست سرویس ترمینیت شده-به همین اسونی 80 دلار خوردند یک اب هم روش
هرچقدر هم که درخواست کردیم سرور رو باز کنند اطلاعات رو ورداریم قبول نکردند
دیتاشک سرور روم هم نیست که با دیتاسنترهایی مثل ovh و redstation hetzner مقایسه بشه
عزیزه دلم من یکی از مشتریایا دانیال گردی بودم زمستون سال 89 ! یعنی 3 سال پیش!
بعد رفتم از عیسی لو گرم!
از پارسال هم خودم پنل باز کردم.
بله اصلا دیتاسنتر نیست با ریلابیت پارتنر whole sale هستند!
ولی من تاحالا سرورم ترمینیت نشده ولی یک بار نرسیده به آخر پریود سرور گفتن که از ای پی های شما دیداس شده رو سایت های دولتی آمریکا! و باید سرور رو تا 72 ساعت اینده تخلیه کنید
بعد نزدیک 24 دلار هم برام بک زدند!
من ازین بدم میاد طرف اومده اسکایپ میگه اقای گنجه تروخدا کمک کن سرورم تا 24 ساعته اینده ترمینیت میشه! میگم چرا ؟میگه 2 روزه جواب ابیوز ندادم!!!!
ولی خب این خصلت این جاست دیگه!
ظمنان راجع به تخفیف من الان تخفیف 32 درصدی دارم .
ولی خدایی شما بدونه اقرار بگو کجا با 50 دلار همچین سرورایی میشه خرید؟
یا یوزر ایرانی جماعت چرا باید اصلا واسش ابیوز بیاد؟چرا باید کاری کنه که اصلا براش ابیوز بیاد؟
منم تو پست اولم گفتم اصلا قابل قیاس با دیتاسنترا دیگه نیست
همچین همکاران میان جواب منو میدن که انگار دیتاسنتر ماله بابامه دارم طرف داری میکنم !نه بابا دیتاشک هیچی نیست نسبت به هنترز و رد استیشن !
ولی قیمتاش واسه یه استارتر خوبه! به شرطی که از آدمه درستش خرید کنه
-------------
http://up.vbpro.ir/uploads/1391346953691.png (http://up.vbpro.ir/)
میتونم بپرسم افغانستانش کو؟
الان تنها کشوی که تو این لیست تاپ نیست پاکستانه :)
دیگه شما شورشو خیلی داری در میاری !
میتونم بپرسم چرا به امریکا اشاره نکردید؟
persianmagic
February 2nd, 2014, 16:51
صحیح دوست عزیز
من اگر به شما ثابت کنم که ما یک ابیوزی داشتیم تاریخ ارسالش 25 میلادی به دیتاسنتر بوده همچنین تمدید سرور ما هم 27 میلادی بوده
بعد از تمدید در تاریخ 27 میلادی ابیوزی که تاریخش 25 میلادی هست برای ما ارسال شده و سرور رو ترمینیت کردند .بعد از این موضوع بهتشون تیکت شد و تیکت هارو پاک کردند ولی میل ها موجود هست.
چه کار میکنید؟
مورد ما نمونه کامل کلاهبرداری بود .باور کنید وقت زدن پست رو ندارم اما حتما روزی تاپیک مربوطه در webhostingtalk.com میزنم .80 دلار چیزی نیست اما ....
hostfire
February 2nd, 2014, 16:55
صحیح دوست عزیز
من اگر به شما ثابت کنم که ما یک ابیوزی داشتیم تاریخ ارسالش 25 میلادی به دیتاسنتر بوده همچنین تمدید سرور ما هم 27 میلادی بوده
بعد از تمدید در تاریخ 28 میلادی ابیوزی که تاریخش 25 میلادی هست برای ما ارسال شده و سرور رو ترمینیت کردند .بعد از این موضوع بهتشون تیکت شد و تیکت هارو پاک کردند ولی میل ها موجود هست
چه کار میکنید؟
من کاری نمیکنم مسلما!
چون برای من این اتفاق افتاده.
من نمیدونم الان شما چیرو دقیق میخواید ثابت کنید
که دیتاشک افتضاحه؟
خب منم گفتم دیگه بالا!حالا شما میخوای بیشتر ثابت کنی دیگه به من ربطش چیه؟
| KVM - SERVER |
February 2nd, 2014, 16:56
عزیزه دلم من یکی از مشتریایا دانیال گردی بودم زمستون سال 89 ! یعنی 3 سال پیش!
بعد رفتم از عیسی لو گرم!
از پارسال هم خودم پنل باز کردم.
ولی من تاحالا سرورم ترمینیت نشده ولی یک بار نرسیده به آخر پریود سرور گفتن که از ای پی های شما دیداس شده رو سایت های دولتی آمریکا! و باید سرور رو تا 72 ساعت اینده تخلیه کنید
بعد نزدیک 24 دلار هم برام بک زدند!
من ازین بدم میاد طرف اومده اسکایپ میگه اقای گنجه تروخدا کمک کن سرورم تا 24 ساعته اینده ترمینیت میشه! میگم چرا ؟میگه 2 روزه جواب ابیوز ندادم!!!!
ولی خب این خصلت این جاست دیگه!
ظمنان راجع به تخفیف من الان تخفیف 32 درصدی دارم .
ولی خدایی شما بدونه اقرار بگو کجا با 50 دلار همچین سرورایی میشه خرید؟
یا یوزر ایرانی جماعت چرا باید اصلا واسش ابیوز بیاد؟چرا باید کاری کنه که اصلا براش ابیوز بیاد؟
منم تو پست اولم گفتم اصلا قابل قیاس با دیتاسنترا دیگه نیست
همچین همکاران میان جواب منو میدن که انگار دیتاسنتر ماله بابامه دارم طرف داری میکنم !نه بابا دیتاشک هیچی نیست نسبت به هنترز و رد استیشن !
ولی قیمتاش واسه یه استارتر خوبه! به شرطی که از آدمه درستش خرید کنه
-------------
http://up.vbpro.ir/uploads/1391346953691.png (http://up.vbpro.ir/)
میتونم بپرسم افغانستانش کو؟
الان تنها کشوی که تو این لیست تاپ نیست پاکستانه :)
دیگه شما شورشو خیلی داری در میاری !
دیتاسنتر حتما" به دید بقیه مشکل دار هست.
خودتون درگیر صحبت های بقیه نکنید.
persianmagic
February 2nd, 2014, 17:10
خیلی ساده هست .چون خودشون در امریکا هستند و با ایپی امریکا لوگین میکنند.طبیعی هست که بازدید امریکا از همه کشور ها بالتر باشه :)
whole sage هم دیتاسنتر نیست.ادرسی که دادند یک مرکز مخابراتی هست که در اون
There are other datacenters (http://www.webhostingtalk.com/forumdisplay.php?f=131&lc=int_mb_1001) in this building as well, JCHost, Netsolus, Intrgrity, OpenJack, Verizon, LayerTech, KCWeb, etc. The largest, by far, is Wholesale. Then Netsolus. Then Verizon. I'm not sure where the others rank.
به قول خودشون دیتاسنتر های
JCHost, Netsolus, Intrgrity, OpenJack, Verizon, LayerTech, KCWeb, etc و .....
در اون هستند (7 دیتاسنتر (خوانده شود سرور روم ) و ... در یک مرکز مخابراتی :) )
که دیتاشک هم تجهزیاتش رو از whole sale internet گرفته
اما در مورد کیفیت و ... حق باشماست جناب hostfire برای 50 دلار سرویسی که ارائه میشه بسیار با ارزش تر هست
اما مشکلاتی که ذکر شد وجود داشته و خواهد داشت
موفق باشید
alfavps.com
February 2nd, 2014, 17:12
به نظر من او وی اچ از همه بهتره
اپتایم بالا
سخت افزار عالی
azrael
February 2nd, 2014, 17:18
از دوستان تقاضا میکنم که بحث دیتاسنتر دیتاشک رو خاتمه بدید. به صورت مستقیم که با دیتاسنتر صحبت کردم متوجه شدم به درد کار من نمیخورند.(ارسال ایمیل انبوه قانونی - غیر اسپم) رو قبول نمیکردند.
@پرشین مجیک من ندیدم این نوع از سرور هتزنر رو بدون ستاپ بدند. محبت میکنید لینک بدین یا پیغام خصوصی کنید؟
بحث تورنت رو هم من هنوز در مورد هتزنر برام روشن نشده. یکی گفت گیر نمیده یکی دیگه گفت به تورنت آمریکا گیر میده. قضیه اش چطوره؟
Parsa08
February 2nd, 2014, 17:34
از دوستان تقاضا میکنم که بحث دیتاسنتر دیتاشک رو خاتمه بدید. به صورت مستقیم که با دیتاسنتر صحبت کردم متوجه شدم به درد کار من نمیخورند.(ارسال ایمیل انبوه قانونی - غیر اسپم) رو قبول نمیکردند.
@پرشین مجیک من ندیدم این نوع از سرور هتزنر رو بدون ستاپ بدند. محبت میکنید لینک بدین یا پیغام خصوصی کنید؟
بحث تورنت رو هم من هنوز در مورد هتزنر برام روشن نشده. یکی گفت گیر نمیده یکی دیگه گفت به تورنت آمریکا گیر میده. قضیه اش چطوره؟
Hetzner هم تو لینک زیر بدون ستاپ px60 هست
فروش سرور اختصاصی (http://www.webhostingtalk.ir/f11/)
ServerDL.com
February 2nd, 2014, 19:55
سلام
هتزنر - ***** پشتیبانی ***** قیمت ***** ( بدون ستاپ می تونم ارائه دهم )
رداستیشن - ***** پشتیبانی ***** قیمت **** ( با بیشترین تخفیف بیش از 70% می تونم تحویل دهم )
ورد استریم ***** پشتیبانی ***** قیمت ***** ( برای سرور فروش ها مناسب نیست )
iNicz.Com
February 2nd, 2014, 22:08
wolrdstream از لحاظ کیفیت شبکه جالب نیست .
Hetzner نسبت به قیمت کیفیت خوبی داره ولی از هارد هاش نازاضی هستم .
ovh سخت افزار بالایی نسبت به بقیه داره ولی پشتیبانی نداره . با این حال برای سرور های ovh هنوز برای بنده موردی برای پشتیبانی پیش نیومده !
Datashack اینجا هم از لحاظ کیفیت و هم از لحاظ قیمت در رده متوسط قرار داره .
Hetzner هم تو لینک زیر بدون ستاپ px60 هست
فروش سرور اختصاصی (http://www.webhostingtalk.ir/f11/)
رداستیشن با 70% تخفیف قابل ارائه هست
servervds.com
February 2nd, 2014, 22:24
جدا از قضاوت های یک طرف با این که فروشند این دی سی هستیم و ....
هتزنر برترین دی سی هست برای ایرانی ها
قیمت مناسب
پاسخ سریع به تیکت
پرت عالی
همینطور رد استیشن
لیزوب
ورداستریم
arc1o0
February 2nd, 2014, 23:14
لازم به ذکر است که ارزان ترین دیتاسنتر در حال حاضر ovh هستش.
و در مورد مقایسه قیمت ها هم باید شرایط یکسان رو در نظر گرفت.
ServerDL.com
February 3rd, 2014, 00:08
تخفیف در رداستیشن تا 73% !!! اگر خواستید در خدمتم .
besthosti.com
February 3rd, 2014, 00:14
شما اصلا نباید به سمت دیتاشک برین با این حال می مونه دیتاسنتر های هتزنر، ورداستریم، رد استیشن
به نظر من رد استیشن از همه لحاظ خوب هست و دارای پشتیبانی خوب و همچنین تخفیف های فوق العاده مناسب که برای افرادی که به صورت دایمی و مدت زمان زیاد به سرور نیاز دارند مثل سرور فروش ها بسبار خوب است
هتزنر دارای قیمت مناسب و دارای کیفیت خوب است که سال ها هست که سرور فروش ها را به خودش جذب کرده ولی هیچ وقت آفر خاصی نداشته.
ورداستریم هم قیمت هاش زیاد هستش یه کمی و همچنین باهاش کار نکردم