سلام همگی خوبین ؟
بچه ها یه سرور خریدم دو تا هارد داره ! سرور اختصاصی ! میخوام روی یه هارد سرور مجازی اوکی کنم با تمام منابع و سنتوس نصب کنم و سی پنل و... و روی هارد دوم هم یه سرور مجازی ویندوز برای بکاپ گیری اوکی کنم حالا موضوع اینه میشه ؟ اگه هارد اول سوخت ؟ برای هارد دوم که مشکلی پیش نمیاد ؟!
و یکی هم ساده ! مفهوم ! کامل ! برای من بگه گت وی چیه ؟! نت مسک چیه !؟و کارشون چیه و ..
مرسی
کرمان هاست
February 1st, 2014, 17:33
نه مشکلی نیست و شدنی هست.
گیت وی ارتباط سرور رو با دنبای خارج برقرار میکنه .
نت مسک هم بخش شبکه یا هاست رو از شبکه مشخض میکنه
برای یادگیری بیشتر یک کتاب شبکه بخر بخون در این زمینه خیلی مفید واقع میشه
hostfire
February 1st, 2014, 17:42
و یکی هم ساده ! مفهوم ! کامل ! برای من بگه گت وی چیه ؟! نت مسک چیه !؟و کارشون چیه و ..
مرسی
موارد جز این که هیچ همه شدنیه
گت وی و نت مسک رو شما نیاز ندارید که بدونید دقیق چین!
ولی در کل مواردی هستند که به وسیله این 2 عدد و همچنین ای پی سابنت و دی ان اس ها سرور مجازی شما که روی سرور اصلی ساخته میشه داخل نتورک سرور اصلی قرار بگیره و اینترنت داشته باشه!
سوال هارد هم جواب اینکه اگر هاردی بسوزه برای هارد دوم مشکل ایجاد نمیشه مگر اینکه از رید 0 استفاده شده باشه!
در غیر این صورت فقط برای سرور های که رو هارد سوخته بودند مشکل ایجاد میشه
elecomp2014
February 1st, 2014, 17:55
موارد جز این که هیچ همه شدنیه
گت وی و نت مسک رو شما نیاز ندارید که بدونید دقیق چین!
ولی در کل مواردی هستند که به وسیله این 2 عدد و همچنین ای پی سابنت و دی ان اس ها سرور مجازی شما که روی سرور اصلی ساخته میشه داخل نتورک سرور اصلی قرار بگیره و اینترنت داشته باشه!
سوال هارد هم جواب اینکه اگر هاردی بسوزه برای هارد دوم مشکل ایجاد نمیشه مگر اینکه از رید 0 استفاده شده باشه!
در غیر این صورت فقط برای سرور های که رو هارد سوخته بودند مشکل ایجاد میشه
نه اتفاقا میخوام دقیقا بدونم چیه ! پس لطفا کامل توضیح بدید ! مرسی
hostfire
February 1st, 2014, 17:58
مظالعه بفمائید
What on earth is a subnet mask and default gateway!?!?!? - Yahoo Answers (http://answers.yahoo.com/question/index?qid=20070301062558AAWeBo6)
parsa-server
February 1st, 2014, 18:05
با یک جستجو کوچیک تو نت میتونید صد ها سایت پیدا کنید که این موارد توضیح دادن!!!
facenama
February 2nd, 2014, 16:25
گت وی در واقع دروازه ورود و خروج اطلاعات از سرور یا سیستم به شبکه و اینترنت هستش. ساده تر از این فکر نمیکنم چیزی بشه گفت.
برای هارد ها هم نه هیچ مشکلی پیش نمیاد