توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل در پارک کردن دومین
arashbbb
February 1st, 2014, 16:47
دوستان من یه دومین رایگان(TK) به سایت خودم وصل کردم,سایت با TK باز میشه ولی وقتی داخل سایت موس رو میبرم به نوشته ها یا خانه با دومین قبلی نمایش میده مثلا(site.xzn.ir) راهی هست که داخل سایت هم با دومین جدید نمایش داده بشه؟؟؟(site.tk)
sitetheme
February 1st, 2014, 19:56
دوستان من یه دومین رایگان(TK) به سایت خودم وصل کردم,سایت با TK باز میشه ولی وقتی داخل سایت موس رو میبرم به نوشته ها یا خانه با دومین قبلی نمایش میده مثلا(site.xzn.ir) راهی هست که داخل سایت هم با دومین جدید نمایش داده بشه؟؟؟(site.tk)
سلام عزیز این به این علت هست که شما دامنه تی کی رو ریداریکت کردید شما باید از طریق ست کردن دی ان اس بروی دامنه اون رو به هاستتون وصل کنید!
arashbbb
February 2nd, 2014, 01:29
میشه بیشتر و ساده تر توضیح بدین؟ممنون
parsa-server
February 2nd, 2014, 03:20
سلام عزیز این به این علت هست که شما دامنه تی کی رو ریداریکت کردید شما باید از طریق ست کردن دی ان اس بروی دامنه اون رو به هاستتون وصل کنید!
نه دوست عزیز مشکل ایشون این نیست!
از دوستان خواهش میکنم از چیزی که اطمینان ندارن اطلاعات به کسی ندن.
این بار چندم هست که تو این انجمن دارم میبینم افراد اطلاعات اشتباه به شخص منتقل میکنن.
گاهی اوقات این کارا واقعا باعث دردسر میشه.
البته منظور خاصی به شما ندارم و میدونم نیت شما کمک بوده...
parsa-server
February 2nd, 2014, 03:21
میشه بیشتر و ساده تر توضیح بدین؟ممنون
برای حل این مشکل باید به مدیریت cms تون برید و از اونجا آدرس اصلی سایت رو به آدرس دامنه tk تغییر بدید و مشکلتون حل میشه.
MEHDI KARAMI
February 2nd, 2014, 04:03
از من میشنوی tk استفاده نکن چون بعد یه مدت از کار میوفته...
arashbbb
February 2nd, 2014, 18:15
برای حل این مشکل باید به مدیریت cms تون برید و از اونجا آدرس اصلی سایت رو به آدرس دامنه tk تغییر بدید و مشکلتون حل میشه.
واقعا ممنون مشکلم حل شد. و اینکه باید آدرس دامنه tk رو تو دو تا فیلد بزارم مانند عکس زیر
http://zurl.ir/878523
parsa-server
February 2nd, 2014, 19:11
واقعا ممنون مشکلم حل شد. و اینکه باید آدرس دامنه tk رو تو دو تا فیلد بزارم مانند عکس زیر
http://zurl.ir/878523
خواهش میکنم
برای تشکر از دکمه تشکر استفاده کنید تا مدیران بن نکنن شما رو... :)