ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : دانلود تورنت از طریق سرور ویندوزی

camry
February 1st, 2014, 13:44
سلام

میخواستم ببینم چطوری میشه از طریق سرور ویندوز فایل های تورنت رو با سرعت بالا دانلود کرد :-s

با تشکر

facenama
February 1st, 2014, 13:46
باید سروری گه میگیرید با تورنت و لیچ مشکل نداشتخ باشه. در صورتی که مشکل داشته باشند ظرف یک یا دو ساعت سرویس شما قطع میشه به طور کامل

irani1
February 1st, 2014, 13:54
نرم افزاری مثل نرم افزار uTorrent روی سرور مجازی نصب کنین و اقدام به دانلود فایل های تورنتتون کنین . البته گفته های دوستمون facenama هم فراموش نشه . موفق باشین .

camry
February 1st, 2014, 13:55
فرض رو بر این میزاریم که سرور با لیچ و تورنت مشکل نداشته باشه اون موقع چطوری میتونم دانلود کنم ؟

camry
February 1st, 2014, 13:57
نرم افزاری مثل نرم افزار uTorrent روی سرور مجازی نصب کنین و اقدام به دانلود فایل های تورنتتون کنین . البته گفته های دوستمون facenama هم فراموش نشه . موفق باشین .

مشکل اینحاست که من نرم افزار utorrent رو روی سرور ریختم ولی سرعتش نهایت به 10 کیلوبایت بر ثانیه میرسه ولی با دانلود منیجر سرعت نهایت به 10 مگابایت هم میرسه

irani1
February 1st, 2014, 14:05
دوست عزیز من خودم با سرور مجازی از تورنت دانلود میکنم و بعضی مواقع تا 15 مگابایت هم دانلود میکنم ! شما حتما تنظیمات نرم افزار رو به هم ریختین بررسی کنین ببینین سرعت دانلود رو روی 10kb تنظیم نکردین ؟

facenama
February 1st, 2014, 14:12
در صورتی که مشکلتون حل نشد اطلاعات رو بفرستید براتون بررسی میکنیم

camry
February 1st, 2014, 14:26
دوست عزیز من خودم با سرور مجازی از تورنت دانلود میکنم و بعضی مواقع تا 15 مگابایت هم دانلود میکنم ! شما حتما تنظیمات نرم افزار رو به هم ریختین بررسی کنین ببینین سرعت دانلود رو روی 10kb تنظیم نکردین ؟

نه بابا دست کاری کجا
من لینک های معمولی رو با سرعت دانلود می کنم اما تورنت رو مشکل دارم

Optis2005
February 1st, 2014, 16:15
نه بابا دست کاری کجا
من لینک های معمولی رو با سرعت دانلود می کنم اما تورنت رو مشکل دارم

سلام.
دوست عزیز بستگی به فایل شما هم داره که سید و لیچ چه قدر داشته باشه. یه تورنت هست 2000 تا سید داره و 100 تا لیچ، خب این تورنت خیلی سریع تر از تورنتیه که 1 سید و 200 لیچ داره دانلود میشه. مساله دیگه ای که هست اینه که سیدر ها چه اینترنتی داشته باشند. تورنت هایی مثل لینوکس ها سیدرشون توسط سرور انجام میشه و تورنت هایی هستند توسط اینترنت خونگی سید میشه...!

Sent from my GT-I9500 using Tapatalk

mohammadhosin
February 1st, 2014, 17:46
نکته ای که هست در نرم افزار تورنت محدودیت اپ لود قرار بدهید که تمامی پهنای باند شما مختص دانلود قرار گیرد و برای آپلود به سایر کلاینت ها محدود نباشید.در یو تورنت با کیک راست بر روی گذینه up سمت راست پایین نرم افزار امکان پزیر است.

camry
February 2nd, 2014, 00:15
ممنون از تمامی دوستان
با توجه به تمامی این صحبت ها بنده همچنان نمیتونم از طریق سرور فایل تورنت دانلود کنم
دوستان خودتون چطوری چنین کاریو انجام میدین
ایا نیاز به تنظیمات خاصی هست؟

ULTRAWEB
February 2nd, 2014, 00:56
شاید پورت های تورنت بسته شده باشه
شما باید ببینی پورت ها برای نرم افزار تورنت باز هست روی سرور یا نه
ممکن است از روی سرور شما هم باز باشه ولی بوسیله روتر پورت ها بسته شده باشه
که نمیتونی سید یا دانلود کنی از تورنت (:|

mohammadhosin
February 2nd, 2014, 03:33
در صورتی که پرت ها هم بسته باشد نرم افزار یو تورنت گزینه ای دارد که بر روی پرت دلخواه و بصورت رمز نگاری شده اطلاعات را ارسال و دریافت میکند.نرم افزار مذکور رو حد اقل تست نمایید...

camry
February 2nd, 2014, 09:43
شاید پورت های تورنت بسته شده باشه
شما باید ببینی پورت ها برای نرم افزار تورنت باز هست روی سرور یا نه
ممکن است از روی سرور شما هم باز باشه ولی بوسیله روتر پورت ها بسته شده باشه
که نمیتونی سید یا دانلود کنی از تورنت

از کجا میشه فهمید ؟
اگر به وسیله ی روتز بسته شده چطوری میشه بازش کرد

در صورتی که پرت ها هم بسته باشد نرم افزار یو تورنت گزینه ای دارد که بر روی پرت دلخواه و بصورت رمز نگاری شده اطلاعات را ارسال و دریافت میکند.نرم افزار مذکور رو حد اقل تست نمایید...

من هم از یوتورنت استفاده می کنم چطوری میشه روی پورت دلخواه گذاشتش ؟

mohsen1771
February 2nd, 2014, 09:47
درود ..

بستگی به سرور فایل شما داره بعضی مواقع بعضی از سرور های تورنت سرعته بسیار ضعیفی دارند ..

بخاطر همین باید صبر کنید به مرور سرعتش بیشتر و بیشتر میشه ..

موفق باشید ..

camry
February 2nd, 2014, 09:59
من فایل رو از جای معتبر می گیرم و حدود 19000 سید داره !

mohsen1771
February 2nd, 2014, 10:08
من فایل رو از جای معتبر می گیرم و حدود 19000 سید داره !

درود ..

عرض کردم که فایل های تورنت جوری نیست که از اول به شما اسپید بده طی دقیقه ها اسپید بالا خواهد رفت ..

ULTRAWEB
February 2nd, 2014, 10:22
از کجا میشه فهمید ؟
اگر به وسیله ی روتز بسته شده چطوری میشه بازش کرد

باید پورت اسکن کنی سرور خودت رو با نرم افزار انگری ای پی اسکنر(نسخه ی ویندوزی)
نمیشه بازش کرد دیگه اگر از روی روتر بسته شده باشه تا بگی برات باز کنن

Mr.Te0
February 3rd, 2014, 03:33
بهترین و محبوب ترین نرم افزار ویندوزی uTorrent میباشد.
در اکثر دیتا سنتر ها میشه با بستن سید باکس از مشکل ابیوز جلوگیری کرد.