ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : برداشتن محدودیت دانلود در xampp

H0RS3
January 31st, 2014, 22:52
سلام من یه VPS دارم که روش Xampp نصب کردم و ازش به عنوان هاست دانلود استفاده می کنم
ولی موقعی که می خوام دانلود کنم به ظاهر که محدودیت داره و اجازه استفاده از کانکشن بیشتر رو نمیده
می خواستم این محدودیت رو بردارم
لطفا" کمک کنید

mohammadhosin
February 1st, 2014, 17:42
1-xampp maximum connections
2- maximum transfer rate
اینها بیشتر برای کانکشن های اس کیو ال هستند و بهتر است ییشتر به این نکته توجه کنید که در صورتی که استفاده از ویندوز 2003 ورژن 1.7 زمپ سازگار تر است جهت استفاده.

hostfire
February 1st, 2014, 17:50
سلام من یه VPS دارم که روش Xampp نصب کردم و ازش به عنوان هاست دانلود استفاده می کنم
ولی موقعی که می خوام دانلود کنم به ظاهر که محدودیت داره و اجازه استفاده از کانکشن بیشتر رو نمیده
می خواستم این محدودیت رو بردارم
لطفا" کمک کنید

چند کانکشن میده ؟
8 کانکشن معقوله

mohammadhosin
February 1st, 2014, 17:56
اون 8 کانکشن رو شما میتونید در ای دی ام به 16 اضافه کنید اما مسله اصلی اینه که اپ لود سرور شما هرچی هم بد باشه 1 مگ بایت /سک رو داره ، این زیر ساخت های ارتباطی بین شما و سرور هستند که ضعیف هستو درساعات پیک مصرف دارید تست میکنید که نتیجه نمیگیرید.

mrlion
February 6th, 2014, 18:23
دقت داشته باشید که
بهترین کانکشن ها 1-xampp maximum connections و 2- maximum transfer rate برای اس کیو ال هستند و بهتر است بیشتر به این نکته توجه کنید که در صورتی که استفاده از ویندوز 2003 ورژن 1.7 زمپ سازگار تر است جهت استفاده از ان