ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ریستور بکاپ و باقی ماندن میزبانی پهنای قبل

elecomp2014
January 31st, 2014, 20:42
سلام خوبین ؟ آقا من یه بکاپی رو ریستور کردم بعد عرض کنم که این مثلا توی هاست قبلش 300 گیگ پهنا مصرف کرده وقتی من منتقلش میکنم به سرور خودم بازم هنوز اون 300 گیگ پهنای هست؟ چیکار کنم که پهناش 0 بشه ؟
مرسی

sitetheme
January 31st, 2014, 20:48
سلام خوبین ؟ آقا من یه بکاپی رو ریستور کردم بعد عرض کنم که این مثلا توی هاست قبلش 300 گیگ پهنا مصرف کرده وقتی من منتقلش میکنم به سرور خودم بازم هنوز اون 300 گیگ پهنای هست؟ چیکار کنم که پهناش 0 بشه ؟
مرسی
خیر! پهنای باند ربطی به حجم فایل ها نداره! به میزان تبادل داده داره که وقتی شما هاست رو عوض کنید پهنای باندی برای ریستور شدن فایل هاتون از هاست جدید کم نمیشه!

elecomp2014
January 31st, 2014, 23:52
خیر! پهنای باند ربطی به حجم فایل ها نداره! به میزان تبادل داده داره که وقتی شما هاست رو عوض کنید پهنای باندی برای ریستور شدن فایل هاتون از هاست جدید کم نمیشه!
منظورم اینه هاست توی سرور قبلی که بوده 400 گیگ پهنا استفاده کرده الان که منتقل کردمش توی سرور خودم توش مشخصات هاست زده که 400 گیگ مصرف کرده میخوام این مقدار صفر بشه ! چون منتقل شده به سرور من و برای مشتری از 0 باید شروع و حساب بشه!

elecomp2014
February 1st, 2014, 16:55
دوستان یکی کمک کنه خیلی ممهمه

host-net
February 1st, 2014, 17:15
دوست عزیز زمانی که ریستور انجام شد در قسمت
Upgrade/Downgrade an Account
رفته و هاست رو به ادپارک مورد نظر اپکریت کنید

elecomp2014
February 1st, 2014, 17:45
دوست عزیز زمانی که ریستور انجام شد در قسمت
Upgrade/Downgrade an Account

رفته و هاست رو به ادپارک مورد نظر اپکریت کنید

آقا اینجا آپگرید میشه ! ولی پهنا همون هست و تغییری نمیکنه !

host-net
February 1st, 2014, 20:03
درصورت نیاز دسترسی بدین چک کنیم