vahab00
January 31st, 2014, 17:58
18291
خیلی وقت بود مشکلات زیادی داشتم و نتونستم سایت رو آپ کنم البته همش مشکل نبوده و گاهی هم کار فراوان باعث می شد نتونم سایت رو آپ کنم اما امروز قالبی جدید و زیبا براتون آماده کردم
برای آینده سایت و تیم برنامه هایی داریم که انشالله شاهد تغییرات فراوان در سایت و سیستم سایت خواهیم بود که امیدواریم مورد پسند و رضایت شما واقع بشه و از کارهای جدید ما راضی باشید
اما امروز قالب هاست مایع (لیکود هاست) رو براتون آماده کردم که یکی از زیباترین کارهای قالب whmcs هست که دارای ویژگی های فراوانی هست که باعث میشه هرکسی رو جلب خودش کنه و باعث زیبایی و جلوه خواصی بشه
از جمله این موارد می توان به موارد زیر اشاره کرد :
حجم بسیار سبک قالب که باعث میشه سرعت لود سایتتون چندین برابر بشه
دارای سئو فوق العاده قالب و استاندارد بودن قالب
دارای اسلایدر فوق العاده زیبا
دارای منوهایی بسیار زیبا در بالای سایت و همینطور منوهای اصلی whmcs
دارای باکس های زیبا در صفحات اول و صفحات داخلی سایت
دارای چندین صفحه برای قرار دادن آفر و امکان افزودن صفحات جدید به آسانی
دارای فوتر فوق العاده زیبا که زیبایی خواصی به سایت شما می افزاید
دارای باکس ویژگی های فوق العاده زیبا
و….
والله نمیدونم چه قیمتی برای این قالب در نظر بگیرم پس همون قیمت همیشگی و دوستانه ۲۷۰۰۰ تومن رو برای این قالب انتخاب کردم که امیدوارم مورد پسند و رضایت شما واقع بشه
اطلاعات بیشتر : وهاب آنلاين | قالب لیکود هاست (http://www.vahabonline.ir/whmcs-liquidhost-theme.html)
خیلی وقت بود مشکلات زیادی داشتم و نتونستم سایت رو آپ کنم البته همش مشکل نبوده و گاهی هم کار فراوان باعث می شد نتونم سایت رو آپ کنم اما امروز قالبی جدید و زیبا براتون آماده کردم
برای آینده سایت و تیم برنامه هایی داریم که انشالله شاهد تغییرات فراوان در سایت و سیستم سایت خواهیم بود که امیدواریم مورد پسند و رضایت شما واقع بشه و از کارهای جدید ما راضی باشید
اما امروز قالب هاست مایع (لیکود هاست) رو براتون آماده کردم که یکی از زیباترین کارهای قالب whmcs هست که دارای ویژگی های فراوانی هست که باعث میشه هرکسی رو جلب خودش کنه و باعث زیبایی و جلوه خواصی بشه
از جمله این موارد می توان به موارد زیر اشاره کرد :
حجم بسیار سبک قالب که باعث میشه سرعت لود سایتتون چندین برابر بشه
دارای سئو فوق العاده قالب و استاندارد بودن قالب
دارای اسلایدر فوق العاده زیبا
دارای منوهایی بسیار زیبا در بالای سایت و همینطور منوهای اصلی whmcs
دارای باکس های زیبا در صفحات اول و صفحات داخلی سایت
دارای چندین صفحه برای قرار دادن آفر و امکان افزودن صفحات جدید به آسانی
دارای فوتر فوق العاده زیبا که زیبایی خواصی به سایت شما می افزاید
دارای باکس ویژگی های فوق العاده زیبا
و….
والله نمیدونم چه قیمتی برای این قالب در نظر بگیرم پس همون قیمت همیشگی و دوستانه ۲۷۰۰۰ تومن رو برای این قالب انتخاب کردم که امیدوارم مورد پسند و رضایت شما واقع بشه
اطلاعات بیشتر : وهاب آنلاين | قالب لیکود هاست (http://www.vahabonline.ir/whmcs-liquidhost-theme.html)