PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : روشن کردن وی پی اس (کمک کنید خواهشا)

msb76
January 31st, 2014, 08:59
با سلام خدمت تمامی دوستان
من یه مشکلی دارم دیشب وی پی اس من بصورت کاملا تصادفی خاموش شد من رفتم که از پنل کاربریم در سایتی که ساختم روشنش کنم ولی دیدم از شانس خیلی خوبم قسمت کاربری سایتشون از کار افتاده و در حال درست کردنش هستن حالا وی پی اس من هم همینطوری خاموش مونده اگه راهی داره که دوباره بشه روشنش کرد ممنون میشم راهنمایی کنید فقط در حد پایین صحبت کنید یه چیزی بفهمیم حداقل مرسی

dexin
January 31st, 2014, 09:58
غیر از دسترسی VMware راهی نداره

msb76
January 31st, 2014, 10:01
من دسترسیشو ندارم به نظرتون امکان داره دیتاسنتر خودش بعد از چند ساعت روشنش کنه؟؟؟؟

dexin
January 31st, 2014, 10:02
بستگی داره مشکلش چیه
شاید کل سرور اختصاصی به دلیل مشکل سخت افزاری یا آپدیت یا ... خاموشه

msb76
January 31st, 2014, 10:04
بله امکان این همه زیاده چون سایتشون از کار افتاده به احتمال زیاد روی سرور زده بودن که سرور به مشکل برخورده مرسی از کمکتون بشینیم شاید سایت درست شد :|

techgreen
January 31st, 2014, 10:59
اشتباه بسیار بزرگی کردید همون اول باید درخواست مشخصات پنل تحت وب و خود نرم افزار vmware رو بکنید ، تحت وب که الان مشکل داره ! بهترین و مهم ترین خود vmware هست که نگرفتید ! راهی دیگه ای هم نیست جزاین که بهشون زنگ بزنید و بگید براتون انجام بدن که اونم بعید میدونم پشت تلفن نشناخته بهتون اعتماد کنند و سرور شما رو روشن کنند !

ULTRAWEB
January 31st, 2014, 12:42
با پشتیبانی سایتتون درتماس باشین

Mr.Te0
January 31st, 2014, 21:18
یک تاپیک رو شما در دو بخش مجزا مطرح کردید...

parsa-server
January 31st, 2014, 21:24
خوب چرا باهاشون تماس نمیگیرید؟!
میتونید رنج آی پی تون هم پینگ کنید اگه همه تایم اوت بود یعنی سرور اصلی خاموشه...