توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ایجاد یک یوزر در ویندوز سرور 2003
Witch King
January 30th, 2014, 17:55
بنده میخوام برای شخصی یک یوزر در ویندوز سرور 2003 بسازم که فقط امکان دانلود و آپلود با سرعت بالا و ریموت به سرور داشته باشه. امکان اجرای نرم افزار، مدیریت فایل ها و درایو c رو نداشته باشه.
آپشن های مدیریت یوزر رو چه طور تغییر بدم ؟
sitetheme
January 30th, 2014, 19:22
سلام عزیز ! عوض گذاشتن وقت برای بازکردن تاپیک یک جستجو در انجمن!
http://www.webhostingtalk.ir/f122/48018/
Witch King
January 30th, 2014, 23:16
دوست عزیز بنده بلدم یوزر بسازم.
مشکلم در نحوه تغییر آپشن ها برای مدیریت بهتر یوزر بود.
تشکر.
javadezati
January 31st, 2014, 03:12
سلام عزیز ! عوض گذاشتن وقت برای بازکردن تاپیک یک جستجو در انجمن!
http://www.webhostingtalk.ir/f122/48018/
سلام عزیز !
شاید ایشون سرچ کردن و پیدا نکردن و بعدش پست زدن
شما بجای اینکه وقت بذاری و دنبال تایپیک بگردی ... و با لهن صحبتت به طرف مقابل توهین کنی...
بهتر هست از روشهای بهتری برای بالا بردن پست خودتون استفاده کنید تا به 100 پست برسید ...
دو تا آموزش تو سایت بذارید و من و بقیه استفده کنیم...امیدوارم با پستی که تقدیم شما کردم معنی کمک و توهین رو متوجه شده باشد
با احترام
Witch King
January 31st, 2014, 11:09
سلام عزیز !
شما بجای اینکه وقت بذاری و دنبال تایپیک بگردی ... و با لهن صحبتت به طرف مقابل توهین کنی...
بهتر هست از روشهای بهتری برای بالا بردن پست خودتون استفاده کنید تا به 100 پست برسید ...
دو تا آموزش تو سایت بذارید و من و بقیه استفده کنیم...امیدوارم با پستی که تقدیم شما کردم معنی کمک و توهین رو متوجه شده باشد
با احترام
نمی خوام مثله خیلی از تاپیک های دیگه به حاشیه کشیده بشه.
بنده مشکلم واضحه و ایشون پستی قرار دادن که اصلا به سوال بنده مربوط نیست.
بدرود.
sitetheme
January 31st, 2014, 11:16
سلام عزیز !
با احترام
دوست عزیز شما لازم نیست به بنده لحن صحبت کردن آموز بدید بنده بی احترامی نکردم در پاسخ به استارتر عزیز هم باید بگم که درست میفرمایید انگار در مورد دادن دسترسی زیاد توضیح داده نشده! با این حال از شما عذر خواهم
farsvideo
January 31st, 2014, 13:04
کل کل نکنید.
رو مای کامپیوتر منیج بزن و تو قسمت لوکال یوزر اند گروپ یوزر جدید بساز
oravis
January 31st, 2014, 13:58
باید میزان دسترسی رو در زمان ساخت یوزر تعیین کنید که به چیزهایی دسترسی داشته باشه و چگونه وارد وی پی اس بشه
permisson موضوع مورد نظر شما هست دوست من
Mr.Te0
January 31st, 2014, 21:15
my computer > right click > manage > local users and groups > users > right click in free space > new user > enter new user info > create > finished