ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : چطور میتونم رو هر پست بازدید غیر واقعی(آی پی نباشه) بزنم

aryavps
January 29th, 2014, 17:24
سلام دوستان چطور میتونم رو هر پست بازدید غیر واقعی(آی پی نباشه) بزنم

دیدم بعضی سایتها بدون اینکه بازدید خاصی داشته باشند رو هر پستشون مثلا چند هزار بازدید خورده راهش چی هست؟؟

مرسی از همه

namesis R
January 29th, 2014, 17:25
سلام دوستان چطور میتونم رو هر پست بازدید غیر واقعی(آی پی نباشه) بزنم

دیدم بعضی سایتها بدون اینکه بازدید خاصی داشته باشند رو هر پستشون مثلا چند هزار بازدید خورده راهش چی هست؟؟

مرسی از همه
از چه سیستمی برای سایتون استفاده میکنید ؟ نیوک ، وردپرس ، جوملا و..... ؟؟

aryavps
January 29th, 2014, 21:58
از چه سیستمی برای سایتون استفاده میکنید ؟ نیوک ، وردپرس ، جوملا و..... ؟؟

سلام نیوک هست

aryavps
January 30th, 2014, 18:32
آپ شد .کسی نیست کمک کنه؟

aryavps
February 1st, 2014, 19:44
آپ شد

delta
February 1st, 2014, 23:30
والا کاری نداره اما بچه های نیوک خوششون نمیاد این چیزا رو کسی یاد بده البته بقیه دوستان هم همینطور.. یک راهنماییتون میکنم انشالا خودتون بتونید پیدا کنید.. در includes فایلی هست به نام counter.php که تمام مرضها از ان بلند میشه :39: در نیوک 8.3 کد شده هست.اگر از کد درش بیارید و توش سرچی بزنید کلا همه چیز دستتون میاد...:111:

aryavps
February 5th, 2014, 23:44
والا کاری نداره اما بچه های نیوک خوششون نمیاد این چیزا رو کسی یاد بده البته بقیه دوستان هم همینطور.. یک راهنماییتون میکنم انشالا خودتون بتونید پیدا کنید.. در includes فایلی هست به نام counter.php که تمام مرضها از ان بلند میشه :39: در نیوک 8.3 کد شده هست.اگر از کد درش بیارید و توش سرچی بزنید کلا همه چیز دستتون میاد...:111:

ممنون از جواب شما

کسی از دوستان هست بیشتر توضیح بده که چیکار کنم؟؟مرسی

Mr.Te0
February 6th, 2014, 00:14
با ایدی بنده در ارتباط باشید.

ALI-US
March 11th, 2014, 03:07
فایل article-seo.php در مسیر MODULES/NEWS را باز کنید و به دنبال عبارت +1 بگردید و عدد 1 را به عدد مورد نظر تغییر بدهید و فایل را سیو کنید.