توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سوالاتی در مورد پنل ressello
VPS
January 29th, 2014, 16:49
سلام
کسی هست آموزش کار با پنل ریسلو داشته باشه به اشتراک بذاره ؟
من الان یک ریسلر از این شرکت دارم و توش ۲ تا کاستومر دارم. ولی نمی دونم چطور باید توش تنظیم کنم که کاربر هم مثل directi بتونه خودش بعد از order دادن pay هم داشته باشه.
همه payment gateway ها مثل paypal هستند و نمیشه جوری تنظیم کرد که از اعتبار موجود در اکانت خودش کم بشه.
۲- میشه تو ریسلو یک دامنه را ثبت کنیم و بعد به پنل کاربر منتقل کنیم ؟
۳- آیا بعد از انتقال اطلاعات whois دامنه به اطلاعات customer تغییر میکنه یا اطلاعات خودم تو whois میمونه
ممنون
VPS
January 31st, 2014, 01:14
کسی نیست جواب مارو بده ؟
Abolijoon
January 31st, 2014, 01:23
با سلام
امکان حفظ مشخصات در هویز وجود داره؟ اگه هست چجوریه؟
Taryan4
January 31st, 2014, 02:09
سلام
کسی هست آموزش کار با پنل ریسلو داشته باشه به اشتراک بذاره ؟
من الان یک ریسلر از این شرکت دارم و توش ۲ تا کاستومر دارم. ولی نمی دونم چطور باید توش تنظیم کنم که کاربر هم مثل directi بتونه خودش بعد از order دادن pay هم داشته باشه.
همه payment gateway ها مثل paypal هستند و نمیشه جوری تنظیم کرد که از اعتبار موجود در اکانت خودش کم بشه.
۲- میشه تو ریسلو یک دامنه را ثبت کنیم و بعد به پنل کاربر منتقل کنیم ؟
۳- آیا بعد از انتقال اطلاعات whois دامنه به اطلاعات customer تغییر میکنه یا اطلاعات خودم تو whois میمونه
ممنون
1- در مورد اول اطلاعی ندارم. اما تعیین درگاه وجود دارد. از پشتیبانی سوال کنید
2- بله امکان ثبت و انتقال در پنل نمایندگان وجود دارد. اما راه بهتر ثبت در پنل هر یک از کاربران است
3- بعد از انتقال به کاربران اطلاعات whois تغییر می کند.
mhiizadi
January 31st, 2014, 03:30
در رابطه با انتقال دامنه ( همون move توی reseller club ) این جواب رو دادن :
Dear Mohammad,
Currently it is not possible to transfer domains between resellers. Our development team is working hard to fix this issue.
I will keep your ticket in progress to keep you posted about progress.
Kind regards,
Mark Assenberg
Resello
بعد از یه دو هفته :
Dear Mohammad ,
The function to move domain(s) crossreseller will be added within 2-3 weeks onto the platform.
If domains should expire within 3 weeks, we have a work-a-round. Please send me a list of domain(s) which are set to expire. We move balance from the future reseller to the current reseller and will renew the domain. If you are parent reseller of both resellers you can move balance yourself. Just update balances accordingly and let the domain(s) pass renewal in the current account.
This way the domains get renewed, the new reseller will pay for the renewal, but the domain(s) can stay under current reseller before finishing the function the allows us to move domains cross reseller.
Kind regards,
Resello
با سلام
امکان حفظ مشخصات در هویز وجود داره؟ اگه هست چجوریه؟