توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ماژول دروازه پرداخت زرين پال برای آدونيس
amiri113
April 29th, 2010, 10:56
ماژولی که در زير به صورت کد باز ارائه ميشه مربوط به دروازه پرداخت زرين پال برای آدونيس هستش!
ميتونيد دانلود کنيد و استفاده کنيد.
اگر مشکلی داشتيد که 99% هم خواهيد داشت ميتونيد مطرح کنيد تا براتون پياده سازی کنيم.
(طبق هماهنگی هایی که با آقای داوری انجام شد، قرار شد که اين ماژول تا هفته آينده به سيستم اضافه بشه. ضمنا شرکت سيستمهای یکپارچه سامان از برخورد هايي که به وجود اومده عضر خواهی ميکنه! ضمنا شرکت سيستمهای يکپارچه سامان همينجا از تمامی برنامه نويسان دعوت به همکاری ميکنه و پيشنهادات خوبی رو در اين زمينه در نظر گرفته. با تشکر . اميری)
parsibox
April 29th, 2010, 12:07
واقعا خیلی خیلی کار زشتی دارید میکنید.
یک کار غیر حرفه ای و غیر اخلاقی از سوی شما.
من تا جایی که یادم میاد به شما سورس این سیستم و یا راهنمایی برای نوشتن ماژول نداده ام.
تا وقتی امثال شما ها هستند من و هر برنامه نویس دیگه ای نمیتونه تمرکزش را روی کد نویسی و ارايه ی خدمات بهتر بزاره و همش باید به دنبال راهی باشه که دسترسی دیگران به سورس سیستمش را مسدود کنه.
دامنه
April 29th, 2010, 13:00
سنگ مفت گنجیشک مفت :d
amiri113
April 29th, 2010, 15:38
من تا جایی که یادم میاد به شما سورس این سیستم و یا راهنمایی برای نوشتن ماژول نداده ام.
تا وقتی امثال شما ها هستند من و هر برنامه نویس دیگه ای نمیتونه تمرکزش را روی کد نویسی و ارايه ی خدمات بهتر بزاره و همش باید به دنبال راهی باشه که دسترسی دیگران به سورس سیستمش را مسدود کنه.
:دی!
حرفی ميزنيد ها آقای داوری!
اين ماژول جز اينکه باعث تکميل آدونيس ميشه کار ديگه ای نميکنه!
نميدونم چرا از وجود اين ماژول ناراحت شديد! اضافه کردن يک دروازه پرداخت به آدونيس از نظر شما چيز بدی هستش !؟؟؟
در هر حال هدف ما کمک به دوستانی هستش که از نرم افزار شما استفاده ميکنند و اگر دوست داريد خودتون به نرم افزار اضافه کنيد. هم خوشحال ميشيم هم بدونيد باعث تکميل آدونيس ميشه!
amiri113
April 29th, 2010, 15:47
به وسيله اين ماژول امکان استفاده از دروازه پرداخت آنلاين بدون نياز به عقد قرار داد با بانک خاصی امکان پذير هستش!
دليل ارائه اين ماژول به صورت کد باز هم کاملا مشخصه!
اين ماژول بايد به صورت کد باز ارائه ميشد تا کسی فکر نکنه سايتش مورد حمله هکر ها و ويروس مخرب از سوی زرين پال قرار گرفته!
ديگه نميدونم چرا آقای داوری ناراحت شدند!
هيچ اتفاق بدی نيفتاده! نه برای ايشون نه برای آدونيس
TukaNet
April 29th, 2010, 15:54
آقای داوری قصد جسارت ندارم ، خودتون هم که میدونید ارادت خاص دارم به شما :78:
ولی کلا طرز برخوردتون درست نیست ، یا شما خودتون باید انقدر اکتیو باشید که مهلت
ندید به دیگران و زودتر خودتون این ماژول ها رو منتشر کنید یا این که لااقل همکاری کنید
پ.ن. : خلا صش حاجی جبه نگریر !
parsibox
April 29th, 2010, 16:02
یعنی چی؟پسر دیکد کردن برنامه ی دیگران هیچ کاری نداره.
میخوای سیستم خودتا دیکد کنم و بریزم بیرون؟
من از این ناراحتم که شما کد بنده را بدون اجازه ی من دستکاری کرده اید.
مگه من از کسی کمک خواستم که این کار کردید؟
شما اگه خیلی راست میگید برید سیستمی که کسی ننوشته را بنویسید و منتشر کنید نه اینکه سیستم یک نفر دیگه را دستکاری کنید.
جبه گیری چی؟
من میگم اصلا ایشون کد من را ازکجا آورده که بخواد براش ماژول بنویسه؟؟؟
من با دوستانم صحبت میکنم و ببینم نظر اونا چیه.
چون این سیستم دیگه مال من نیست و متعلق به شرکت هست.اونا باید نظر بدن.
کلا خیلی خیلی کار زشتی کردید.
Talahost.Com
April 30th, 2010, 14:34
شما اگه خیلی راست میگید برید سیستمی که کسی ننوشته را بنویسید و منتشر کنید نه اینکه سیستم یک نفر دیگه را دستکاری کنید.
جبه گیری چی؟
من میگم اصلا ایشون کد من را ازکجا آورده که بخواد براش ماژول بنویسه؟؟؟
خیلی عجیبه! شما باید خوشحال باشید. حتی اگه دیکد کرده باشند (برای آشنایی با طرز کار و نوشتن ماژول) باز هم اشکالی نداره از نظر من.
wordpress, joomla, nuke, whmcs, windows, linux, cpanel
همه دارن برای این سیستم ها پلاگین می نویسند، خود برنامه رو که دستکاری نمی کنند.
amiri113
April 30th, 2010, 15:15
دقيقا! ديکد کردن کدهای زند شده به راحتی آب خوردن هستش!
ولی شما چند نکته رو در نظر بگيريد: ما از کد ديکد شده آدونيس استفاده کرديم به منظور اضافه کردن يک سرويس جديد به آدونيس!
همونطور که شما برای whmcs يک دروازه پرداخت اضافه کرديد ما هم برای آدونيس يک دروازه پرداخت اضافه کرديم!
اگر شما ميگيد کار ما غير اخلاقی بوده شما هم قبلا اين کار رو انجام داديد. تازه شما داری اون رو ميفروشيد ما مجانی برای استفاده گذاشتيم! انشالا برای whmcs و سگما و فروشگاه سازهای مختلف هم به زودی ارائه ميکنيم.
اين ما هستيم که بايد از شما کمک بخوايم!
الان هم اگر دوست داريد اين ماژول رو خودتون بنويسيد و به آدونيس اضافه کنيد و زرين پال هم هزينش رو به طور کامل پرداخت ميکنه!
يعنی شما يک ماژول به برنامه خودتون اضافه ميکنيد و هزينش رو ما پرداخت ميکنيم! اگر دوست داريد ما خوشحال ميشيم.
سيستم خودمون هم در حال ارائه هستش!
شايد کسی دوست داشته باشه از آدونيس استفاده کنه! ما بايد مجبورش کنيم که اگر بخوای با ما کار کنی بايد از ... هاست استفاده کنی !؟ قطعا نه!
در هر حال ما آماده همکاری دوستانه با هر مجموعه ای هستيم.
چه مجموعه برنامه نويسی آدونيس و چه هر نرم افزار پر کاربرد ديگه ای !
ممنون
علی امیری
unkn0wn
April 30th, 2010, 15:29
جناب amiri113 دستت درد نکنه.خیلی هم کار جالبی کردین که دارین مجانی میدین بیرون این اسکریپت رو.این حرف parsibox هم مثل اینه که مایکروسافت بیاد بگه که من ویندوز رو خودم نوشتم و سورس رو هم به هیچکسی ندادم و بقیه شرکت ها غلط میکنن میان یه برنامه مینویسن که خیلی کارهارو تو ویندوز باهاش بشه راحت تر انجام داد و مجانی هم میدن بیرون.تو که اینقدر ادعای حرفه ای بودنت میشه به اینچیزا هم توجه کن.
mehdi24
April 30th, 2010, 16:02
چه جالب !
با ارائه ماژول پرداخت آنلاین زرین پال ممکنه عده بیشتری علاقه مند به خرید سیستم آدونیس بشند چون همه شرکت ندارن و نمی تونن مستقیم با بانک ها قرارداد ببندند . به نظر من اگه رو این قضیه تبلیغ بشه، فروش سیستم آدونیس به چند برابر هم خواهد رسید. حالا موندم جای دستت درد نکنه چرا اینطور برخورد کردند
Mostafa
April 30th, 2010, 17:27
از نظر من آقای امیری باید جوری سورس را Encode کنند که نشه اون رو Decode نمود.
Encoder های رایگان همین میشه.
LoveLife
April 30th, 2010, 17:33
همونطور که شما برای whmcs يک دروازه پرداخت اضافه کرديد ما هم برای آدونيس يک دروازه پرداخت اضافه کرديم!
جواب نداره این حرف !
amiri113
April 30th, 2010, 18:00
آقا ما چی کاره باشيم! :دی
ما از عمد کد رو encode نکرديم تا خدای نکرده کسی فکر نکنه ما از سايتش داريم سوء استفاده ميکنيم!
انشالا به زودی اين ماژول رو برای نرم افزار های مختلف توسعه ميديم!
نميدونم چرا آقای داوری ناراحت شدند از اين قضيه!
با تشکر
علی امیری
0x21HATE
April 30th, 2010, 18:40
عزیزم وقتی با زبانی برنامه نویسی می کنی که open source هست دیگه این جمله شما بی معنی میشه .
یعنی اصلا راه نداره .
هرجوری کد کنی خیلی راحت دیکد میشه.
Rezash
April 30th, 2010, 19:35
شما هر جوري هم كد كنيد باز ، باز ميشه!
كافيه طرف سي بلد باشه!!
tar.gz
April 30th, 2010, 21:00
آقا ما چی کاره باشيم! :دی
ما از عمد کد رو encode نکرديم تا خدای نکرده کسی فکر نکنه ما از سايتش داريم سوء استفاده ميکنيم!
انشالا به زودی اين ماژول رو برای نرم افزار های مختلف توسعه ميديم!
نميدونم چرا آقای داوری ناراحت شدند از اين قضيه!
با تشکر
علی امیری
جناب امیری کار شما واقعا قابل تقدیره. دوستان کاملا شفاف توضیح دادن ولی از آقای داوری اصلا انتظار نمیرفت که همچین حرکت غیر حرفه ای بکنه. امیدوارم روند برنامه نویسی برای اسکریپتهای دیگه هم ادامه داشته باشه. مطمئنا سیستم زرین پال استقبال کنندگان بسیاری خواهد داشت و اتفاقا دارندگان ادونیس از این قائده مستثناء نخواهند بود.
آرزوی موفقیت براتون دارم
AfraWeb.net
April 30th, 2010, 21:06
به وسيله اين ماژول امکان استفاده از دروازه پرداخت آنلاين بدون نياز به عقد قرار داد با بانک خاصی امکان پذير هستش!
امکان دارد توضیح دهید که چطور بدون عقد قرار داد امکان اتصال به درگاه پرداخت انلاین وجود دارد ؟
Desperados
April 30th, 2010, 21:37
امکان دارد توضیح دهید که چطور بدون عقد قرار داد امکان اتصال به درگاه پرداخت انلاین وجود دارد ؟
این کاری نداره و میشه یک رابط گذاشت که مشتریان پول رو به حساب ایشون واریز کنند توسط درگاه آنلاین و با یک سیستم حسابداری و دادن کنترل پانل به کاربر مشخص بشه که چقدر درامد داشتن و مثلاً ماهانه تسویه کنند ما هم قصد ایجاد چنین سیستمی داشتیم ولی مشکل اینجاست :
اگر کسی از مشتریان شما کلاهبردادی کنه و مثلاً از 100 نفر پول بگیره و محصول رو تحویل نده اون ها شماره حساب شما رو میشناسند به عنوان جایی که پول را واریز کردند و از شما شکایت می کنند بعد شما چگونه پاسخ گو خواهید بود ؟ چه راهی برای این مشکل دارید؟
parsibox
April 30th, 2010, 21:50
اینقدر نمیفهمی؟؟؟
whmc خودش برای نوشتن ماژول راهنما داره.
شما هم بیخود کردی سیستم من را دیکد کردی.
عجب آدمای پرویی هستید.
اين ما هستيم که بايد از شما کمک بخوايم!
الان هم اگر دوست داريد اين ماژول رو خودتون بنويسيد و به آدونيس اضافه کنيد و زرين پال هم هزينش رو به طور کامل پرداخت ميکنه!
يعنی شما يک ماژول به برنامه خودتون اضافه ميکنيد و هزينش رو ما پرداخت ميکنيم! اگر دوست داريد ما خوشحال ميشيم.
شما هر موقع سیستم را خریدی و هزینه ی ماژولش را دادی برات مینویسیم.
هیچ نیازی هم به کمک نداریم.
parsibox هم مثل اینه که مایکروسافت بیاد بگه که من ویندوز رو خودم نوشتم و سورس رو هم به هیچکسی ندادم و بقیه شرکت ها غلط میکنن میان یه برنامه مینویسن که خیلی کارهارو تو ویندوز باهاش بشه راحت تر انجام داد و مجانی هم میدن بیرون.تو که اینقدر ادعای حرفه ای بودنت میشه به اینچیزا هم توجه کن.
بابا شما ها نمیفهمید؟؟؟؟؟؟
اونا راهنما دارند و شما از روی راهنما میشینید کد مینوسید.نه اینکه برید ویندوز را دیکد کنید تا براش یه برنامه بنویسید.
برای همتون متاسفم
LoveLife
April 30th, 2010, 22:02
اینقدر نمیفهمی؟؟؟
عجب آدمای پرویی هستید.
اونا راهنما دارند و شما از روی راهنما میشینید کد مینوسید.نه اینکه برید ویندوز را دیکد کنید تا براش یه برنامه بنویسید.
برای همتون متاسفم
دلیل این همه بی ادبی شما و عصبانیت شما رو درک نمی کنم !
یوزر هاتون گفته بودند باور نمی کردم !
amiri113
April 30th, 2010, 22:03
کافيه تو سيستم زرين پال عضو بشيد.
بعد از عضويت از شما مدارکی به منظور درخواست تاييد واقعی بودن هويت شما درخواست ميشه! (مثل اسکن صفحه اول شناسنامه و کارت ملی)
برای تاييد کاربران و افزايش سطح تاييد مراحل مختلفی انجام ميشه! از تاييد تلفن گرفته (به صورت تماس تلفنی) تا تاييد آدرس (با ارسال کد هایی که به صورت رندم ايجاد ميشه و به آدرس پستی ارسال ميشه). بعد از اين مراحل کاربران امکان استفاده از آسان پرداز رو دارند!
برای استفاده از مرچنت هم کافيه يک درخواست داده بشه! مرچنت راه اندازی ميشه و يک تعهد نامه به آدرس پستی ارسال ميشه و بعد از امضا، به شرکت برگشت داده ميشه.
اينطوری هر کسی امکان اين رو داره که يک دروازه پرداخت آنلاين داشته باشه!
LoveLife
April 30th, 2010, 22:09
بعد از عضويت از شما مدارکی به منظور درخواست تاييد واقعی بودن هويت شما درخواست ميشه! (مثل اسکن صفحه اول شناسنامه و کارت ملی)
برای تاييد کاربران و افزايش سطح تاييد مراحل مختلفی انجام ميشه! از تاييد تلفن گرفته (به صورت تماس تلفنی) تا تاييد آدرس (با ارسال کد هایی که به صورت رندم ايجاد ميشه و به آدرس پستی ارسال ميشه). بعد از اين مراحل کاربران امکان استفاده از آسان پرداز رو دارند!
برای استفاده از مرچنت هم کافيه يک درخواست داده بشه! مرچنت راه اندازی ميشه و يک تعهد نامه به آدرس پستی ارسال ميشه و بعد از امضا، به شرکت برگشت داده ميشه.
آقای امیری یه موضوع جدید ایجاد کنید ! سوال خیلی هست
amiri113
April 30th, 2010, 22:22
اگر کسی از مشتریان شما کلاهبردادی کنه و مثلاً از 100 نفر پول بگیره و محصول رو تحویل نده اون ها شماره حساب شما رو میشناسند به عنوان جایی که پول را واریز کردند و از شما شکایت می کنند بعد شما چگونه پاسخ گو خواهید بود ؟ چه راهی برای این مشکل دارید؟
ما سعیمون بر اين هستش که تو جلسات مختلفی که با شرکت های تجارت الکترونيک بانکها داريم کارمون رو شفاف سازی کنيم.
دوم اينکه از عضويت کاربران ناشناس خودداری کنيم (طی عمليات مختلف برای تاييد کاربر)
سوم اينکه بر تراکنش ها نظارت کنيم و تراکنش های مشکوک رو توقيف، پيگيری و ارجاع بديم.
و چهارم اينکه قبل از اينکه کابر بخواد از طريق مراجع قانونی پيگير ماجرا بشه از طريق ايجاد محيط های گفتگو ميان مشتری و فروشنده، اختلافات احتمالی رو حل کنيم.
اینقدر نمیفهمی؟؟؟
عجب آدمای پرویی هستید.
برای همتون متاسفم
آقای داوری از صحبت های شما من اين برداشت رو ميکنم!
هيچ کس به جز شما حق انجام هيچ توسعه ای رو روی آدونيس نداره و فقط شما هستيد که حق داريد روی آدونيس توسعه بديد؟ درسته!؟ البته اين حق شما هستش که اين ادعا رو در مورد نرم افزار خودتون داشته باشيد ولی شما واقعا اين ادعا رو داريد برخلاف نرم افزار های ديگه مثل whmcs و ... ؟
من نيازی به خود سيستم ندارم! اما مجموعه آماده هستش تا هزينه اضافه شدن اين ماژول به آدونيس رو پرداخت کنه! اگر مايل هستيد اطلاع بديد.
در هر حال من بازم ميگم اين نياز به اينقدر عصبانيت نداره و من نميدونم وجود اين ماژول چه ضرری ميرسونه که اينقدر بايد سرش عصبانی بشيم!؟
آقای داوری بياين منطقی با هم صحبت کنيم و اينقدر بی احترامی نکنيم به هم!
با تشکر
علی امیری
AfraWeb.net
April 30th, 2010, 22:23
فقط سوال بود
ما به سیستم پرداخت انلاین ملت و سامان متصل هستیم . و برای هر کدوم کلیه مدارک شرکت و برگه قرار داد ارائه کردیم . در هر صورت این امکان ممکن هست باعث سو استفاده برخی ها از این سیستم شود و بهتر هست قبل از اجرایی شدن با مسولین بانک در این رابطه صحبت نمایید . زیرا اکثر مشتریان پرداخت انلاین را به چشم یک نوع اعتبار فروشندگان میبینند مخصوصا بانک های بزرگ تر همانند بانک ملت
parsibox
April 30th, 2010, 22:52
من نمیخوام کسی به سیستمم چیزی اضافه کنه.ok ؟؟؟؟
حالا whmc میخواد بزاره ولی من نمیخوام. ok ؟؟؟؟
وقتی مشتری هام نخواهند من چیزی الکی به سیستم اضافه نمیکنم.اگر کسی از مشتریانی که از من سیستم خریده اند نیاز به این ماژول یا هر ماژول دیگه ای داشته باشند باید با من هماهنگ کنند نه اینکه برند به کس دیگه ای بدند.
LoveLife من بی ادب و پرو و .. هستم.شما مشکلی داری؟شما هر موقع ازت ***ی کردند و تونستی با احترام برخورد کنی بعدش بیا درس اخلاق بده.
LoveLife
April 30th, 2010, 22:59
من نمیخوام کسی به سیستمم چیزی اضافه کنه.ok ؟؟؟؟
حالا whmc میخواد بزاره ولی من نمیخوام. ok ؟؟؟؟
وقتی مشتری هام نخواهند من چیزی الکی به سیستم اضافه نمیکنم.اگر کسی از مشتریانی که از من سیستم خریده اند نیاز به این ماژول یا هر ماژول دیگه ای داشته باشند باید با من هماهنگ کنند نه اینکه برند به کس دیگه ای بدند.
LoveLife من بی ادب و پرو و .. هستم.شما مشکلی داری؟شما هر موقع ازت ***ی کردند و تونستی با احترام برخورد کنی بعدش بیا درس اخلاق بده.
بیشتر از این ها مشکل داشتم و بی ادبی نکردم !
شما که به اصطلاح آدم مذهبی هستید ! می دونید که آدمی که اخلاق نداشته باشه حوری موری و بهشت و اینا تعطیل می شه
parsibox
April 30th, 2010, 23:16
شما که به اصطلاح آدم مذهبی هستید ! می دونید که آدمی که اخلاق نداشته باشه حوری موری و بهشت و اینا تعطیل می شه
حوری و موری بهشت مال شما باشه.
ما دنبال چیز دیگه ای هستیم که شما و امثال شما نمیتونند این موضوع را درک کنند.
شما فقط ظاهر را میبینی.
===
اون وقت آدمی که دارند ازش ***ی میکنند تکلیفش چی میشه؟؟؟این میشه که بشینی و بگی چیزی نگو؟؟ادب را رعایت کن.
اگه خیلی مردی به این بابا بگو شما به چه دلیلی بدون اجازه ی داوری سیستمش را دیکد کردی و براش ماژول نوشتی.مگه داوری این وسط بوق هست؟
حالا بشین تا فردا شب درس اخلاق بده.
LoveLife
April 30th, 2010, 23:39
حوری و موری بهشت مال شما باشه.
ما دنبال چیز دیگه ای هستیم که شما و امثال شما نمیتونند این موضوع را درک کنند.
شما فقط ظاهر را میبینی.
===
اون وقت آدمی که دارند ازش ***ی میکنند تکلیفش چی میشه؟؟؟این میشه که بشینی و بگی چیزی نگو؟؟ادب را رعایت کن.
اگه خیلی مردی به این بابا بگو شما به چه دلیلی بدون اجازه ی داوری سیستمش را دیکد کردی و براش ماژول نوشتی.مگه داوری این وسط بوق هست؟
حالا بشین تا فردا شب درس اخلاق بده.
آقای داوری ، شما که ارزشی تر هستید ! والا من نه می دونم قضیه حوری و ... چیه!
بنده ادعای شما رو ندارم ولی می دونم اولین نکته تو یه مسلمون ادب و اخلاق اون هست !
همین تصمیم رو هم داشتم که فردا با آقای امیری صحبت کنم
شما هم ادب رو رعایت کنید
parsibox
May 1st, 2010, 00:00
آخه هی میگه اخلاق.
مگه یه نفر چقدر ظرفیت داره؟من نمیدونم مگه چیکار کردم که همش به سیستم های من گیر هستند.
اعصاب و روان منو داغون کردن اون وقت شما انتظار داری من با ادب و احترام بهشون بگم ببخشید دوست عزیز و گرامی میشه لطف کنید و جسارتا توضیح بدید که سیستم آقای داوری را چرا دیکد کردید و برایش ماژول نوشتید؟قربونتون برم.لطفا منت بزارید و به من پاسخ بدهید.
بالای گود نشستی میگی لنگش کن!
LoveLife
May 1st, 2010, 00:02
آخه هی میگه اخلاق.
مگه یه نفر چقدر ظرفیت داره؟من نمیدونم مگه چیکار کردم که همش به سیستم های من گیر هستند.
اعصاب و روان منو داغون کردن اون وقت شما انتظار داری من با ادب و احترام بهشون بگم ببخشید دوست عزیز و گرامی میشه لطف کنید و جسارتا توضیح بدید که سیستم آقای داوری را چرا دیکد کردید و برایش ماژول نوشتید؟قربونتون برم.لطفا منت بزارید و به من پاسخ بدهید.
بالای گود نشستی میگی لنگش کن!
آقای داوری با اینکه بابت زود عصبانی شدن و اخلاق نا پسند شما زیاد دل خوشی ندرام ولی کسانی که دنبال نال شدش بودن رو به شما معرفی کردم !
اون رو هم دوستانه پیگیری می کردید بهتر بود
amiri113
May 1st, 2010, 01:18
آقای داوری عزيز!
شما ظاهرا اعصابتون خيلی ناآرومه!
بخدا ارزش نداره!
عزيز من شما ميگی ***ی :دی! چي رو ميگی ***ی! آخه خوبه من اميری قبل از اينکه حرف بزنم يه بار دربارش فکر کنم ببينم چی ميگم!
عين اين ميمونه که من بيام يک درخت سيب تو باغ شما بکارم! شايد درست نباشه اينکار ولی ديگه اسمش ***ی که نيست!
عزيز دل من شما راضی نيستی اين ماژول برای آدونيس استفاده شه! باشه! بگو کسی که از شما سيستم رو خريده استفاده نکنه!
بخدا من اعصابم از تو بيشتر خورد ميشه وقتی ميبينم اسکريپت نال شدت دست اين و اون داره ميچرخه و تازه اون بابا مياد ميگه مال من اصله!
ولی تو الان با اين حرفت که ميگی هيچ کس اجازه توسعه دادن نرم افزار من رو نداره يک چيز بيشتر نميگي!
ميگی فلانی، اگر خواستی از آدونيس و زرين پال با هم استفاده کنی از من نخر، برو از اينا که نال ميکنن بخر!
آخه عزيز من، کجای whmcs نوشته من بيام يک ماژول بنويسم بعد دونه ای 30 دلار بفروشم!؟ چطور کار رو خودت انجام ميدی حلاله به ما که ميرسه گناه کبيره ميشه!
آخه عزيز من، اين ماژولی که من الان اينجا گذاشتم که يوزر های شما استفادش رو بکنن چه ضرری برای شما داره که اينقدر سرش عصبانی شدی! مگر اينکه دنبال چيز ديگه ای باشی که اگر واقعا اينطوری باشه حق داری حرص بخوری! مگر اينکه بخوای همين ماژول رو وسه هر کسی که خواست 30 دلار بفروشی! حالا شايد فکر ميکنی الان که اينو مجانی کسی نوشته ديگه گناه کبيره کرده!
عزيز دل من، من از شما آدونيس نخريدم! ولی کسی از من خواست اين ماژول رو براش بنويسم که خودش داشت از آدونيس استفاده ميکرد! مگر غير از اين بود که whmcs رو از شما خواستن و شما نوشتی ؟ مگر غير از اين بود که oscommerce رو از شما خواستن و شما نوشتی و فروختی! و n تا برنامه ديگه!
آخه به جای اينکه اينهمه فحش بدی يک دقيقه بشين فکر کن ببين نوشته شدن اين چه ضرری بهت رسونده که همين طور داری فحش ميدی! :دی
باور کن اين فحش هایي که ميدی اصلا برام مهم نيست و در حدی نميبينم که بخوام جواب بدم ولی خودت و خدای خودت ببين اميری چه ضرری بهت رسوند که بايد اينهمه فحش بخوره!
و بدون اين فقط آدونيس نيست و ما در حال نوشتن اين ماژول برای سيستم های مختلف هستيم و هر کسی برای هر نرم افزاری درخواست بده (همونطور که برای آدونيس درخواست دادن) ما مجانی ميشينیم مينويسيم و برای دانلود بقيه هم قرار ميديم.
شما هم الان دوست نداری استفاده کنن بگو دوست نداری (که البته گفتی) ديگه خود مشتری ها بستگی به نيازشون يا استفاده ميکنن يا نميکنن!
راه دوم هم اينه که بفرماييد هزينه اين کار ما چقدر هستش (اضافه کردن ماژول به نرم افزار شما)، کاری که توسط ما انجام شده و اگر بايد هزينه ای به شما پرداخت بشه بفرمائيد چقدر تا پرداخت بشه!
ديگه هم دوست داريد فحش بديد دوست داريد منطقی باشيد.
ممنون
علی امیری
amiri113
May 1st, 2010, 01:19
اين هم تاپيک در مورد زين پال:
http://www.webhostingtalk.ir/f54/%D8%B3%D9%88%D8%A7%D9%84%D8%A7%D8%AA-%D8%AF%D8%B1-%D9%85%D9%88%D8%B1%D8%AF-%D8%B2%D8%B1%D9%8A%D9%86-%D9%BE%D8%A7%D9%84-10478/
برای دوستانی که سوال دارند.
parsibox
May 1st, 2010, 11:21
امیری یا هر کس دیگه ای هستی چرا متوجه نمیشی؟؟؟فارسی دارم میگم.
شما چرا بدون اجازه ی من اینکار را کردی؟؟
هی میگه whmc .
شما برو توی سایتشون و ببین که یک بخش راهنما داره که خودش یک سری مثال گذاشته و من بدون اینکه برم کد whmc را دیکد کنم با استفاده از همان راهنمای خودشان براش ماژول نوشتم.
اگر فقط ۲-۳ ماه دیگه صبر میکردی میفهمیدی که میخواستم چیکار کنم ولی با این کاری کردی واقعا ناراحتم کردی و دیگه انگیزه برای کارهایی که میخواستم انجام بدم ندارم.
amiri113
May 1st, 2010, 11:42
امیری یا هر کس دیگه ای هستی چرا متوجه نمیشی؟؟؟فارسی دارم میگم.
هی میگه whmc .
شما برو توی سایتشون و ببین که یک بخش راهنما داره که خودش یک سری مثال گذاشته و من بدون اینکه برم کد whmc را دیکد کنم با استفاده از همان راهنمای خودشان براش ماژول نوشتم.
اگر فقط ۲-۳ ماه دیگه صبر میکردی میفهمیدی که میخواستم چیکار کنم ولی با این کاری کردی واقعا ناراحتم کردی و دیگه انگیزه برای کارهایی که میخواستم انجام بدم ندارم.
عزيز دل من اين حرف شما معنيش اينه که کسی حق نداره توسعه ای روی آدونيس بده!؟
شما ميگی ما ***ی کرديم!
عين اين ميمنونه که شما يک زمينی رو به کسی اجاره بدی! (يا شايدم بفروشی) بعد اون کسی که از شما زمين رو خريده به مياد و به من ميگه برام اين گل رو بکار! منم مجبورم زمينش رو بکنم گل رو بکارم توش!
اونوقت شما مييای ميگی چرا زمين منو کندی !؟
اين هم همون جريانه! شما با اين ماژول چه مشکلی داری! ميگي چرا زمينت شخم خورده ميگم همش که شخم نخورده! جای يکدونه درخت شخم خورده.
حالا هم دارم ميگم! اگر هزينه ای قراره پرداخت بشه بفرماييد. ديگه نياز به اينهمه دعوا نداره که!
الان شما ميگی اين ماژول رو کسی حق نداره استفاده کنه!
خوب نتيجش چی ميشه! اين بچه مچه ها که نال ميفروشن برميدارن اينو اضافه ميکنن به آدونيس بعد ميگن مال ما از مال محسن داوری هم کاملتره!
آخه من نميدونم اين ايرادش چيه که برگشتی فحش ميدی!
اگر منظورت اينه که کسی غير از خودت حق توسعه نداره که بحثش چيز ديگست! به نظر من تو اين قضيه تجديد نظر کن!
شما ميگي چرا اينو نوشتی! جواب اينه که زرين پال يک سرويس عمومی هستش! مشتری به من ميگه ميخوام از زرين پال استفاده کنم! بايد بهش بگم اگر از زرين پال ميخوای استفاده کنی آدونيستون رو پس بده به آقای داوری بيا از من اسکريپت بخر !؟
اگر جواب شما اينه بگو که ما هم تکليف خودمون رو بدونيم!
ولی منطقی حرف زدن بهتر از چشم بسته بد و بيراه گفتن هستش!
ممنون
علی امیری
parsibox
May 1st, 2010, 11:53
مغزتون را ... کردید.
با شما حرف زدن فایده ای نداره.
من فقط یک سوال کردم :
amiri113
May 1st, 2010, 11:57
چون زرين پال يک سرويس عمومی هستش و همه ميتونن بدون محدوديت از امکانات اون استفاده کنن!
حالا شما جواب بديد:
اين کار چه ضرری به شما رسونده که حاضر هستيد همينطور فحش بديد به خاطرش !؟ آيا شما فکر ميکنيد منبع درآمد شما کمتر ميشه از اين کار !؟
parsibox
May 1st, 2010, 12:47
چون زرين پال يک سرويس عمومی هستش و همه ميتونن بدون محدوديت از امکانات اون استفاده کنن!
این بود منطقت؟این همه میگفتی منطق همین بود؟؟؟
منطقت منو یاد بچه های دبستانی انداخت.
===
بحث من مالی نیست.متوجه شدی؟
شما حق نداشتی بدون اجازه ی من چنین کاری بکنی.
دیگه هم هر حرفی بود را زدم و لزومی نمیبینم با آدمی با چنین منطق قوی ای صحبت کنم
amiri113
May 1st, 2010, 13:04
===
من منطقا به شما توضيح دادم که شما بيخود جوش اوردی!
ولی بازم توضيح ميدم اينشالا اگر خلاف اين هستش توضيح بديد:
يک نفر از شما زمينی رو خريده، تو شهرکی که شما صاحبش هستيد اما ايشون زمين رو از شما خريده و اومده به من گفته که بيام اين گل رو تو باغچش بکارم!
منم رفتم تو زمين اون آقا بيل زدم و گل رو کاشتم!
حالا شما اومدی ميگی تو چرا ***ی کردی! ميگم وقتی ***ی بود که من اين زمين رو به دو نفر ديگه ميفروختم يا از بغل بزرگترش ميکردم و زمين های شهرک شما رو اشغال ميکردم!
ميگی چرا بيل زدی تو زمينای شهرکم! ميگم تراکتور نيوردم کل سورست رو باز کنم! يک بيل زدم يک گل کاشتم!
به فرض که من مياومدم از شما اجازه ميگرفتم! (هر چند که از لحاظ شرعی و منطقی با توجه به مثال بالا هيچ نيازی نبوده) شما اجازه ميدادی !؟
اگر اجازه ميدادی که ديگه حرص خوردن مال چی هستش!؟
اگر اجازه نميدادی هم بگيد تا من روشن بشم !؟
آقای داوری شما کلا عصبانی هستيد. بهتره 10 دقيقه فکر کنی ببيني اين ماژول چه نونی رو از شما آجر کرده جز اينکه سيستم شما رو تکميل کرده!
بعد از 10 دقيقه اگر عقلت گفت ضرر رسونده بهت بيا و هر فحشی دلت خواست بده !
amiri113
May 1st, 2010, 13:10
اصلا ميخوای من اين لينک دانلود رو حذف کنم! شما راضی ميشی !؟
بعد اگر مشتريتون اين ماژول رو خواست جواب شما چيه!
بهتره به جای فحاشی جواب بديد چون ما برای کارمون برنامه ريزی داريم و با توجه به اون برنامه بايد جلو بريم!
امروز آدونيس هستش، فردا 1000 تا ماژول ديگه! لطفا نظر نهاييتون رو اعلام کنيد!
بحث مالی که ميگيد نيست (والا شرکت تقبل ميکرد) بحث منطقيش رو هم که ديديد شما حقی توش نداشتيد چون برای مشتری ای که از شما برنامه رو خريده نوشته شده!
تو دنيا هم همه دارند همين کار رو انجام ميدن، فقط به شما برخورده!
من لينک دانلود رو بردارم برای مشتری هایی که اين ماژول رو احتياج دارند چه راهکاری در نظر ميگيريد!؟؟؟
نظرتون رو بگيد تا مشکل حل بشه!
منتظر جواب هستم!
حوصله بحث الکی هم نه من دارم نه شما!
ممنون
علی اميری
mohsen1
May 1st, 2010, 13:11
یکی این وسط بیاد بگه آخر ما استفاده کنیم از این ماژول یا نه؟
amiri113
May 1st, 2010, 13:24
بزاريد نظر قطعی و نهايي رو آقای داوری بدند و يک راه حلی رو جلو پای ما بزارن!
بهر حال شما هم يک کاربر آدونيس هستيد و 100% خيلی از کابرای آدونيس به اين ماژول احتياج پيدا خواهند کرد!
دامنه
May 1st, 2010, 16:23
1 اینکه چنین رفتار زشتی از یک برنامه نویس و توسعه دهنده وب دور از شاَن هست
ثانیا حالا این اقا بدون اجازه اقای داوری این ماژول را زده اما این ***ی که عرض میکنید یه خورده ناجوره که حرف از ***ی میزنید ***ی یعنی کش رفتن تجهیزات شما و از دست دادن ان برای شما که تنها کشی که رفتن همین کدهاست که اینم برای خودتون و سیستم ...یـــه شما بوده پس شک نکنید که این یعنـــی توسعـــــــــــــــه ادونیس و هر کی خواست ازش استفاده کنـــه گوارای وجودش :دی
پـــــــــــــــــــی نوشــــــــــــــت : در این تاپیک یک پروفشنال بی فره...گ دیگر نیز شناسایی شد.
amiri113
May 1st, 2010, 22:30
جناب داوری من منتظر نتيجه هستم!
کاربرای شما به اين ماژول احتياج دارند!
شما در اختيارشون قرار ميديد (من لينک رو حذف کنم) يا اين وظيفه رو ما بر دوش بگيريم !؟؟؟
منتظر جواب شما هستم!
با تشکر
علی اميری
amiri113
May 1st, 2010, 22:47
جناب داوری!
ازونجايي که اصلا دوست ندارم آدونيس اينطور دست بچه مچه ها داره به صورت نال فروخته بشه به اين پيشنهاد من توجه کنيد: (لطفا)
بهتر نيست اين ماژول فقط رو نسخه اصلی آدونيس فعال باشه و دروازه پرداخت کسانی که دارن از نسخه نال استفاده ميکنن از طرف زرين پال فعال نشه!
اينطوری ديگه کسی انگيزه ای برای استفاده از نسخه نال نخواهد داشت.
اين يک پيشنهاد دوستانه هستش که فکر ميکنم منفعت شما هم توش خوب در نظر گرفته شده!
فکر کنم در موردش فکر کنيد بد نباشه! اگر مايل بوديد در مورد جزئياتش با هم صحبت ميکنيم!
با تشکر
علی اميری
amiri113
May 24th, 2010, 14:08
از روز شنبه 1 خرداد اين ماژول برای نسخه های خريداری شده، توسط آقای داوری قابل نصب هستش!
دوستانی که از آدونيس استفاده ميکنند ميتونن پس از دريافت مرچنت کد از زرين پال، برای نصب و راه اندازی با آقای داوری هماهنگ کنن!
به اميد موفقيت روز افزون ساير عزيزان
m_dg_farari
May 25th, 2010, 02:50
===
وای وای وای وای....
خدا...
آقای داوری چرا؟!؟! شما که میتونم بگم از بهترین برنامه نیس های ایران هستید دیگه چرا؟!؟!
amiri113
May 25th, 2010, 10:08
وای وای وای وای....
خدا...
آقای داوری چرا؟!؟! شما که میتونم بگم از بهترین برنامه نیس های ایران هستید دیگه چرا؟!؟!
اين مسئله مال قديم هستش و خوشحالم بگم يک همکاری خيلی خوب با آقای محسن داوری داشتيم و انشالا اين جو همکاری صميمی ميون تمام دوستان در اينترنت وجود داشته باشه تا همه بتونيم برای پيشرفت کشورمون تلاش کنيم.