توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : حفره(باگ) آدنیس سیستم فروش هاستینگ
DeltaGostar
April 29th, 2010, 09:28
با سلام دوستان خودتون سایت شرکت ما رو اگر ببنید یه وردپرس نصب کردم و یه قالب
اما هر کسی که از این سیستم غیر استاندارد آجاکس آدونیس استفاده میکنه باگ فراوانی داره و پشنهاد میکنم نکنه صفحه خالی اچ تی ام ال بزاره بهتره
لینک اثبات :d:-b=((
و هر کسی که آدنیس داره به همین راحتی باگ در میاد:-&
آجا هاست - اولین ارائه دهنده هاست وارز در ایران - ارائه دهنده انواع خدمات هاستینگ ویندوز و لینوکس، نمایندگی هاست لینوکس و ویندوز،سرور مجاز (http://www.ajahost.net/?cat=main&item=-13)
Roka
April 29th, 2010, 11:22
اما هر کسی که از این سیستم غیر استاندارد آجاکس آدونیس استفاده میکنه باگ فراوانی داره و پشنهاد میکنم نکنه صفحه خالی اچ تی ام ال بزاره بهتره
آجا هاست - اولین ارائه دهنده هاست وارز در ایران - ارائه دهنده انواع خدمات هاستینگ ویندوز و لینوکس، نمایندگی هاست لینوکس و ویندوز،سرور مجاز (http://www.ajahost.net/?cat=main&item=-13)
یا باگ پیدا شده تو یه سیستم ، لازم هست تیکه بپرونین ؟
مثلاً Vbulletin دو سال پیش باگ داد ، کلی از تالار های گنده هک شدن ، کسی نباید ازش استفاده کنه ؟
persiansoft
April 29th, 2010, 12:06
دوست عزيز هر سيستمي مي تواند باگ داشته باشد.
ولي هميشه هك شدن سيستم به معني باگ داشتن سيستم نيست دلايلي بسياري براي هك شدن يك سيستم وجود دارد .
هك شدن از طريق سرور
انتخاب رمز عبور نا مناسب
key log شدن سيستم مدير سايت
و.......
يكي از اين دلايل مي تواند باگ سيستم باشد .
شما زماني مي توانيد آن را اثبات كنيد كه باگ مربوطه را اعلام كنيد .
سيستم آدونيس سيستمي خوبي است تنها اشكال آن از نظرمن اين است كه بيش از حد از Ajax استفاده شده است.
اين لينك را نگاه كنيد شايد كمي منصفانه تر تصميم بگيريد .
technologygateway.nasa.gov hacked by Sun Army (http://www.zone-h.com/mirror/id/10598243)
هك شدن ناسا در روز نجوم
موفق باشيد .
aghaee
April 29th, 2010, 13:53
باگ داره؟ خوب حالا چرا تاپیک می زنی؟ به فروشنده گزارش بده مشکلت رو حل کنه این که این همه داد و بیداد نداره که!
هر سیستمی ممکنه باگ داشته باشه!
J4vad
April 29th, 2010, 14:03
لینک اثبات
و هر کسی که آدنیس داره به همین راحتی باگ در میاد
آجا هاست - اولین ارائه دهنده هاست وارز در ایران - ارائه دهنده انواع خدمات هاستینگ ویندوز و لینوکس، نمایندگی هاست لینوکس و ویندوز،سرور مجاز
با سلام ،
دوست من ، کیفیت پایین سایت خود را توجیه نکنید ، خودتان خوب می دانید Word Press هم باگ دارد ، اما دلیل هک شدن سایت ما به روز رسانی سیستم قدیمی به سیستم جدید بود و هنوز کارهای لازم صورت نگرفته بود به همین دلیل افرادی سودجو سریعا از این فرصت استفاده کردند ، و هم اکنون دوستان من در حال کار بر روی سیستم هستند تا Sql Injection که درسیستم آدنیس وجود داشت را برطرف کنند . دقت کنید که این هک شدن نیست در واقع فقط و فقط یک تزریق به دیتابیس به دلیل باگ در اسکریپت است .
به هر حال به زودی مشکل به طور کامل رفع می شود . پس بهتر است به جای ضعف فراهم کردن امکانات برای مشتریانمان و توجیه آن سیستم خود را بهینه کنیم .
موفق باشید .
J4vad
April 29th, 2010, 14:05
باگ داره؟ خوب حالا چرا تاپیک می زنی؟ به فروشنده گزارش بده مشکلت رو حل کنه این که این همه داد و بیداد نداره که!
دوست من برخی دوستان می خواهند با این کار خود را بزرگ و دیگران را کوچک کنند اما بنده به هیچ عنوان کوچک نمی شوم و خوب شد همین ابتدای کار ما با این سیستم این اتفاق افتاد تا باگ های آن توسط خود ما رفع شود .
موفق باشید .
TukaNet
April 29th, 2010, 16:02
دوست من برخی دوستان می خواهند با این کار خود را بزرگ و دیگران را کوچک کنند اما بنده به هیچ عنوان کوچک نمی شوم و خوب شد همین ابتدای کار ما با این سیستم این اتفاق افتاد تا باگ های آن توسط خود ما رفع شود .
موفق باشید .
شما مگه سورس دارید که باگ رفع بکنید ؟!؟!
parsibox
April 29th, 2010, 16:07
اینجا هر کسی یک سورس آدونیس برای احتیاط داره. همشون هم سیستم نال شده دارند استفاده میکنند.
این هم باگ نیست.
فقط یک علامت @ میخواد که برای معلوم شدن مشکلات سیستم این علامت را حذف کرده ام.
هیچ جای سیستم هم sql injection نداره . اگه داره معرفی کنید.فقط ۱ مثال هم کافی هست تا من حرفم را پس بگیرم.
parsibox
April 29th, 2010, 16:11
دوست عزيز هر سيستمي مي تواند باگ داشته باشد.
ولي هميشه هك شدن سيستم به معني باگ داشتن سيستم نيست دلايلي بسياري براي هك شدن يك سيستم وجود دارد .
هك شدن از طريق سرور
انتخاب رمز عبور نا مناسب
key log شدن سيستم مدير سايت
و.......
يكي از اين دلايل مي تواند باگ سيستم باشد .
شما زماني مي توانيد آن را اثبات كنيد كه باگ مربوطه را اعلام كنيد .
سيستم آدونيس سيستمي خوبي است تنها اشكال آن از نظرمن اين است كه بيش از حد از Ajax استفاده شده است.
اين لينك را نگاه كنيد شايد كمي منصفانه تر تصميم بگيريد .
technologygateway.nasa.gov hacked by Sun Army (http://www.zone-h.com/mirror/id/10598243)
هك شدن ناسا در روز نجوم
موفق باشيد .
هر کسی میخواد میتونم راحت آژاکسش را براش حذف کنم.
مشکل این هست که اینا سیستمشون نال شده است و نمیخوان برای سیستمشون پول بدن.
به زودی زود شروع به فیلتر کردن این سایت ها میکنیم.
منتظر فیلتر شدن این سایت ها باشید.
J4vad
April 29th, 2010, 16:32
شما مگه سورس دارید که باگ رفع بکنید ؟!؟!
بله بنده به شرط سورس خریداری کردم .
فقط یک علامت @ میخواد که برای معلوم شدن مشکلات سیستم این علامت را حذف کرده ام.
هیچ جای سیستم هم sql injection نداره . اگه داره معرفی کنید.فقط ۱ مثال هم کافی هست تا من حرفم را پس بگیرم.
دارد در قسمت مدیریت و در بخش تنظیمات بعد از اینکه بررسی های کاملم تمام شد قرار می دهم .
مشکل این هست که اینا سیستمشون نال شده است و نمیخوان برای سیستمشون پول بدن.
دوست عزیز بنده برای این سیستم 150 هزار تومان پول پرداخت کرده ام می تونید از خود این شخص با ID:zagrosweb سوال کنید سایت ایشون هم zagrosdata.ir بود که حالا در دسترسی نیست .
موفق باشید .
DeltaGostar
April 29th, 2010, 16:37
والا من فروشندش رو نمیشناسم و نمیدونم این ملت این سیستم رو از کجا میران نصب میکنن یه قالب آجاکس بیشتر نیست نال شدش البته- اصلشو هم نداشتم که تست کنم ببنم به صورت آنلاین هاست و دامنه میسازه یا نه - یا ریسلر و غیره - بعدشم در جواب کسی که کیفیت سایت شرکت ما رو میگه پایین هست شاید سلیقه شخصی من اینطور باشد که یه صفحه خالی بزارم یا وردپرس یا هر چیز دیگیری دلیل نمیشه عزیز این که 1- شماره دو وقتی بعد از نصب وردپرس الکسا پایین اومده . و بیشتر بازدید کننده دارم چرا برم فلان چیز نصب کنم که غیر از زرق و برق چیز مفیدی نداره (درکل میگم ) بعدشم کیفیت به صفحه اول سایت نیست شما هر چیزی که نیاز داری توی سایت من میتونی تست بزنی اگر کمبودی بود اعلام کنید از خرید . پشتیبانی . و غیره و در ضمن کلمه که گفتید بی کیفیت هستید رو بگم مشتری هاستینگ که اصلا ما نداریم به اون صورت و اگر هم باشه روی این سرو ر سایت ما نیست میتونید آپتایم رو نگا کنید . کیفیت رو شما نباید نظر بدید مشتری هامون باید بگن اگر همه چیز نداشته باشیم کیفیت داریم (پشتیبانی ) در صورتی نیاز میشه که شما در کیفیت کار دچار مشکل باشی ولاغیر هم اکثرا در کمتر از یک ربع جوابگوی هر گونه ایمیلی بودم ام موفق باشید جمیعا و ختم الصلوات
parsibox
April 29th, 2010, 16:41
دوست عزیز بنده برای این سیستم 150 هزار تومان پول پرداخت کرده ام می تونید از خود این شخص با ID:zagrosweb سوال کنید سایت ایشون هم zagrosdata.ir بود که حالا در دسترسی نیست .
موفق باشید .
سیستم را نمیدونید متعلق به کی هست؟؟؟؟
یعنی این قدر من را نمیشناسید؟؟؟؟؟؟
وقتی شما سیستم را از من نخریده باشید فرقی نداره از کی خریدید.
در ضمن قیمت سیستم ۱۲۰ تومن هست.
======
J4vad
April 29th, 2010, 16:53
والا من فروشندش رو نمیشناسم و نمیدونم این ملت این سیستم رو از کجا میران نصب میکنن یه قالب آجاکس بیشتر نیست نال شدش البته- اصلشو هم نداشتم که تست کنم ببنم به صورت آنلاین هاست و دامنه میسازه یا نه - یا ریسلر و غیره - بعدشم در جواب کسی که کیفیت سایت شرکت ما رو میگه پایین هست شاید سلیقه شخصی من اینطور باشد که یه صفحه خالی بزارم یا وردپرس یا هر چیز دیگیری دلیل نمیشه عزیز این که 1- شماره دو وقتی بعد از نصب وردپرس الکسا پایین اومده . و بیشتر بازدید کننده دارم چرا برم فلان چیز نصب کنم که غیر از زرق و برق چیز مفیدی نداره (درکل میگم ) بعدشم کیفیت به صفحه اول سایت نیست شما هر چیزی که نیاز داری توی سایت من میتونی تست بزنی اگر کمبودی بود اعلام کنید از خرید . پشتیبانی . و غیره و در ضمن کلمه که گفتید بی کیفیت هستید رو بگم مشتری هاستینگ که اصلا ما نداریم به اون صورت و اگر هم باشه روی این سرو ر سایت ما نیست میتونید آپتایم رو نگا کنید . کیفیت رو شما نباید نظر بدید مشتری هامون باید بگن اگر همه چیز نداشته باشیم کیفیت داریم (پشتیبانی ) در صورتی نیاز میشه که شما در کیفیت کار دچار مشکل باشی ولاغیر هم اکثرا در کمتر از یک ربع جوابگوی هر گونه ایمیلی بودم ام موفق باشید جمیعا و ختم الصلوات
پس بهتر است در سایت ما عضو شوید و امکانات را مشاهده کنید ، در ضمن کیفیت سرویس و خدمات در کنار هم هستند که می توانند جواب خوبی برای مشتریان باشد ، سایت شما را هم مشاهده کردم بیش از حد خالی از امکانات می باشد من تا چیزی را نبینم در موردش نظر نمی دهم .
سیستم را نمیدونید متعلق به کی هست؟؟؟؟
یعنی این قدر من را نمیشناسید؟؟؟؟؟؟
وقتی شما سیستم را از من نخریده باشید فرقی نداره از کی خریدید.
در ضمن قیمت سیستم ۱۲۰ تومن هست.
من از کجا بشناسم و بدونم که شما نوشتید !؟ مگر سیستم شناسنامه داره ؟! این رو باید به کسی بگید که سیستم شما رو می فروشه اگر سیستم کد شده باشه یک چیزی ! اما وقتی Open Source هست بده علم غیب ندارم ... و من فروشنده نیستم که بخوام جواب پس بدم
موفق باشید .
DeltaGostar
April 29th, 2010, 17:05
دوست عزیز شما مگه دنبال چی هستید توی سایت من تا بهتون بگم که از کجا وارد بشید بعدشم همه چی فارسی هست بالای سایت هم ترجمه گر گوگل برای خارجی ها گذاشتیم
J4vad (http://www.webhostingtalk.ir/members/j4vad/)
shervin114
April 29th, 2010, 17:24
پس بهتر است در سایت ما عضو شوید و امکانات را مشاهده کنید ، در ضمن کیفیت سرویس و خدمات در کنار هم هستند می توانند جواب خوبی برای مشتریان باشد ، سایت شما را هم مشاهده کردم بیش از حد خالی از امکانات می باشد من تا چیزی را نبینم در موردش نظر نمی دهم .
QUOTE=J4vad;101857]
من از کجا بشناسم و بدونم که شما نوشتید !؟ مگر سیستم شناسنامه داره ؟! این رو باید به کسی بگید که سیستم شما رو می فروشه اگر سیستم کد شده باشه یک چیزی ! اما وقتی Open Source هست بده علم غیب ندارم ... و من فروشنده نیستم که بخوام جواب پس بدم
آقای داوری نسخه جدیدش رو تو سایت من (http://irandc.net) نصب کرده اند و تا حالا مشکلی دیده نشده
نسخه نالش یک مشکل خیلی حادی تو قسمت ادمین داره
و یک چیز دیگه
این سیستم کدباز نیست
زند شده ؟!!!!
varesan
April 30th, 2010, 11:14
دوستان بزارید برای دانلود تا خیال این آقا parsibox هم راحت بشه . بابا جان الان سیستم نال شده و خیلی ها دارن استفاده می کنن . یادمه یه زمانی حامد ساعتی هم همین حرف ها رو می زد که نمی دونم شکایت می کنم و از این حرف ها . آقا جان سیستم زمانی ارزش داره که نال نشده باشه یا به قول دوستمون مگه شناسنامه داره که اینجا ادعا می کنی . در صورتی می تونی مدعی باشی که سیستم را به ثبت رسونده باشی و شماره ثبت داشته باشی .
DeltaGostar
April 30th, 2010, 11:28
دوستان بزارید برای دانلود تا خیال این آقا parsibox هم راحت بشه . بابا جان الان سیستم نال شده و خیلی ها دارن استفاده می کنن . یادمه یه زمانی حامد ساعتی هم همین حرف ها رو می زد که نمی دونم شکایت می کنم و از این حرف ها . آقا جان سیستم زمانی ارزش داره که نال نشده باشه یا به قول دوستمون مگه شناسنامه داره که اینجا ادعا می کنی . در صورتی می تونی مدعی باشی که سیستم را به ثبت رسونده باشی و شماره ثبت داشته باشی .
حرفت ویرفای میشه صدرصد
:113:
منم به دوست گلم و نوسنده اسکریپت parsibox
میگم که کلا بی خیال آدنیس بشه /حیف شد یا هر چی رفت بی خیالش بشه :52: .......
shervin114
April 30th, 2010, 11:38
نسخه جدیدش هنوز نال نمیشه
چون چیزایی من تو اسکریپتشون دیدم که به این زودی ها نال نمیشه
قبلا نال شده شو استفاده می کردم ولی نسخه ای که دارم واقعا بهتر و کاربردی تر از نال شده شه
TukaNet
April 30th, 2010, 11:47
یه توصیه به آقای داوری گلمون ، برای کد کردن اسکریپتت از zend و ioncube استفاده نکن
هر دو خیلی راحت دیکد میشن ... تا جایی که اطلاع دارم تنها کدری که فعلا نمی تونن دیکد
کنن ، سورس گاردین هست که البته یه کمی گرونه ... http://www.sourceguardian.com
موفق باشید
varesan
April 30th, 2010, 12:09
نسخه جدیدش هنوز نال نمیشه
چون چیزایی من تو اسکریپتشون دیدم که به این زودی ها نال نمیشه
قبلا نال شده شو استفاده می کردم ولی نسخه ای که دارم واقعا بهتر و کاربردی تر از نال شده شه
خوب چرا پس هنوز کسی جرات نکرده لینک دانلود بزاره ؟
DeltaGostar
April 30th, 2010, 12:36
بیکار نیستن که میفروشن من نمونه جدید و نال شدش رو دیدم
TukaNet
April 30th, 2010, 12:39
شما چه علاقه ای به این نرم افزارهای نال شده داری ...
varesan
April 30th, 2010, 12:40
شما چه علاقه ای به این نرم افزارهای نال شده داری ...
همون علاقه که خیلی ها که دارن استفاده می کنن دارم .
TukaNet
April 30th, 2010, 12:53
همون الاقه که خیلی ها که دارن استفاده می کنن دارم .
علاقه درسته مجید جان دلبندم
اینی که شما نوشتی یه چیز دیگس :78:
پ.ن. : به دل نیگیری ... شوخی کردم !
پ.ن. : تمومش کنید بابا ، چقدر می خواین دعوای این آدونیس رو بکنید ؟
پ.ن. : اینم یه سایت جدید التاسیس دیگه با آدونیس ~~> http://www.irhost.org (معلوم نیست اورجیناله یا نال)
DeltaGostar
April 30th, 2010, 17:00
علاقه درسته مجید جان دلبندم
اینی که شما نوشتی یه چیز دیگس :78:
پ.ن. : به دل نیگیری ... شوخی کردم !
پ.ن. : تمومش کنید بابا ، چقدر می خواین دعوای این آدونیس رو بکنید ؟
پ.ن. : اینم یه سایت جدید التاسیس دیگه با آدونیس ~~> ایران هاستینگ | میزبانی وب | نمایندگی هاست | سرور مجازی| ثبت دامنه | طراحی وبسایت (http://www.irhost.org) (معلوم نیست اورجیناله یا نال)
نال است 101%
Sina7
April 30th, 2010, 17:24
آقا جان سیستم زمانی ارزش داره که نال نشده باشه
vbulletin هم نال شده آیا دیگه ارزشی ندارد ؟آیا باید سایتش رو تعطیل کنه و سیستم رو به صورت free قرار بدهد ؟
LoveLife
April 30th, 2010, 17:37
ایران هاستینگ | میزبانی وب | نمایندگی هاست | سرور مجازی| ثبت دامنه | طراحی وبسایت (http://www.irhost.org/) چه قشنگ هم در اورده !
TukaNet
April 30th, 2010, 17:53
چه قشنگ هم در اورده !
حالا من مثال زدم ، نمی دونم که نا شده یا اورجیناله ؟!
AmirHosein
May 1st, 2010, 21:42
حالا من مثال زدم ، نمی دونم که نا شده یا اورجیناله ؟!
نال شده هست صاحبش هم تو این سایت عضو هست!!!
DeltaGostar
May 1st, 2010, 21:45
نال شده هست صاحبش هم تو این سایت عضو هست!!!
صدرصد عضو هست و همه اکثرا مشناسن بحث اصلا چیز دیگه بود و هست / ان شاالله روزنه های امید وووو
persiansoft
May 1st, 2010, 22:20
همين آدم هاي ***ي كه از اين سيستم هاي مردم استفاده مي كنند اگر كسي 100 تومان (درسته 1000 ريال) از پولشونو براي ثبت دامنه پرداخت نكنه ميان تو همين انجمن حرف هاي مفت مي زنند .
متاسفانه آن قدر از اين افراد زياد شدند كه آدم نمي داند به چه كسي اعتماد كند . ماشالله بازار ***ي هاستينگ ها هم حسابي داغ شده و هر روز به تعداد اين افراد افزوده هم مي شود . هر كسي يك نمايندگي 10000 توماني مي گيرد و شروع به كلاهبرداري مي كند .
به جز تعداد بسيار بسيار معدودي كه در اين كار صادقانه كار مي كنند بقيه تنها به فكر منفعت شخصي هستند و ديگران را در اين مسير در نظر نمي گيرند .و زماني كه هدف خود رسيدند مشتريان بيچاره (احمق) خود را رها مي كنند .
يادم باشد امضاي خودم را ويرايش كنم .بازار هاستینگ = بازار دروغ گویان بزرگ اين جمله بايد تبديل به بازار هاستینگ = بازار ***ان بزرگ بشود .
موفق باشيد .
DeltaGostar
May 2nd, 2010, 00:03
بله منم حرف دوست عزیز رو تایید میکنم آحه به نظرم کسی که حداقل میخواد هاستینگ بزنه یه دست یه طراح رو هم بگیره بیار توی هاستینگش /سپس یه گروه بشن که خدمات صحیح و صادفانه بدن به چهار تا آدم که میخوان سایت بزنن به هر دلیلی حالا اعتماد و اطمینان حاصل میکنن و سپس به قول دستمون سر نمایندگی که گرفتن میرن کنار یا کلاه پول های بدخت ملت که یک ساله پرداخت کردن رو یا علی میکنن / خلاصه در قالب حداقل صفحه اول اختصاصی باشه بهتره از یه فاهاستینگ که رایگانش کردن بعد افتادن به جون آدنیس اونم فری کردن / من هیچ قالب و اسکریپت پشرفته که چشم گیر باشه ندیدم از اون هاست دی ال گرفته تا ایران سرور و غیره ولی بهترین استفاده همون سیستم های پشتیبانی جهانی کایکو و وی اچ ام سی اس هست که وصل میکنن به صفحه اول /
J4vad
May 2nd, 2010, 01:53
بله منم حرف دوست عزیز رو تایید میکنم آحه به نظرم کسی که حداقل میخواد هاستینگ بزنه یه دست یه طراح رو هم بگیره بیار توی هاستینگش /سپس یه گروه بشن که خدمات صحیح و صادفانه بدن به چهار تا آدم که میخوان سایت بزنن به هر دلیلی حالا اعتماد و اطمینان حاصل میکنن و سپس به قول دستمون سر نمایندگی که گرفتن میرن کنار یا کلاه پول های بدخت ملت که یک ساله پرداخت کردن رو یا علی میکنن / خلاصه در قالب حداقل صفحه اول اختصاصی باشه بهتره از یه فاهاستینگ که رایگانش کردن بعد افتادن به جون آدنیس اونم فری کردن / من هیچ قالب و اسکریپت پشرفته که چشم گیر باشه ندیدم از اون هاست دی ال گرفته تا ایران سرور و غیره ولی بهترین استفاده همون سیستم های پشتیبانی جهانی کایکو و وی اچ ام سی اس هست که وصل میکنن به صفحه اول /
شما خدای هاستینگ ایران (whmcs هم بهترین سیستم فروش و پشتیبانی هاستینگ) ! از لحن صحبت کردنتون کاملا میشه حدس زد ... تصمیم رو میزاریم به عهده کاربران چون بنده ترجیح می دم با شما هم کلام نشم .
موفق باشید .
DeltaGostar
May 2nd, 2010, 01:56
صدرصد نه با من نه باکسی دیگه همکلام نشو
منظور رو نگرفتی حق داری یه چیزی هم بگی به رار (برار) بردار
موفق در پناه ایزد منان باشید /
:-<:-w[-(:)/:):(:-<
nimait70
October 6th, 2010, 22:16
با عرض سلام خدمت آقای داوری عزیز
می خواستم بدونم قسط شما در بدترین حالت ممکن چطوریه؟مرسی
AmirHosein