ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : خطای Internal Server Error در آدرس HTTPS

reza63
January 28th, 2014, 22:58
سلام
سایت من با ادرس HTTP بدون هیچ نقصی فعال است ولی با انتقال به پوشه private_html به منظور فعال شدن سرویس HTTPS خطای 500 رو می ده.

فایل .htaccess رو حذف کردم بازم حل نشد.
هک و پلاگین ها رو هم از فایل config غیر فعال کردم بازم فایده نداشت.

Internal Server Error

The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.
Please contact the server administrator, webmaster@web.net and inform them of the time the error occurred, and anything you might have done that may have caused the error.

More information about this error may be available in the server error log.
Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.
Apache/2 Server at Web Networks - Canada's Leading Drupal Shop Port 443

وب سرور اپاچی
سیستم عامل: CentOS 6 - x64
کنترل پنل: Directadmin

مدیران و متخصصان راهی برای رفع ان سراغ دارند؟

majidisaloo1
January 28th, 2014, 23:11
با سلام و احترام

در مورد ارور ۵۰۰ در صورتی که در سایتی در یافت شده شما میباست ۳ موضوع را مد نظر بگیرید

۱ : پرمیشن فایل مورد نظر نباید ۷۷۷ باشد . مقدار صحیح پرمیشن برای فایل های php رقم ۶۴۴ و برای دایرکتوری ها ۷۵۵ میباشد
۲ : برسی بفرمائید که Owner فایل مورد نظر حتما کاربر و اکانت ی باشد که فایل در دایرکتوری خانگی ان قرار دارد.
۳ : بررسی فایل های .htaccess , به طور کلی در فایل های htaccess فقط مجاز به استفاده از عبارات زیر میباشد :

1:Allow, Deny and Order
2:AddDescription, AddIcon, AddIconByEncoding, AddIconByType, DefaultIcon, DirectoryIndex, FancyIndexing, HeaderName, IndexIgnore, IndexOptions, ReadmeName
3:mod_rewrite directives = RewriteEngine, RewriteOptions, RewriteBase, RewriteCond, RewriteRule,
4:mod_alias directives Redirect, RedirectTemp, RedirectPermanent, RedirectMatch
5:AuthDBMGroupFile, AuthDBMUserFile, AuthGroupFile, AuthName, AuthType, AuthUserFile, Require

در صورتی که کاربر عبارتی غیر از عبارات بالا نظیر php_admin_ یا FollowSymlink در فایل خود قرار دهد وب سایت با ارور ۵۰۰ مواجه میگردد.

با سپاس

reza63
January 30th, 2014, 15:43
سلام و تشکر از پاسخ گویی

ولی مشکل حل نشد دسترسی پوشه ها 755 و فایل ها 644 هست.
فایل .htaccess رو کلا حذف کردم.
Owner هم صحیح هست.

ممکنه از تنظیمات سرور باشه یا مورد خاصی که نیاز به نصب در سرور داشته باشه؟

techgreen
January 30th, 2014, 16:53
درود خسته نباشید یکی میتونه از سطح دست رسی فایل ها باشه و یکی دیگه هم که زیاد مطمن نیستم از وب سرور !