PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سوال در مورد هاست و دامنه

ahmadlatifi
January 28th, 2014, 11:06
سلام
اولا توضیح بدم من اگه الان اسم سایتم رو میارم واسه تبلیغ نیست لطفا هر کسی اینطور فکری میکنه تا اخر نخونه چون من قرار نیست فوقش اگر 10 نفر ببینند رتبه السکام بیاد 1 ایران
سایت یا همون وبلاگ من الان رویه رزبلاگ پشتیبانی میشه اما مشکلی که دارم اینه اصلا ایندکس نمیشه مطالبم میخواستم هاست بخرم و با وردپرس سایت رو راه اندازی کنم
مشکلاتی که دارم این قبیله
من هاست بخرم فکر نکنم بشه مطالب رو انتقال بدم چون رزبلاگه
شاید هم باید برم دامنه جدید بخرم که شاید فقط 3 ماه طول میکشه تویه گوگل ثبت شه چون دانشجو دانشگاه ازاد هم هستم هزینه هاست ها کمی زیاد باشه من رتبم طوری باشه فقط پول هاست رو در بیارم بسه پیشرفتیم نکنم مهم نیست چون سرگرمی این کارو انجام میدم
بعد هاستی که میخوام از این هاست ها نباشه به اسونی ساپسند بشن چون از چندین افزونه میخوام استفاده کنم مثلا یکی اینکه خود به خود عکسا تویه هاست اپلود شن 2 . عکس ها لوگو دار شند از رزاپ استفاده میکنم تا الان با 300 مطلبم فقط 30 مگابایت از فضای 300 مگابایت رو مصرف کردم فکر کنم 2 گیگ کافی باشه چون قالب و اسکریپ ها هم مقداری فضا میگیرند
به نظر شما دامنه الانم رو چیکار کنم biya2.ir دامنه خوبیه مشتریشم خیلی زیاده به خاطر اسمش نمیدونم چیکار کنم دامنه جدید بخرم یا اینو بزارم رو سایت میترسم تعداد صفحات 404 با توجه به برچسب هام به بیش از 4 هزار برسه

glxx
January 28th, 2014, 11:16
دوست عزیز مطلب حجمی ندارد در ضمن وبلاگ است حجم مطالب ارتباطی با هاست شما ندارد
مثلا نیوک نصب کنین خود برنامه نیوک 50 مگ حجمش است مطالبی که قرار میدهید در بانک قرار میگیرد عکس نیست که حجم بخواهد
وردپرس نهایتا 8 مگ است نصب میکنین 20-30 مگ حجم میگیرد
مطالب قرار میدهید حجم زیادی ندارد بیشتر بانک و صفحات است تا متن شما

ahmadlatifi
January 28th, 2014, 12:24
دوست عزیز مطلب حجمی ندارد در ضمن وبلاگ است حجم مطالب ارتباطی با هاست شما ندارد
مثلا نیوک نصب کنین خود برنامه نیوک 50 مگ حجمش است مطالبی که قرار میدهید در بانک قرار میگیرد عکس نیست که حجم بخواهد
وردپرس نهایتا 8 مگ است نصب میکنین 20-30 مگ حجم میگیرد
مطالب قرار میدهید حجم زیادی ندارد بیشتر بانک و صفحات است تا متن شما

سلام
اره میدونم حجم ندارند
اما مطالب من عکس دارند حجم عکسارو میگم شما یه سر به این سایتم بزن ببین همشون عکس دارند
biya2.ir

rightserver
January 28th, 2014, 12:44
شما که 1900 صفحه ایندکس شده در گوگل دارین مشکل ایندکس ندارین طبق تصویر زیر :

18254

ahmadlatifi
January 28th, 2014, 13:29

http://www.webhostingtalk.ir/attachments/f8/18254-%D8%B3%D9%88%D8%A7%D9%84-%D8%AF%D8%B1-%D9%85%D9%88%D8%B1%D8%AF-%D9%87%D8%A7%D8%B3%D8%AA-%D9%88-%D8%AF%D8%A7%D9%85%D9%86%D9%87-bia2-jpg

اما هیچ بازدید از گوگل ندارم با این تعداد صفحات ایندکس شده

mizbanpars.com
January 28th, 2014, 19:18
امکان انتقال مطالب هست
یکی از مشتری های ما وبلاگش رو از رزبلاگ با تمامی مطالب و عکس ها به هاست و وردپرس انتقال داد
تو گوگل سرچ کنید هستن کسایی که این کار رو انجام بدن

tikweb.ir
February 8th, 2014, 20:11
از سیستم هایی مثل بلاگفا ، میهن بلاگ و خیلی سیستم های دیگه به دلیل اینکه ساختار شبیه به هم دارن راحت میشه انتقال داد به وردپرس یا cms دیگه
اما رزبلاگ نمیشه

سیستمی نوشتیم که این انتقال رو حتی از رزبلاگ و حتی بدون بک آپ هم به وردپرس با تمامی جزییات انتقال بده (برچسب ها و نظرات و موضوعات و...) تعداد مطالب رو برای بنده پ.خ کنید هزینه رو بگم ;)

Mr.Te0
February 10th, 2014, 16:17
سلام میتونم فقط به دوستان پیشنهاد بدم از اینجا هاست نخرید : roozweb.com
خیلی خیلی پشتیبانی و هاستشون ضعیفه از یه سیستم نال شده دارن استفاده میکنند هر روز هم میخوابه سایت ها

فکر نمیکنم بدون دلیل تهمت زدن کار درستی باشه.
در ضمن تاپیک در مورد یه چیز دیگه است و با پاسخ شما کاملا مغایرت دارد.

psg10
February 21st, 2014, 23:50
انتقال مطالب رزبلاگ به سیتم های مدیریت محتوای دیگه وجود داره
اگر واقعا قصد خرید هاست و دامنه دارید نگران انتقال مطالب نباشید

pika.rubera
March 2nd, 2014, 13:00

http://www.webhostingtalk.ir/attachments/f8/18254-%D8%B3%D9%88%D8%A7%D9%84-%D8%AF%D8%B1-%D9%85%D9%88%D8%B1%D8%AF-%D9%87%D8%A7%D8%B3%D8%AA-%D9%88-%D8%AF%D8%A7%D9%85%D9%86%D9%87-bia2-jpg

شما از چه سرویسی استفاده کردید برای گرفتن این آمار؟

smh2000
May 20th, 2014, 22:30
سلام
اولا توضیح بدم من اگه الان اسم سایتم رو میارم واسه تبلیغ نیست لطفا هر کسی اینطور فکری میکنه تا اخر نخونه چون من قرار نیست فوقش اگر 10 نفر ببینند رتبه السکام بیاد 1 ایران
سایت یا همون وبلاگ من الان رویه رزبلاگ پشتیبانی میشه اما مشکلی که دارم اینه اصلا ایندکس نمیشه مطالبم میخواستم هاست بخرم و با وردپرس سایت رو راه اندازی کنم
مشکلاتی که دارم این قبیله
من هاست بخرم فکر نکنم بشه مطالب رو انتقال بدم چون رزبلاگه
شاید هم باید برم دامنه جدید بخرم که شاید فقط 3 ماه طول میکشه تویه گوگل ثبت شه چون دانشجو دانشگاه ازاد هم هستم هزینه هاست ها کمی زیاد باشه من رتبم طوری باشه فقط پول هاست رو در بیارم بسه پیشرفتیم نکنم مهم نیست چون سرگرمی این کارو انجام میدم
بعد هاستی که میخوام از این هاست ها نباشه به اسونی ساپسند بشن چون از چندین افزونه میخوام استفاده کنم مثلا یکی اینکه خود به خود عکسا تویه هاست اپلود شن 2 . عکس ها لوگو دار شند از رزاپ استفاده میکنم تا الان با 300 مطلبم فقط 30 مگابایت از فضای 300 مگابایت رو مصرف کردم فکر کنم 2 گیگ کافی باشه چون قالب و اسکریپ ها هم مقداری فضا میگیرند
به نظر شما دامنه الانم رو چیکار کنم biya2.ir دامنه خوبیه مشتریشم خیلی زیاده به خاطر اسمش نمیدونم چیکار کنم دامنه جدید بخرم یا اینو بزارم رو سایت میترسم تعداد صفحات 404 با توجه به برچسب هام به بیش از 4 هزار برسه

با سلام و عرض احترام

شما یک هاست ۲ گیگابایتی سالانه ۵۰ هزارتومانی بگیر برای راه اندازی وردپرس و ثبت دامنه جدید و انتقال مطالب هم نگرانی نداشته باش.
دامنه قبلی رو هم می تونی روی دامنه جدید ریدایرکت کنی.
توی گوگل وبمستر هم می تونی مشکل ایندکس مطالب قبلی به دامنه جدید رو هم برطرف کنی که هیچ مشکلی برای ایندکس مطالب قبلی شما پیش نیاد.

موفق و پیروز باشید

elipihost
June 5th, 2014, 09:27
دوست عزیز انتقال مطالب رو بعضی از سایت ها انجام میدن شما اگر قصد خریئ هاست دارید اول از همه طبق بازدیدتون یک هاست بخرید{هاستی نخرید که پهنای باند و مشخصات سرورش کم باشه که دو روزه ساب شه}
انتقال مطلبم خرج داره که بعضی سایت ها انجام میدن تو گوگل سرچ کنید
باتشکر