ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل فوری در سرور مجازی خواهشا کمک کنید 4 هزار ای پی روی هواست

ranjbar1370
January 27th, 2014, 17:31
با سلام

من سرور مجازی ویندوز 2008 خریدم بعد IIS هم نصب کردم و مشکلی نبوده بعد از طریق FileZilla که در سرور مجازی نصب کردم به هاست دانلود متصل شدم و فایل ها رو میکشیدم داخل سرور مجازی و همش انتقال داده شد

اما خیلی از لینک ها خراب هستند یعنی مثلا عکس ها نشان داده نمیشه یا لینک دانلود زمانی که میزنی پیغام خطا میده ولی 50 درصد هم سالم هستند

خواهشا یک کمکی کنید الان سایت خیلی به هم ریخته شده

دانلود آهنگ جدید|باران صدا (http://www.baranseda.ir)

alidini
January 27th, 2014, 17:37
این مشکل بخاطر استفاده از کاراکتر های غیر مجاز در اسم فایل هست

الان که فایل هاتونو برسی کردم دیدم که اکثر اون عکسایی که تو اسمشون + هست اینطوری خطا داده!

ranjbar1370
January 27th, 2014, 17:40
این مشکل بخاطر استفاده از کاراکتر های غیر مجاز در اسم فایل هست

الان که فایل هاتونو برسی کردم دیدم که اکثر اون عکسایی که تو اسمشون + هست اینطوری خطا داده!

حالا روشی نمیشناسید تا اوکی کنم یا باید تک تک آهنگ ها رو درست کنم ؟

alidini
January 27th, 2014, 17:53
حالا روشی نمیشناسید تا اوکی کنم یا باید تک تک آهنگ ها رو درست کنم ؟
نمی دونم ولی شاید با کانفیگ iis بشه حلش کرد که من بلد نیستم!

ranjbar1370
January 27th, 2014, 18:11
یکی از دوستان پیام خصوصی داد که باید بعضی فرمت ها مثل OGG بر روی iis نصب شده و بعضی محدودیت ها برداشته بشه و اشافه بشه کسی اگر میتونه بگه پولشم میدم هر چقدر بشه

Mr.Te0
January 29th, 2014, 00:19
یکی از دوستان پیام خصوصی داد که باید بعضی فرمت ها مثل OGG بر روی iis نصب شده و بعضی محدودیت ها برداشته بشه و اشافه بشه کسی اگر میتونه بگه پولشم میدم هر چقدر بشه

فکر کنم بشه مشکل رو حل کرد.
مایل بودید دسترسی بدید چک کنم.