سلام به همه دوستان .
من یه مدتی دنبال کتاب نصب و راه اندازی سرور های لینوکس از آلن باغومیان میگردم ولی متاسفانه نیس که نیس چاپشم خیلی وقته که تموم شده من انقلاب و زیرو رو کردم ولی نبود انتشاراتشم رفتم نبود.
اگه دوستان کسی pdf این رو داره محض رضای خدا بیاد و به ما بده که خیلی لازمم .
اگه هم ندارید اگه کتابی میشناسید که نزدیک به این باشده از لحاض کیفی معرفی کنید (کتاب فارسی باشه)
خیلی ممنون
akbari
April 28th, 2010, 10:04
سلام . من خوده کتاب را دارم ولی PDF ندارم یک راه نمای جامع لینوکس redhat هم قدیما بود که فکر میکنم العان هم تو بازار باشه
ولی کتاب های دست ۲ سر نزدم یعنی تاحالا اصلا کتاب دست ۲ نگرفتم و نمیدنم کجاها میشه پیدا کرد
IFACO.Net
April 28th, 2010, 10:47
کتابفروشی های ضلع جنوب شرقی میدان انقلاب تهران رو بگردی به احتمال 90% پیداش میکنی.
najmehdj
April 28th, 2010, 10:53
من این کتابو pdf شو دیدم اگه سرچ کنی \یدا میکنی
Qomes-Host.ir
April 28th, 2010, 10:54
ظاهرا این سایت هم برا فروش داره:
آدینه بوک: نصب و برپاسازی سرورهای گنو / لینوکس ~آلن باغومیان (http://www.adinebook.com/gp/product/9644100514)
be099
April 28th, 2010, 11:02
ظاهرا این سایت هم برا فروش داره:
آدینه بوک: نصب و برپاسازی سرورهای گنو / لینوکس ~آلن باغومیان (http://www.adinebook.com/gp/product/9644100514)
موجودی: در حال حاضر در انبار موجود نیست.
1eng.ir
April 28th, 2010, 11:35
من این کتابو pdf شو دیدم اگه سرچ کنی \یدا میکنی
بله PDFـش هست، ولی فقط فصل 1 ـه!
http://www.nasspub.com/PDFs/241s.pdf
0x21HATE
May 8th, 2010, 16:20
یه خبر خیلی خوب.
من امروز رفته بودم نمایشگاه کتاب رفتم تو غرفه نص . دیدم این کتاب اونجا هست یه دو سه متری پریدم هوا جلدی خریدمش
یعنی جدیدا نص این رو دوباره چاپ کرده (چاپ دوم ) فک کنم به خاطر نمایشگاهم چاپ کرده با تیراژ ۲۰۰۰
خلاصه هرکی این کتاب و میخاد دیگه میتونه بخره قیمتشم ۷ تومنه که با تخفیف تو نمایشگاه میدن ۶ تومن (با cd )
نکته جالب اینکه روش نوشته چاپ دوم : تابستان ۸۹
Rapid
May 8th, 2010, 16:24
حالا كتاب خوبي هست؟
ارزش داره؟
رفرنس هاش دقبقا چيه؟
0x21HATE
May 8th, 2010, 16:37
حالا كتاب خوبي هست؟
ارزش داره؟
رفرنس هاش دقبقا چيه؟
آره کتاب خوبیه .
روون توضیح داده.
سرفصل هارو اینجا می تونی ببینی
http://www.nasspub.com/PDFs/241s.pdf
1eng.ir
May 8th, 2010, 18:23
یه خبر خیلی خوب.
من امروز رفته بودم نمایشگاه کتاب رفتم تو غرفه نص . دیدم این کتاب اونجا هست یه دو سه متری پریدم هوا جلدی خریدمش
یعنی جدیدا نص این رو دوباره چاپ کرده (چاپ دوم ) فک کنم به خاطر نمایشگاهم چاپ کرده با تیراژ ۲۰۰۰
خلاصه هرکی این کتاب و میخاد دیگه میتونه بخره قیمتشم ۷ تومنه که با تخفیف تو نمایشگاه میدن ۶ تومن (با cd )
نکته جالب اینکه روش نوشته چاپ دوم : تابستان ۸۹
دیروز با وحید که نمایشگاه بودیم خواستم برم آمار کتابه رو بگیرم که گفت کتاب فارسی مفت نمیارزه :d منم بی خیالش شدم :)
irlogo
May 8th, 2010, 19:11
اینی که من دیدم زده بود تو خط سی دی رام خدا بیامرز و "تعمیر کار رایانه های شخصی :d
0x21HATE
May 8th, 2010, 19:43
دیروز با وحید که نمایشگاه بودیم خواستم برم آمار کتابه رو بگیرم که گفت کتاب فارسی مفت نمیارزه :d منم بی خیالش شدم :)
درسته ولی تک و توک کتاب های خوب هم پیدا میشن . من که از این راضیام
درضمن لاتین ها هم که دردسرشون بیشتره.
تو ارزیا که همه کتابای به درد نخور گزاشته بودن فقط چند تاش به چشم خوب اومد که اونم رفتم بگیرم گفتن موجودیش تموم شده شرمنده ( هزار تومن پولی که بابت بن کتاب خارجی گرفته بودم به باد رفت )
ولی تو ریالی انصافا کتابای خوبی داشتن ولی لامصب خیلی گرون ان . من یه کتابی رو دیدم assembly programing in linux خیلی خوشم اومد وقتی قیمتشو پرسیدم گفتن ۶۰ تومن گزاشتم در رفتم . ولی یه کتاب دیگه خوشم اومد ۲۶ تومن بود باز بهتر بود گرفتم اسمشم اینه linux administration : a beginers guide
pardishosting
May 9th, 2010, 00:22
اکثر کتاب های فارسی بسیار افتضاح ترجمه شدند ! معلوم نیست کتاب فارسیه یا انگلیسی !
Techno Pars
May 9th, 2010, 01:15
این کتاب را دو سال پیش خود آقای باغومیان برای من فرستادند.
بهترین کتاب فارسی برای آموزش لینوکس هست.
البته اگر صفر کیلومتر هستید کتاب ردهت ایشون را هم پیدا کنید و استفاده کنید(فکر کنم چاپ نمی شه ولی pdf اون موجود هست)
Rapid
May 9th, 2010, 07:07
در مورد كتاب فارسي همه اينطور نيستن كتاب انگيليسي خوبه وقتي يه مقدار پايه داشتيد بعد قابل درك ميشه
WebArts
May 9th, 2010, 09:40
کتابهای انگلیسی را از این لینک دانلود کنید:
flazx.us
0x21HATE
May 9th, 2010, 10:04
(فکر کنم چاپ نمی شه ولی pdf اون موجود هست)
گفتم که چاپ جدیده ( تابستان ۸۹ ) تو نمایشگاه تو غرفه نص (سالن ناشران آموزشی ) موجوده
TukaNet
May 9th, 2010, 10:31
این کتابی که این جا بحث ـش شده که رایگان نیست و باید بخریدش ، آموزشی هم که داده بر پایه لینوکس دبیان هست .
آقای باغومیان یه کتاب هم برای لینوکس رد هت نوشتن که به صورت پی دی اف و با لایسنس جی ان یو منتشر شده .