توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : کمک برای انتقال دامین
01a
April 28th, 2010, 09:05
سلام
میشه توضیح بدید برای انتقال دامین از name.com به Enom باید چیکار کنم ؟ چقدر طول میکشه ؟
Sajad
April 28th, 2010, 09:09
برای انتقال بین دو ریجسترار شما به auth-code نیاز دارید که باید از name بگیرید و بعد هم درخواست ترانسفر رو از طرف enom ارسال میکنید و حداقل 5 روز زمان میبره تا ترانسفر کامل بشه. موفق باشید.
1eng.ir
April 28th, 2010, 09:11
یه Auth Code داره، که اونو وارد میکنی تو Enom و نیاز به یه سری تاییدیه داره. پرداختشم انجام میدی، حدوداً یه هفته ای میاد به پنلت.
پ.ن: از من میشنوی دست بش نزن ;) Name.Com خیلی بهتره :67:
01a
April 28th, 2010, 09:36
یه Auth Code داره، که اونو وارد میکنی تو Enom و نیاز به یه سری تاییدیه داره. پرداختشم انجام میدی، حدوداً یه هفته ای میاد به پنلت.
پ.ن: از من میشنوی دست بش نزن ;) Name.Com خیلی بهتره :67:
پرداختشو باید تو enom انجام بدم ؟
Sajad
April 28th, 2010, 09:38
نه . داخل enom . در اصل هزینه یک سال تمدید ازت میگیره و دامینت هم بعد ترانسفر اتوماتیک یک سال تمدید میشه.
01a
April 28th, 2010, 09:40
نه . داخل enom . در اصل هزینه یک سال تمدید ازت میگیره و دامینت هم بعد ترانسفر اتوماتیک یک سال تمدید میشه.
فکر کنم اشتباه تایپی باشه ، تو نیم یا enom ؟
1eng.ir
April 28th, 2010, 09:50
فکر کنم اشتباه تایپی باشه ، تو نیم یا enom ؟
رجیستار مقصد ;)
Here, eNom
Sajad
April 28th, 2010, 10:03
بله اشتباه تایپی بود. در کل روال کار بدین صورت هست برای دامین های بین المللی
شما یه کد رمز مانند به نام auth-cod از ریجستراری که دامین داخلش هست باید بگیری. (بعضی هاشون داخل پنلشون میدن بعضی هاشون باید تماس بگیری)
بعد به پنلی که میخوای دامین رو ببری اونجا میری و از گزینه ترانسفر استفاده میکنی و نام دامنه و اون کدی که گرفتی رو میخواد.
بعد از وارد کردن چیزهایی که میخواد یه صورت حساب برای میبره بدین صورت transfer + 1 year renew که باید پرداخت کنی.
حالا یه سری ایمیل از ریجسترارها برای مالک دامین میره و ازش تاییدیه میگیره که واقعا میخواد منتقل کنه یا نه.
بعد از تایید کردن حداقل 5 روز طول میکشه دامین به ریجسترار جدید میره و یک سال هم تمدید میشه و تموم !
sshiran
April 28th, 2010, 20:56
به قول دوستمون آقا محمد منم پیشنهاد نمیکنم enom رو بخصوص که مشکل تحریم ایرانی ها رو هم داره دایرکت و name بهتر هست
it-net
April 29th, 2010, 00:48
دوستان انتقال دامنه از آنلاین نیک ه دایرکت آی مثل روشی که در بالا ذکر شده هست یا فرق می کنه؟
1eng.ir
April 29th, 2010, 01:08
دوستان انتقال دامنه از آنلاین نیک ه دایرکت آی مثل روشی که در بالا ذکر شده هست یا فرق می کنه؟
همش مثه همه ;)
بین دو رجیستار باید این عملیت طی شه ...