PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ایجاد سایت پرداخت اینترنتی

aloonak
January 25th, 2014, 00:41
با سلام خدمت دوستان
شاید جاش نباشه اینجا این سوالو بپرسم اما به کمک نیاز داشتم
ما دادیم یه اسکریپت مثل پی لاین برامون طراحی کنند تا سایت پرداخت اینترنتی راه اندازی کنیم اما برای گرفتن درگاه از بانک مشکل داریم نمی دونیم شرکت ثبت کنیم با ثبت نکنیم
از طرف دیگه چون بین 1 تا 3 درصد از 100 درصد تراکنش ها به حساب ما میره نگران این هستیم که مالیات به 100 درصد تراکنش ها بخوره اون موقع ما باید دارایمون رو هم بزاریم روش از دوستانی که درگاه دارند خواهش می کنم راهنمایی کنند
ممنون

larsa.soft
January 25th, 2014, 00:56
به نظر بنده ای کاش این کارو نمیکردین 1- بازار اشباه شده 2- درحال بیشتر شدن این سرویسها هست 3- دردسرش زیاده

vp_server
January 25th, 2014, 00:59
بدون ثبت شرکت پذیرنده ای به شما اعتماد نخواهد کرد

aloonak
January 25th, 2014, 01:06
من مشکلی با ثبت شرکت ندارم یکی از دوستان بگه چکار باید کرد من روی مالیاتش مشکل دارم

aloonak
January 25th, 2014, 16:04
اساتید لطفا راهنمایی مثلا اینجا چند نفر درگاه دارند ...

sinakhan
January 25th, 2014, 18:56
من مشکلی با ثبت شرکت ندارم یکی از دوستان بگه چکار باید کرد من روی مالیاتش مشکل دارم

اساتید لطفا راهنمایی مثلا اینجا چند نفر درگاه دارند ...

خیلی از دوستان همکار شما این تاپیک رو بازدید کردن ، ولی طبیعیه اگه اینجا جوابی دریافت نکنید!

حداقل اگه قرار مشابه واسطه های پرداخت دیگر کار کنید ، سعی کنید خلاقیتی به خرج بدید که تفاوتی داشته باشید

مثلاً به نظر من با 0 درصد کارمزد شروع کردن و بعداً افزایش دادن هم دیگه جواب نمی ده!