توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : درخواست ثبت دو دامین
downloaddl
January 25th, 2014, 00:19
سلام به همه همکاران عزیز
من نیاز به ثبت دو دامین دارم
یکی .نت یکی هم .کام
فقط تنها مشکلم اینه که نمی خوام از ریسلو یا ریسلر کلاب باشه اگه از این دو سرویس دهنده دارید افر ندین
منتظر آفر های شما هستم
Taryan4
January 25th, 2014, 00:54
بیشتر سرویس دهندگان تمایل دارند ازین سرویس دهنده ها استفاده کنند به علت عدم تحریم ایران و قیمت مناسب. می توانید به صورت مستقیم از سایر رجیستارها تهیه کنید.
speednet
January 25th, 2014, 01:07
سلام به همه همکاران عزیز
من نیاز به ثبت دو دامین دارم
یکی .نت یکی هم .کام
فقط تنها مشکلم اینه که نمی خوام از ریسلو یا ریسلر کلاب باشه اگه از این دو سرویس دهنده دارید افر ندین
منتظر آفر های شما هستم
با سلام از ریجستر دیگر میتونیم براتون ثبت کنیم یاهو آیدی پ.خ شد برای اطلاعات بیشتر
zigma4000
January 25th, 2014, 12:54
به دلیل تحریم ها به جز ریسلو به بقیه نمیشه اعتماد چندانی کرد و همونطوری که دوستمون گفتن اکثراً تمایل دارن با ریسلو کار کنن که با ایران مشکلی نداره. به هر حال اگه نظرتون عوض شد
دامنه .com فقط 26000 تومان
دامنه .net فقط 19000 تومان
downloaddl
January 25th, 2014, 14:08
به دلیل تحریم ها به جز ریسلو به بقیه نمیشه اعتماد چندانی کرد و همونطوری که دوستمون گفتن اکثراً تمایل دارن با ریسلو کار کنن که با ایران مشکلی نداره. به هر حال اگه نظرتون عوض شد
دامنه .com فقط 26000 تومان
دامنه .net فقط 19000 تومان
خوب منم گفتم از رسلو نیاز ندارم
ریسلو انقدر باگ داره که ادم می خوادسرشو بکوبونه به میز
تو اِن ای سی .ای ار دی ان اس از ریسلو زودتر ثبت میشه
zigma4000
January 25th, 2014, 14:19
خوب منم گفتم از رسلو نیاز ندارم
ریسلو انقدر باگ داره که ادم می خوادسرشو بکوبونه به میز
تو اِن ای سی .ای ار دی ان اس از ریسلو زودتر ثبت میشه
به هر حال در حال بهتر شدنه. در مورد به روز رسانی dns هم قابل قبوله. به هر حال بهتر از اینکه دامنه رو یک شبه به خاطر تحریم از دست بدین یا به اسم و آدرس کشور دیگه ای ثبت کنید.