توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : درخواست راهنمایی
گلاره62
January 24th, 2014, 15:54
سلام
سوال من اینه که من مطلبی را از طریق اینترنت خوابگاه ایمیل کردم، زمانی که برای ip جستجو کردم آدرسی که به من نشان می داد فقط نام دانشگاه را مشخص می کرد آیا غیر از این به صورت جزئی تر می توان یک شخص را جستجو کرد ؟
alireza.076
January 24th, 2014, 17:43
در جه حد جزعی؟ اگه به روتر خوابگاه مراجعه کنید و با مک ادرس میشه شخص رو به پیذا کرد
گلاره62
January 24th, 2014, 17:57
منظورم از جزئی این بود که می شه گفت کی بوده؟ از چه کامپیوتری و دقیقاً از کدام منطقه یا مثلا ساختمان دانشگاه؟ یعنی حتی خود فرد را می شه پیدا کرد؟
98M!zban
January 24th, 2014, 18:01
منظورم از جزئی این بود که می شه گفت کی بوده؟ از چه کامپیوتری و دقیقاً از کدام منطقه یا مثلا ساختمان دانشگاه؟ یعنی حتی خود فرد را می شه پیدا کرد؟
دوستمون عرض کردن از طریق مک میشه پیداتون کرد
البته به این صورت که تمامی مک آدرس ها به صورت ثابت در روتر شبکه ذخیره شده باشه و انفورماتیک یا مسئولین شبکه اون قسمت بدونند هر مک آیدی مربوط به کدوم سیستم و یا کدام دانشجو می باشد
glxx
January 24th, 2014, 18:14
ip بسته به نوع شبکه راحت میتوانند و چه نرم افزاری برای اکانتینگ استفاه شده باشد همهن اطلاعت بدست می اورند
pc-narmak
January 27th, 2014, 02:40
اگر هر شخص در خوابگاه دارای ای پی جداگانه می باشد و با یوزر و پس خود وصل میشود بله میشود ولی اگر خیر از طریق مک خیلی خیلی سخت میشود مگراینکه مسئول روتر یا مدیر شبکه در روتر بانک اطلاعاتی از مک ادرس ها درست کرده باشند که بعید میدونم
mtbirir
January 27th, 2014, 10:13
اگر اکبنتینگ داشته یاشند میشه به طرف نزدیک شد اگر همه کاربران به یک ip نت شده باشند خیلی سخت میشه مگر نه اینکه url reporting داشته باشند