ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل با دامنه فارسی دات ایران

database
April 27th, 2010, 19:49
با سلام خدمت دوستان خوبم در wht :

بنده یک دامنه فارسی دات ایران ثبت کردم اما برای اد کردنش توی هاست به مشکل برخوردم

کنترل پنل سی پنل هست. بنده کد Ascii رو هم بجای نام دامنه در قسمت ادان دامیین cpanel وارد میکنم اما خطا میگیره. خواهشمندم دوستانی که در این زمینه اطلاعاتی دارن راهنمایی فرمایند

دو کد ASCII در پنل دامنه ام ارائه شده که به این شکل هستند
xn--mgba2a9eibd.xn--mgba3a4f16a
xn--mgba2a9eibd.xn--mgba3a4fra

با تشکر

usefee
April 28th, 2010, 05:32
با سلام
برای اد کردن اینگونه دامنه ها باید به آخر دامنه عبارت "ir." رو اضافه کنید . برای مثال دامنه سلام.ایران باید تبدیل به سلام.ایران.ir بشه و سپس به پنل اد بشه .
موفق باشید .

database
April 28th, 2010, 10:32
ممنون از پاسختون

بصورت فارسی که دامنه رو نمیشه در cpanel تایپ کرد . بنده کد ASCII رو آخرش .ir اضافه کردم و الان اگه دامین رو بصورت همراهان.ایران.ir توی مرورگر تایپ کنم، به سایت هدایت میشم

اما من میخوام که وقتی همراهان.ایران رو تایپ کردم به سایت هدایت بشم . در ضمن کد های آسکی بالا رو وقتی توی cpanel وارد میکنم این پیغام خطا رو میده :
Error from park wrapper: Sorry, cannot determine nameserver IPs. Please make sure that the domain is registered with a valid domain registrar.

با تشکر فراوان

IFACO.Net
April 28th, 2010, 10:49
این مشکل بخاطر تنظیمات whm هست که جدیدا اذیت میکنه و باید در whm سرور تنظیمات مربوطه رو اصلاح کنید تا گیرهای الکی نده.

database
April 28th, 2010, 11:12
یعنی میفرمایید که مشکل از هاست هست ؟ این هاست رو من از byethost گرفتم. باید با پشتیبانیشون در این رابطه صحبت کنم؟ چی بهشون بگم ؟

database
April 29th, 2010, 10:20
up

IFACO.Net
April 29th, 2010, 10:36
یعنی میفرمایید که مشکل از هاست هست ؟ این هاست رو من از byethost گرفتم. باید با پشتیبانیشون در این رابطه صحبت کنم؟ چی بهشون بگم ؟

اگر در پنل دامنه دی ان اس ها رو ست کرده باشید ، بله مشکل از طرف سرور هست که مدیر سرور میتونه خودش براتون دامنه رو پارک کنه.

database
April 29th, 2010, 11:56
اگر در پنل دامنه دی ان اس ها رو ست کرده باشید ، بله مشکل از طرف سرور هست که مدیر سرور میتونه خودش براتون دامنه رو پارک کنه.

ممنون از پاسختون. الان به پشتیبانی هاست پیام میدم ببینم چی میگن ! آخه انگلیسی هستن نمیدونم این کار رو انجام میدن یا نه

با تشکر

Qomes-Host.ir
May 6th, 2010, 12:05
دوستان راه حلی ندارند برای این دامینهای .ایران با کد مربوط بهش هاست میدیم که پینگ نمیده پارک هم نمیشه!

Woshka
May 6th, 2010, 12:24
میتونی دستی دی انس هارو تی دی ان اس سرور وارد کنی