ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : یک سوال فنی در مورد میزبانی از اساتید محترم

nimait70
January 22nd, 2014, 12:58
سلام، خسته نباشید
دوستان من قراره یه سرور اختصاصی با مشخصات فنی زیر از دیتاسنتر Leaseweb بگیرم...به نظر شما یه چنین سروری میتونه یک وبسایت پر بازدید رو میزبانی کنه؟ اگه بتونین یه عدد از تعداد بازدید کننده ها در روز که این سرور میتونه هندل کنه رو بگید عالی میشه...سایت هم با وردپرس راه اندازی شده...کلا حجم وبسایت 1 مگ هست و سرعت لودش کاملش هم معمولا 2-3 ثانیه هست...اطلاعات دیگه ای هم اگه خواستین بگید تا بهتون بدم...

مشخصات سرور :

1x Intel Dual-Core G6950
4GB DDR3
CentOS 6 64bit
1 x 100Mbps Full-Duplex

ممنونم

zartosht
January 22nd, 2014, 13:15
سلام . در حال حاضر بر روی چه سرویسی هستید ؟ میزان بازدید روزانه ؟ و این که سروری که میخواهید خرید کنید ماهنه چقدره ؟

ourweb
January 22nd, 2014, 13:20
با سلام شما میتونید با هزینه خیلی کمتر بر روی سروری قرار بگیرید که خیلی بیشتر از این منابع داشته باشه اگر میشه ادرس سایت تان و تعداد بازدید تان را اعلام نمایید.

nimait70
January 22nd, 2014, 13:40
با سلام شما میتونید با هزینه خیلی کمتر بر روی سروری قرار بگیرید که خیلی بیشتر از این منابع داشته باشه اگر میشه ادرس سایت تان و تعداد بازدید تان را اعلام نمایید.

سلام . در حال حاضر بر روی چه سرویسی هستید ؟ میزان بازدید روزانه ؟ و این که سروری که میخواهید خرید کنید ماهنه چقدره ؟

سلام دوستان ممنون بابت پاسخ گویی...در حال حاضر هم بر روی یه سرور اختصاصی قرار داریم(core i7 ، 16GB RAM)...من به سرور اختصاصی برای بک آپ فایل هامون نیاز دارم حتما، یه جورایی این هزینه باید انجام بشه اما میخوایم طوری باشه که بتونم یه سایت رو هم میزبانی کنم...قیمت این سرور هم 80 یورو هست...با 12 ترا هارد...
شما اگه لطف کنید یه عدد تقریبی از میزان بازدید روزانه(که این سرور میتونه هندل کنه) بدید خیلی ممنون میشم...چون به یه مقدار آینده نگری هم نیاز داریم...در صورت خوب کانفیگ شدن این سرور چه مقدار بازدید رو میتونه روزانه تحمل کنه؟

nginxweb
January 22nd, 2014, 13:45
درود
دوست گرامی پردازنده فوق بسیار ضعیف تر از corei7 میباشد و اگر در پردازنده corei7 مصرف average بالای 40% میباشد اون پردازنده جوابگوی کارتون نخواهد بود

zartosht
January 22nd, 2014, 13:49
سلام دوستان ممنون بابت پاسخ گویی...در حال حاضر هم بر روی یه سرور اختصاصی قرار داریم(core i7 ، 16GB RAM)...من به سرور اختصاصی برای بک آپ فایل هامون نیاز دارم حتما، یه جورایی این هزینه باید انجام بشه اما میخوایم طوری باشه که بتونم یه سایت رو هم میزبانی کنم...قیمت این سرور هم 80 یورو هست...با 12 ترا هارد...
شما اگه لطف کنید یه عدد تقریبی از میزان بازدید روزانه(که این سرور میتونه هندل کنه) بدید خیلی ممنون میشم...چون به یه مقدار آینده نگری هم نیاز داریم...در صورت خوب کانفیگ شدن این سرور چه مقدار بازدید رو میتونه روزانه تحمل کنه؟

منظور شما این است که سرور که میخواهید خرید کنید برای ذخیره سازی backup استفاده میشه که شما میخواهید یک سایت هم بر روش میزبانی کنید ؟

nimait70
January 22nd, 2014, 13:57
منظور شما این است که سرور که میخواهید خرید کنید برای ذخیره سازی backup استفاده میشه که شما میخواهید یک سایت هم بر روش میزبانی کنید ؟

بله

nimait70
January 22nd, 2014, 13:59
درود
دوست گرامی پردازنده فوق بسیار ضعیف تر از corei7 میباشد و اگر در پردازنده corei7 مصرف average بالای 40% میباشد اون پردازنده جوابگوی کارتون نخواهد بود
این پردازنده چطور؟
Intel Quad Core Xeon E3-1270

zartosht
January 22nd, 2014, 14:16
اگر زمان های backup گیری سایت های شما نیمه شب باشد مشکلی پیش نمیاد . در کل زمانی که روی سرور شما فشار انتقال backup است سایت شما ممکن است با کندی و .... برخورد کند .

Intel Quad Core Xeon E3-1270

دارای 4 هسته واقعی و 4 هسته مجازی میباشد با سرعت پردازش 3.4 GHz و 8 MB کش است . و در کل خانواده xeon ها از i7 ها پیشرفته تر و قدرتمند تر هستند .

برای کار شما xeon بسیار مناسب تر از i7 و یا Dual-Core G6950 میباشد .