PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : Irpowerweb.com کسی هاست داره مهمه...

مینا-صیفی
January 21st, 2014, 17:41
سلام کسی هاست لینوکس سی پنل Server Name cp13-140
کسی داره بگه ...Irpowerweb.com
من پیگیری کردم 2روزه زیره حمله هستم سایتم بالا نمیاد با پشتیبانی در ارتباط هم هستم فقط میخام بدونم سایت اونام که رو این سرور هست ماله اونا بالا میاد یا نه ؟ اونا البته در حاله رفع مشکله حمله هستند که به سایت من شدید زدن 2روزه . دیشب درست شد اما امروز باز حمله شده به سایتم ...

sinakhan
January 21st, 2014, 17:49
سلام کسی هاست لینوکس سی پنل Server Name cp13-140
کسی داره بگه ...Irpowerweb.com
من پیگیری کردم 2روزه زیره حمله هستم سایتم بالا نمیاد با پشتیبانی در ارتباط هم هستم فقط میخام بدونم سایت اونام که رو این سرور هست ماله اونا بالا میاد یا نه ؟ اونا البته در حاله رفع مشکله حمله هستند که به سایت من شدید زدن 2روزه . دیشب درست شد اما امروز باز حمله شده به سایتم ...

سایتی رو می شناسم که امروز ساسپند شد که روی همین هاست نیز قرار داره.

البته الان مشکلش حل شده.

نمی دونم توی انجمن هستن یا خیر

چه خبر بوده امروز به همه جا حمله کردن !

sarv-it
January 21st, 2014, 17:51
اصولا وقتی رو یه سایت دی داس صورت میگیره کل سرور مشغول میکنه انگاری سایت مثلا زیاد بازدید داره و به سرور فشار میاره
اگه سایت شمارو ساس بکنند خیر سایت اونا میاد بالا اما اگه نه تو دی داس فشار رو سرور هسات
البته اینم در نظر بگیرید به احتمال زیاد سایت میزبان رو یه سرور دیگه هست

مینا-صیفی
January 21st, 2014, 17:51
نمیدونم همه جا حمله هست.
ماله من ساسپند نیست وارد سی پنل میشه اما سایت و پنل ادمینیم باز نمیشه از بدظهر که گفتن در حاله برسی هستیم .
میشه ایدی یا تلفنی یا سایتشو بدید باهاش صحبت کنم ؟

مینا-صیفی
January 21st, 2014, 17:53
بله اونا چند تا سرور دارند فرق میکنه. پشتیبانیش جواب داد گفت رو سایت شما شدت حمله هست که برسی میکنند.
اما دیشبم حمله بهم زدن بعد چند ساعت درست شد امروز ساعت 2.3باز چیز شد از کارو کاسبی افتادیم لعنت به اون کسی که یاد گرفته این کارارو میکنه.

sarv-it
January 21st, 2014, 17:55
نمیدونم همه جا حمله هست.
ماله من ساسپند نیست وارد سی پنل میشه اما سایت و پنل ادمینیم باز نمیشه از بدظهر که گفتن در حاله برسی هستیم .
این که میگید شدنی نیست مشکلتون از یه جایه دیگه هست که میونید وارد سیپنل بشید اما سایت بالا نیاد

مینا-صیفی
January 21st, 2014, 17:57
شاید ادمین سایتم رو فقط قطع کرده که خمله رو درست کنه بعد اکانتم رو باز کنه ...

sinakhan
January 21st, 2014, 17:58
نمیدونم همه جا حمله هست.

لطفاً پیام خصوصی تون رو چک کنید.

sarv-it
January 21st, 2014, 17:59
از دامنتون پینگ بگیرید ببینید هست
و بعد دامنتونو توی این سایت تست کنید ببینید خطایی نمیده
intoDNS: checks DNS and mail servers health (http://intodns.com/)

pspasp
January 21st, 2014, 18:03
لینک سایتتون بزارید چک کنیم

ourweb
January 21st, 2014, 18:42
5 روز روتر اصلی سرور زیر حمله دی داس بود خداروشکر امروز جولوش رو گرفتیم .

ali0000
January 21st, 2014, 19:03
من سرور لینوکس و هاست بیشتر از 1 ساله ازشون دارم نگران نباشید حمله پیش میاد ( البته خودتون استادید ) نیازی به توضیحات نیست اما یه بار حمله اینقدر شدید بود حتی سرور رو 8 تا 10 ساعت از دسترس خارج کردن بعبارتی Suspend کردن و بعدش که شدت حملات کم و به اتمام رسید باز کردن ( کارشون واقعاً درسته )

مینا-صیفی
January 21st, 2014, 19:15
شما پیغام خصوصی من رو بخونید پاسخ بدید کارتون دارم

hamidrkh
February 11th, 2014, 21:00
5 روز روتر اصلی سرور زیر حمله دی داس بود خداروشکر امروز جولوش رو گرفتیم .

شما؟