توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ف.ی.لتر بودن دامنه بعد از ثبت!!
MEHDI KARAMI
January 21st, 2014, 14:55
درود
دوستان بنده همون طور که دیروز در این http://www.webhostingtalk.ir/f22/103394/ تاپیک سوال کردم برای ثبت دامین و با کمک دوستان دامین رو ثبت کردم اما کاش ثبت نمیکردم!!
متاسفانه قبل از ثبت اصلا نمیدونستم این دامین فیلت..ر هستش
چون تا حالا از این دامین استفاده نشده (هر چی گشتم تو گوگل و سایت های دیگه نشانه ای از این دامین ندیدم) ! مگه میشه همچین چیزی؟ که دامین ازاد فیل..تر باشه؟
خب حالا چیکار کنم برای رفع فیل.ت.ر؟
دوستانی تا حالا همچین مشکلی براتون پیش اومده؟ اصلا رفع ***** میکنند؟؟
ULTRAWEB
January 21st, 2014, 15:06
بله در سایت مربوطه درخواست بدین مدارک بفرستین ثبت کنین
بعدش درخواست رفع ***** بدین باز میکنن براتون فقط یکم زمان بر هست
فرهاد م
January 21st, 2014, 15:07
برای رفع *****ینگ کارگروه تعيين مصاديق محتواي مجرمانه - Internet.ir (http://rafefilter.internet.ir/)
pspasp
January 21st, 2014, 15:11
سلام
من این طور شده
دامنه ثبت کردم بعد استفاده متوجه شدم *****ه بعد 4 روز چون من همیشه از قند شکن استفاده میکنم
فهمیدم دامنه قبل من یکی ثبت کرده
MEHDI KARAMI
January 21st, 2014, 15:27
سلام
من این طور شده
دامنه ثبت کردم بعد استفاده متوجه شدم *****ه بعد 4 روز چون من همیشه از قند شکن استفاده میکنم
فهمیدم دامنه قبل من یکی ثبت کرده
رفع فی.لترش کردید؟ اگر پاسخ شما بله هست،چند روز طول کشید؟
MEHDI KARAMI
January 22nd, 2014, 20:14
تقریبا چند روز طول میکشه رفع فیلت*ر؟
hastak
January 22nd, 2014, 20:20
سلام
4تا10روز
Saati
January 22nd, 2014, 20:27
این دامنه صد در صد قبلا ثبت شده و ***** شده. احتمال داره به صورت for sale پارک شده باشه و توش عکس دختر داشته و ***** شده.
c69
January 22nd, 2014, 20:31
کمتر از 2 هفته رففع میشه در ساماندهی ثبت کن نامه بزن به کارگروه تعيين مصاديق محتواي مجرمانه - Internet.ir (http://internet.ir/)
بازش میکنند
MEHDI KARAMI
January 22nd, 2014, 20:38
کمتر از 2 هفته رففع میشه در ساماندهی ثبت کن نامه بزن به کارگروه تعيين مصاديق محتواي مجرمانه - Internet.ir (http://internet.ir/)بازش میکننددرخواست فرستاده شده،اما فعلا جوابی گرفته نشده
Ramin
January 22nd, 2014, 20:45
درخواست فرستاده شده،اما فعلا جوابی گرفته نشده
شما کی درخواست ارسال کردید؟ تیکت در قسمت پشتیبانی یک سایت ایجاد نکرده اید که انتظار دارید 24 ساعته پاسخ بگیرید.روال کاری این کمیته بدین شکل است که فعلا باید مدت ها پیگیر باشید. این دامین باید بر روی یک سایت ست شده باشد.فکر نمی کنم دامین خام را رفع مشکل نمایند ! یک شماره تلفن وجود دارد. در ساعت اداری تماس بگیرید
ali0000
January 22nd, 2014, 20:46
درخواست فرستاده شده،اما فعلا جوابی گرفته نشده
درود
در مورد رفع ف/ی/ل خیلی اذیت میکنن ما 2 تا دامین با هم ثبت کردیم یکیش ف/ی/ل بود البته بعدش یه سرچ تو گوگل زدم دیدم سوابق این دامنه زیاد جالب نبوده در کل 3 تا ایمیل رد و بدل شد و آخر سر بیخیالش شدم لینک دادن باید تو سامانه اطلاعات شخصی ومدارک ثبت میکردم و ... به خاطر همین دور .ir من خط کشیدم حالا بیام برا یه درخواست مدارک و کلی اطلاعات ارائه بدم !
MEHDI KARAMI
January 22nd, 2014, 23:17
شما کی درخواست ارسال کردید؟ تیکت در قسمت پشتیبانی یک سایت ایجاد نکرده اید که انتظار دارید 24 ساعته پاسخ بگیرید.روال کاری این کمیته بدین شکل است که فعلا باید مدت ها پیگیر باشید. این دامین باید بر روی یک سایت ست شده باشد.فکر نمی کنم دامین خام را رفع مشکل نمایند ! یک شماره تلفن وجود دارد. در ساعت اداری تماس بگیرید24 ساعت بیشتره!حدود 3 روز هست درخواست کردم (بعد از درخواست این تاپیک رو ایجاد کردم برای این که ببینم نیاز به کار دیگه ای هست یا نه) دامین رو هم پارک کردم حتا وردپرس هم نصب کردم و چند تا مطلب هم رو سایت گذاشتم،فعلا منتظرم ببینم چی میشه!
Ramin
January 22nd, 2014, 23:31
24 ساعت بیشتره!حدود 3 روز هست درخواست کردم (بعد از درخواست این تاپیک رو ایجاد کردم برای این که ببینم نیاز به کار دیگه ای هست یا نه) دامین رو هم پارک کردم حتا وردپرس هم نصب کردم و چند تا مطلب هم رو سایت گذاشتم،فعلا منتظرم ببینم چی میشه!
مطمئن باشید با 2 روز و 3 روز و 10 روز نتیجه ای حاصل نمی شود. باید بسیار بیشتر از این مدت زمان ها صبر داشته باشید
InterServer.ir
January 22nd, 2014, 23:32
سلام
من هم در مورد دامنه 20up.ir به همین مشکل شما برخوردم و هرچی گفتم که این دامین رو من تازه ثبت کردم و اطلاعی درباره اینکه قبلا دست کی بوده و چه کاری شده باهاش ندارم قبول نکردند و گفتند نباید تخلفات گذشته رو تکرار کنم و ازم تعهد گرفتند نزدیک 3 هفته به نظرم طول کشید ولی باز شد
فقط بی دلیل به خاطر چیزی که اصلا ربطی به من نداشت ازم تعهد گرفتند!
MEHDI KARAMI
January 22nd, 2014, 23:45
مطمئن باشید با 2 روز و 3 روز و 10 روز نتیجه ای حاصل نمی شود. باید بسیار بیشتر از این مدت زمان ها صبر داشته باشیدمنم انتظار ندارم 3 روزه رفع ***** بشه ،اما نه دیگه تا 10 روز هم خبری نشه!
yaldahost
January 22nd, 2014, 23:48
روال کاری و پاستخ دادن اگر پیگیر باشی 1 ماه طول میکشه.
MEHDI KARAMI
January 23rd, 2014, 01:05
روال کاری و پاستخ دادن اگر پیگیر باشی 1 ماه طول میکشه.یعنی اگر پیگیر نباشم چقدر طول میکشه؟!!! (بدبختی داریم والا از دست اینا)
farbodsteps
January 23rd, 2014, 09:10
هر روز زنگ بزنی و اگه شانس بیاری 20 روز ...
بهتر وردپرس که زدی فقط پست سلام جهان باشه توش تا سریع تر رفع ***** بشی در غیر این صورت باید همه پست ها رو بررسی کن تا چیز غیر مجازی توش نباشه بعد رفع فیل کنن
mhiizadi
January 23rd, 2014, 09:55
محتوای سایت رو پر کنید؛ درخواست بدید؛ کمتر از یک ماه :)