ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : کار نکردن w3esxi

loginvps.com
January 21st, 2014, 01:41
سلام

بنده ماژول w3esxi را برای whmcs دارم ، اما حدودا یک ماهی میشه که این ماژول اوتماتیک ساسپند نمیکنه و بصورت دستی هم که ساسپند می کنم از خود ماژول اتوماتیک فعال نمیکنه

یه بعضی مواقع مثلا سرویسهارو که ساسپند نکنم ممکنه این ماژول در روز بعد و 2 روز بعد تقریبا ساعت 11 ظهر کار میکنه و سرویس هارو ساسپند میکنه .

سوالی هم که دارم اینکه چه ساعتی ساسپند کنه را کجا باید تنظیم کنم ؟

البته ناگفته نمونه مشکل لایسنس به هیچ وجه نداره و یوزر ها از پنل ریبوت این ماژول به راحتی می توانند استفاده کنند .

اساتید اگر راهنمایی کنند تشکر می کنم .

namesis R
January 21st, 2014, 09:52
سلام

بنده ماژول w3esxi را برای whmcs دارم ، اما حدودا یک ماهی میشه که این ماژول اوتماتیک ساسپند نمیکنه و بصورت دستی هم که ساسپند می کنم از خود ماژول اتوماتیک فعال نمیکنه

یه بعضی مواقع مثلا سرویسهارو که ساسپند نکنم ممکنه این ماژول در روز بعد و 2 روز بعد تقریبا ساعت 11 ظهر کار میکنه و سرویس هارو ساسپند میکنه .

سوالی هم که دارم اینکه چه ساعتی ساسپند کنه را کجا باید تنظیم کنم ؟

البته ناگفته نمونه مشکل لایسنس به هیچ وجه نداره و یوزر ها از پنل ریبوت این ماژول به راحتی می توانند استفاده کنند .

اساتید اگر راهنمایی کنند تشکر می کنم .
کرون جاب رو درست تنظیم کردید ؟

loginvps.com
January 21st, 2014, 12:45
اره درست تنظیم هست و اصلا دست نزدم به این
چون فکر می کنم اگر درست نبود که برای فاکتورها ایمیل نمیرفت یا ایمیل دریافت نمی کرد

namesis R
January 21st, 2014, 13:21
اره درست تنظیم هست و اصلا دست نزدم به این
چون فکر می کنم اگر درست نبود که برای فاکتورها ایمیل نمیرفت یا ایمیل دریافت نمی کرد
بهتره با پشتیبانی وارز هاست در ارتباط باشید ، اگر پاسخی دریافت نکردید مارژول کدباز که یکی از دوستان ارائه کرده بودند رو استفاده کنید