PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سوال در مورد نمایندگی هاستینگ

H@3!N
January 21st, 2014, 00:33
سلام چند سوال در مورد نمایندگی هاستینگ دارم :

1.گرفتن نمایندگی هاستینگ چقدر هزینه داره ؟

2.آیا نیاز به مدیریت هر لحظه داره و بعد از ایجاد پلن ها و قرار دادن در سایت برای فروش بازم نیاز به پیکربندی و چک کردن دارن ؟ خود سیستم مدیریت نمایندگی هاستینگ تا چه حد مدیریت یوزرها را انجام میده ؟

3.میشه بعد از مدتی یوزرها را به هاستینگ دیگری سپرد ؟ (مثلا شاید بعد از مدتی امکان اداره ی پنل نمایندگی را نداشتم خواستم واگذار کنم)

sarv-it
January 21st, 2014, 00:38
سلام
1-بستگی به شرکت داره اما خیلی ها انی هست
2-خیر همه مسائل نگهداری با شرکت هست
3-بله امکانش هست

kamandar
January 21st, 2014, 00:39
1 بستگی به جیب و آینده ای که میخاید داره (نامحدود باشه یا نه ) از 10 هزار تومن تا 50 هزار تومن در ماه
2 شما پس از نصبWhmcsفقط باید به تیکت ها و یا موارد ویژه ایی که پیش میاد پاسخ بدید
3 میشه فول بک آپ گرفت و منتقل کرد
البته منم هم مثل شما هستم و یه هفته هست نمایندگی گرفتم خداییش مسولیت پشتیبانی واقعا سخته

H@3!N
January 21st, 2014, 00:50
فروش دامین چی ؟ نمایندگی اون چطوری باید بگیرم و فروش دامین به چه صورته ؟

کلا با این همه سایت هاستینگ که هست آیا سودی برای من که اول راهم داره که نمایندگی بگیرم ؟ لااقل سود نداشته باشه هزینه ی خودم برمیگرده ؟

dexin
January 21st, 2014, 06:36

کلا با این همه سایت هاستینگ که هست آیا سودی برای من که اول راهم داره که نمایندگی بگیرم ؟ لااقل سود نداشته باشه هزینه ی خودم برمیگرده ؟

برای فروش دامنه هم ی سری شرکت نمایندگی +‌ماژول whcs رو بتون میدن
بعضیاشون هم رایگان ه .
بستگی به خودت و نوع فروش و کیفیت هاستت داره

Mr.Te0
January 21st, 2014, 06:38

سایت های مختلفی هستند که نمایندگی دامنه میدند یا میتونید به صورت مستقیم تهیه کنید.
بهتره از نمایندگی دامنه ملی استفاده کنید و فکر میکنم بسیاری از سایت ها رایگان میدند.
با این کار هم سرویس ارائه میدید هم اینکه سود خوبی میبرید.

shazo
January 21st, 2014, 12:49
سلام

در کل زیاد نگران شروع نباشید چیزی نداره.. ولی بعد از اون کمی باید با تجربه عمل کنید..

mizbancity
January 21st, 2014, 13:27
سلام چند سوال در مورد نمایندگی هاستینگ دارم :

1.گرفتن نمایندگی هاستینگ چقدر هزینه داره ؟

2.آیا نیاز به مدیریت هر لحظه داره و بعد از ایجاد پلن ها و قرار دادن در سایت برای فروش بازم نیاز به پیکربندی و چک کردن دارن ؟ خود سیستم مدیریت نمایندگی هاستینگ تا چه حد مدیریت یوزرها را انجام میده ؟

3.میشه بعد از مدتی یوزرها را به هاستینگ دیگری سپرد ؟ (مثلا شاید بعد از مدتی امکان اداره ی پنل نمایندگی را نداشتم خواستم واگذار کنم)

1) هزینه سرویس های نمایندگی توی هر سایت مختلف هست
2) بله نیاز به مدیریت داره، برای مدیریت حداقل باید در روز 3-4 ساعت مدیریت کنید
3) بله امکانش هست، هروقت که خواستید میتونید یوزرهاتون رو به شخص دیگری واگذار کنید.
4) نمایندگی دامین هم سایت هایی هستند که نمایندگی رو در اختیارتون قرار میدن، بعضی ها رایگان و بعضی ها با هزینه)
5) در مورد سود دهی هم بستگی به خودتون داره و سرویس و کیفیتی که ارائه میدید.

(البته این نظر بنده هست)

javanhost
January 21st, 2014, 16:04
ببینید دوست عزیز نمایندگی اگر مایل هستید که بگیرید اول باید بدونید که سی پنل میخواین یا دایرکت که هر یک از این دو هر جا قیمت های مختلفی داره
همانجور که سایر دوستان گفتند قیمت هاش بستگی به فضای درخواستی داره که معمولا از 10 تومان تا 50 ال 70 تومن همین طور بستگی به سایت هایی که
میزبانی میکنید هم هست مثلا چت روم باشه در آینده اگر مصرف بره بالا هزینه ای بابت مصرف بالا ازتون گرفته میشه.
- راجب اینکه خودکار تحویل میدن سرویس رو بله اکثر جاها نمایندگی رو که خریداری کنید بلافاصله تحویل میدن بهتون و با گرفتن نمایندگی دغدغه ای از
مدیریت سرور نخواهید داشت و نگرانی از بابت بکاپ گیری و سایر هزینه ها ندارید
- میتونید whmcs رو نصب کنید و نمایندگی خودتون رو با whmcs ست کنید که خودکار پس از واریز وجه به حسابتون به مشتریتون تحویل بده سرویس رو
و اینکه شما فقط به تیکت هایی که بعضی وقت براتون ارسال میشه پاسخ میدید
- برای انتقال هم نیاز نیست نگران باشید چون پس از تهیه ریسلر از جای دیگه از ریسلر قبلی خودتون بکاپ میگیرید و به سرویس دهنده جدید میدید
و براتون ریستور میکنند و فقط شما آی پی رو روی دامین ست میکنید
- اگر منظورتون اینه که برین کنار و به یکی دیگه بدین باز این دو راه هست که راه اول به همون سرویس دهنده ریسلر بگین که یوزر هارو
برای خودشنو بردارند که به احتمال زیاد ازتون وجه ای دریافت میشه / راه دوم اینکه دوستی دارین که علاقه به این کار داره میتونید
به ایشون بدین .
-فکر کنم اطلاعات کاملی در اختیارتون قرار گذاشتم دوستان و همکاران اگر جایی نقصی میبینید که یادم رفته بهش اشاره کنم تکمیل کنند