توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : درخواست هاست پربازدید -ssd - 5000 ip - ایران
geniune
January 19th, 2014, 02:20
با سلام خدمت همگی دوستان و همکاران عزیز
همانطور که بعضی از شما دوستان میدانید بنده چند روزی بود که دنبال هاست پربازدید میگشتم و بالاخره به هاست مورد نظر خودم رسیدم و طبق قانونی که ماهرگز شانس نداریم و وسواسی هستیم .
به دلیل اینکه سرور بنده از آمریکا می باشد پینگ زیادی (300 ) دارد و هرچقدرم سخت افزار قوی باشد
باز به پینگ ایران نمیرسه ...
خب بنده الان میخوام سایت رو هاست پربازدید ایران منتقل کنم ...
مشخصات هاست مورد نیاز :
فضا 1 گیگ
پهنای باند 80-100 گیگ به بالا
SSD
ایران دیتاسنتر با شما...
سرعت هاست و پینگ پایین مهمه اگر هاست موردنظر سرعت پایین بود ماه بعد دیگه سایت رو منتقل میکنم :d
الان حال ندارم هرچی گذاشتید گذاشتید :d قبلا قانون داشت الان نداره :d
در هرجال منتظر آفر مناسب دوستان هستم
بعضی از دوستان سرویس میدن اما پهنای باند پایین میدن مثلا 20-30 گیگ خیلی کمه برام سه چهار برابرش رو میخوام
باتشکر
i-whost
January 19th, 2014, 02:24
ping چند درصد در لود سایت شما موثر هست؟
geniune
January 19th, 2014, 02:27
ping چند درصد در لود سایت شما موثر هست؟
سلام دوست عزیز
مشکل بنده connecting ای هست که برای وصل شده به سرور میده و زمانی که سایت های سرور ایران رو تست میکنم هیچ مشکلی مشاهده نمیشه و بعضی از دوستان هم انتقادهایی در مورد سرعت سایت کردن
الان بنده از سایت خودم پینگ گرفتم شد 300
از یک سایت سرور ایران گرفتم 37
در هرحال الان بنده هاست ایران میخوام اگر آفر مناسبی دارید بسم الله ...
j4b3r
January 19th, 2014, 02:31
سلام
از دیتا سنتر افرانت میتونیم سرویس بدیم.
سرور هارد sas 10k داره که raid 10 شدن
و سرعت مناسبی داره
قیمتی هم که میتونم بدم با ۱۰۰ گیگ پهنای باند ۳۵ هزار تومان ماهیانه هست.
توجه داشته باشید که قیمت پهناید باند دیتاسنتر بالاست.
اگر ارزون تر میخواید در بیاد از سایر همکاران که از اسیاتک یا سایر دیتاسنترهایی که پهنای باند ارزون تر هست افرهای مناسب تری از لحاظ قیمت به شما میدن.
اپ تایم بسیار خوبی هم تضمین میکنیم.
در صورت تمایل در تماس باشید.
http://members.gatefa.com/contact.php
geniune
January 19th, 2014, 02:34
سلام
از دیتا سنتر افرانت میتونیم سرویس بدیم.
سرور هارد sas 15k داره که raid 10 شدن
و سرعت مناسبی داره
قیمتی هم که میتونم بدم با ۱۰۰ گیگ پهنای باند ۳۵ هزار تومان ماهیانه هست.
توجه داشته باشید که قیمت پهناید باند دیتاسنرت بالاست.
اگر ازرون تر میخواید در بیاد از سایر همکاران که از اسیاتک یا سایر دیتاسنترهایی که پهنای باند ارزون تر هست افرهای مناسب تری از لحاظ قیمت به شما میدن.
اپ تایم بسیار خوبی هم تضمین میکنیم.
در صورت تمایل در تماس باشید.
http://members.gatefa.com/contact.php
سلام دوست عزیز
پیشنهاد خوبیه انشالله ببینم دوستان نظرشون چیه انشالله اگر سرویس تایید شد مشتری میشیم
;)
اگر نمونه سایت هم دارید از این هاست استفاده میکنند پخ کنید
باتشکر دوست خوبم
j4b3r
January 19th, 2014, 02:42
سلام دوست عزیز
پیشنهاد خوبیه انشالله ببینم دوستان نظرشون چیه انشالله اگر سرویس تایید شد مشتری میشیم
;)
اگر نمونه سایت هم دارید از این هاست استفاده میکنند پخ کنید
عالی ...
فقط از لحاظ بازدید و ... چطوره ؟؟؟ آنلاین ؟؟
ساس نشیم یه وقت ...
حالا انشالله از طریق تیکت باهاتون تماس میگیرم
فعلا منتظرم ببینم دوستان دیگرمون چی میگن
باتشکر ...
j4b3r
January 19th, 2014, 03:02
عالی ...
فقط از لحاظ بازدید و ... چطوره ؟؟؟ آنلاین ؟؟
ساس نشیم یه وقت ...
حالا انشالله از طریق تیکت باهاتون تماس میگیرم
فعلا منتظرم ببینم دوستان دیگرمون چی میگن
باتشکر ...
سلام
از لحاظ بازدید دو تا موضوع هست:
۱. سرور کلود لینوکس هست منابع هم مشخص هست در سطح سایت پربازدید و قیمت پرداختی
د صورت بروز مشکل سایست ما اینه منابغ موقتا افزایش پیدا میکنه تا سایت یوزر دچار مشکل نشه.
تا بعد هزینه افزایش ها مثلا اضافه شدن رم یا cpu اعلام میشه در صورت تمایل ارتقا داده میشه.
یا اینکه هزینه ها رو قبول ندارید و منتقل میشه در کلیه مراحل سایت شما داون نمیشه
2 . اینکه سرورهای گیت فا هیج وقت بیشتر از ۶۰٪ منابع سخت افزاری رو نمیزاریم مصرف کنه
و اطمینان داشته باشید که میزان منابع کلود لینوکس ۱۰۰ درصد به شما میرسه
downloaddl
January 19th, 2014, 03:27
سلام
ارسال درخواست - وب سیب گستر (http://webapple.ir/submitticket.php)
مقدار منابع مورد نیاز رو ارسال کنید تا قیمت برای شما ارسال بشه
ourweb
January 19th, 2014, 09:36
هاست لینوکس حرفه ای صباسرور هاست کاملی برای برای میزبانی وب هاست هایی بوده که تکنولوژی آن ها بر اساس PHP و یا Html بنا نهاده شده است.
از ویژگی های بارز این سرویس امکان استفاده از CMS های متن باز به زبان های PHP یا CGI و Perl، تضمین بازگشت وجه در کل دوره سرویس برای اولین بار در ایران، بک آپ گیری و امکان ریستور آن به صورت روزانه، هارد SSD مجزا جهت وب سرور ها و سرور پایگاه داده ها، امکان ارتقاء از سرویس های دیگر به سرویس لینوکس حرفه ای فقط با پرداخت ماباالتفاوت، تضمین آپ تایم سرویس ها تا ۹۹٫۹% و بازگشت هزینه طبق SLA در صورت عدم پایداری تضمین شده می باشد.
در صورتی که در حال حاضر از سرویس دهنده هاست خود راضی نیستید ما اطلاعات شما را به صورت رایگان به این هاست منتقل می کنیم!
برخی از مزایای هاست لینوکس حرفه ای
کنترل پنل : Cpanel
وب سرور : لایت اسپید
تضمین آپتایم ۹۹/۹۹ درصد
استفاده از هارد درایو های SSD
پشتیبانی از php 5.2 / CGI / zend optimizer / GD
تضمین بازگشت وجه تا ۷ روز پس از سفارش
انتقال رایگان وب سایت شما
مشخصات سخت افزاری سرور
cpu : Intel Xeon E3 ۱۲۴۵v2
RAM : 32 GB
HDD : 2X2TB SAS
PORT : 1 Gbps
DataCenter : OVH
تعرفه های ما http://www.webhostingtalk.ir/attachments/f20/18073-%D9%87%D8%A7%D8%B3%D8%AA-%D9%84%DB%8C%D9%86%D9%88%DA%A9%D8%B3-%D8%AC%D8%B1%D9%81%D9%87-%D8%A7%DB%8C-ssd-pro-jpg
برای سفارش سرویس ها به لینک زیر مراجعه نمایید .
هاست لینوکس حرفه ای | گروه میزبانی صباسرور - صفحه نخست (http://saba-server.ir/pro-plan/)
RoobinaServer
January 19th, 2014, 12:20
با سلام خدمت همگی دوستان و همکاران عزیز
همانطور که بعضی از شما دوستان میدانید بنده چند روزی بود که دنبال هاست پربازدید میگشتم و بالاخره به هاست مورد نظر خودم رسیدم و طبق قانونی که ماهرگز شانس نداریم و وسواسی هستیم .
به دلیل اینکه سرور بنده از آمریکا می باشد پینگ زیادی (300 ) دارد و هرچقدرم سخت افزار قوی باشد
باز به پینگ ایران نمیرسه ...
خب بنده الان میخوام سایت رو هاست پربازدید ایران منتقل کنم ...
مشخصات هاست مورد نیاز :
فضا 1 گیگ
پهنای باند 80-100 گیگ به بالا
SSD
ایران دیتاسنتر با شما...
سرعت هاست و پینگ پایین مهمه اگر هاست موردنظر سرعت پایین بود ماه بعد دیگه سایت رو منتقل میکنم :d
الان حال ندارم هرچی گذاشتید گذاشتید :d قبلا قانون داشت الان نداره :d
در هرجال منتظر آفر مناسب دوستان هستم
بعضی از دوستان سرویس میدن اما پهنای باند پایین میدن مثلا 20-30 گیگ خیلی کمه برام سه چهار برابرش رو میخوام
باتشکر
با سلام
حداکثر هزینتون چه قدر هست ماهانه ؟
در مورد ساسپند شدن یا نشدن به دلیل منابع مصرفی که در پست های دیگر گفتید نمیشه نظری داد چون معلوم نیست چه منابعی در حال مصرف هستید - اطلاعات دقیق از منابع مصرفی دارید ؟
در کل اگر شرکت هستید میتوانیم با هزینه 95 هزار تومان و ترافیک 93 گیگ ماهانه به شما ارائه کنیم - هارد پر سرعت SSD و بکاب گیری روی هاردهای جداگانه مرکز دیتای دولتی تبیان
اگر هم شخص هستید میتوانیم به شما سرور مجازی با هارد SSD ارائه کنیم که هزینتون کمی بالا میره بین 100-150 هزار تومان با اون ترافیک درخواستی.
کلا چون هزینه نگفتید نمیشه اصلا ببینیم میشه آفر داد یا خیر مشکل و هزینه اصلی شما اون ترافیکی هست که گفتید.
تلفن مشاوره : 02166378056
سایت : خدمات میزبانی وب و سرور روبینا سرور ((هاستینگ سجادیه)) (http://www.Roobinaserver.ir)
نمونه سایت های خبری شهرستان ها و دانشگاهی و ... هم امکان ارائه به شما میباشد اما نه در عمومی.
------------------------------
هارد معمولی سرور رم 1 گیگ با ترافیک 75 گیگ ماهانه 30 هزار تومان
هارد معمولی سرور رم 2 گیگ با ترافیک 125 گیگ ماهانه 50 هزار تومان
در کل سرور مجازی پیشنهاد میشه چون مصرفتون حتی فول سرور هم باشه دست خودتان هست و سرور ساسپند نمیشه.
یا حق
shahintak
January 19th, 2014, 12:53
با سلام خدمت شما
جهت پینگ از سایت اصلی ما استفاده کنید پینگ 20 میلی ثانیه
اعضا - Web host 84 (http://clients.webhost84.org)
با ترافیک ماهانه 90 گیگ سرویس مد نظر شما ماهانه 45 هزار تومان قابل ارائه هست
فضای 3 گیگ
geniune
January 19th, 2014, 14:24
با سلام خدمت همگی دوستان
بنده در مدت 20 روز 46 گیگ پهنای باند مصرف کردم ... همین الان هم پهنای باندی که به من داده شده 87 گیگ هست ...
سایت هم وردپرس است
در هر حال بنده دو سرویس دهنده رو تا حالا تایید کردم
1- mihanwebhost
2-gatefa
سایت هایی مثل طلاهاست هستند که چنین سرویسی میدن ولی برای فضای 1گیگ 5 گیگ پهنای باند ارائه میدن :(
باید تیکت بدم ببینم چی میگن :(
ممنون از همگی دوستان ...
بنده شبا تاپیک میدم پشتیبانی واقعی رو ببینم :d هرکی اول پیام داده اولویتش بیشتره :d