PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سرور ايران

Wool
January 19th, 2014, 00:05
سلام من دارم سرور ايران ميگيرم اما به نظرم ضرره . چون هم پهناي باندشون گرون تره هم پورتشون ١٠٠ . به نظرتون از كدوم كشور استفاده كنم بهتررين سرعتو داره

M-Sadeghi
January 19th, 2014, 00:09
از دیتا سنتر لیز وب عالیه

ULTRAWEB
انگلیس
المان
هلند
امریکا البته فرقی زیاد در سرعت ندارن و روی پینگ نمیشه حساب کرد اصلا

i-Power
با سلام،
از اروپا تهیه کنید بازده خوبی از نظر سرعت و پورت برایتان خواهد داشت. ( انگلستان / آلمان / هلند )

amirfateh
January 19th, 2014, 00:14
شما لاید ببینید مورد استفادتون چی هست

hadi_am
January 19th, 2014, 00:40
سلام من دارم سرور ايران ميگيرم اما به نظرم ضرره . چون هم پهناي باندشون گرون تره هم پورتشون ١٠٠ . به نظرتون از كدوم كشور استفاده كنم بهتررين سرعتو داره

درود

درسته برای شما که سرویس 20000 تومانی میخرید ضرر باشه ولی کسائی هم هستن که برای کیفیت و سرعت هزینه پرداخت میکنن...

در ضمن کمتر دیتاسنتری پورت 100 میده مگر روی سرور اختصاصی خود دیتاسنتر باشید...
ما خودمون از 3 پورت 1 گیگ استفاده میکنیم...

اگه امنیت و اطلاعاتتون مهمه بهتره از ایران خرید کنید در هر صورت...

انگلیس و کانادا کیفیت خوبی دارن...

سیناپتیکا،کولوجنیکس، رد استیشن ، آیس کولو

ارادتمند شما

سرپرست تیم فنی و پشتیبانی ایرانیکا سرور

هادی امیری

downloaddl
January 19th, 2014, 00:51
:دی
ایران بهتره
شاید الان بچه ها بهم فش بدن بگن تو که می گفتی ایران خوب نیست
من همیشه از دیتاسنتر های خارجی استفاده می کردم
اما جدیدا ایران خیلی پیشرفت کرده
قیمت گرونش هم ارزش داره

اما اگه دانلود می خوای ایران نیا

Wool
January 19th, 2014, 00:54
اقايون يك سايت رسمي اعلام كنيد كه سرورهاي ايران ميده و معتبر باشه و نسبت به قيمتشم خوب باشه و در كل بصرفه . مممنون ميشم معرفي كنيد

RoobinaServer
January 19th, 2014, 00:57
اقايون يك سايت رسمي اعلام كنيد كه سرورهاي ايران ميده و معتبر باشه و نسبت به قيمتشم خوب باشه و در كل بصرفه . مممنون ميشم معرفي كنيد

الان اینجا همه فروشنده هستند اکثرا ...

شما بهتره در نت تحقیق کنید و مزایا و معایب هر یک را جویا شوید و متناسب با هدف و مصرفی که دارید بهترین سرویس دهنده را برای خود انتخاب نمائید.

در مورد سوال اولتونم آلمان هم خوبه پینگ خوبی به ایران داره.

یا حق

svgdata
January 19th, 2014, 01:57
سلام به نظر من از هلند بگیر

چون پینگش به ایران پایین تره و سرعت خوبی رو داره

فقط توجه داشته باش که پورت سروری که اجاره میکنی اختصاصی باشه

با تشکر

downloaddl
January 19th, 2014, 03:07

ایشون از نظر من معتبر ترینن در انجمن

الان اینجا همه فروشنده هستند اکثرا ...

شما بهتره در نت تحقیق کنید و مزایا و معایب هر یک را جویا شوید و متناسب با هدف و مصرفی که دارید بهترین سرویس دهنده را برای خود انتخاب نمائید.

در مورد سوال اولتونم آلمان هم خوبه پینگ خوبی به ایران داره.

یا حق

hosinaa
January 19th, 2014, 09:06

سلام
در صورت که کارابران داخلی دارید
می تونید ترافیک از ما 1:1 دریافت کنید و ورت اختصاصی ارائه بدیم به سرور شما
و به دلیل اینکه پهنای باند زیادی خریداری میکنیم هزنیه هنای باند برای شما بسیار ناچیز تمام خواهد شد
و نتیجه ان سرویس دهی در میزبانی سرورهای ایران
با سرعت بهتر
و دانلود اپلود و ترافیک هزنیه کمتر
پینگ داخلی

در صورت نیاز به مکاتبه بیشتر تیکت ارسال کنید
اعضا - AriyaCenter | مرکز فناوری ارتباطات آریاسنتر (http://my.ariyacenter.net/)

سرویس می تونید از لحاظ هارد مدل - پردازنده و هسته - و همینطور پورت به صورت سفارشی ساز دریافت کنید

FREETOOLS
January 19th, 2014, 09:22
اینکه از کجا تهیه کنید سرور رو بستگی به نوع استفاده شما داره.دیتاسنترهای ایرانی و خارجی هر کدوم مزایا و معایب خودشون رو دارن

در مورد سایت رسمی هم سایت afagh.info رو بهتون معرفی می کنم . قیمت های نسبتا خوبی داره . پشتیبانیشون هم خوبه
ما حدود یک سال هست باهاشون کار می کنیم.جدیدا یه بخش سرور پهنای باند نامحدود هم به سرویس هاشون اضافه کردن که از شرایطش اطلاع زیادی ندارم.

Mr.Te0
January 20th, 2014, 19:22
سرور های ایران بیشتر به درد هاستینگ و گیم سرور میخورند اگه یکی از این دو مورد استفاده برای بازده بیشتر از سرور ایران استفاده کنید.
در غیر این صورت دیتا سنتر های بسیار خوبی داریم مثل لیز وب از هلند
رد استیشن از انگلستان
از سرور های ارزان و تقریبا مناسب هم میشه...
هتزنر در المان و یا ovh فرانسه رو معرفی کرد.

vahidpoor
March 7th, 2014, 13:39
شرکت ایرانیکا عزیز پورت گیگ داشتن مهم نیست مهم اینه که چقدر دیتا سنتر پهنای باند داشته باشه شما دیتاسنتر تون کجاست ؟

kourosh92
March 7th, 2014, 14:29
برای ایران از پار انلاین افرانت توصیه می شود سرویس دهنده های معتبزی در همین انجمن برای سرور ایران هست
افرانت وب ایده پیشنهاد می سود پارس انلاین smail_f تبیان و فناوا روبینا سرورو