ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : تبديل WHMCS به HostBill

CityKala.net
January 18th, 2014, 23:45
با سلام،‌
ميلاد با سعادت حضرت رسول اكرم (ص) رو خدمت دوستان تبريك مي گويم.

--
از عزيزان كسي بوده WHMCS به HostBill تبديل كند؟‌
داخل سايت هاست بيل درخواست تبديل داديم 1000$ هزينه تبديل +‌ علاوه بر هزينه لايسنس در خواست كردند.
خواستم ببينم كسي تبديل انجام داده؟
به هزار و يك دليل :دي قصد كوچ داريم. :دي
نمونه بين سايت هاي ايراني (آلما هاست)

پيشاپيش تشكر و ممنون ميشم پاسخ بديد و مارو بي نصيب قرار نديد.

tizparvaz
January 19th, 2014, 02:11
سلام
پیشنهاد میکنم کوچ نکنید نتیجه خوبی نخواهید دید

j4b3r
January 19th, 2014, 02:36
سلام
وقت بزارید میتونید با مقایسه دیتا بیس ها و خروجی گرفتن جدا جدا از جداول و درصورتی که نیاز به تغییر داشته باشه هر جدول پس از تغییر مجددا ایمپورت کنید.
وقت گیر هست ولی جواب میده.
در صورتی که Hostbill نصب شده دارید ارسال کنید تا بررسی و مقایسه کنم جدوال رو و در صورت تمایل انجام بدم.

hosinaa
January 19th, 2014, 11:59
سلام
خوبی عزیز
یه کارگر روز مزد بگیر با صبحانه ناهار شام :دی یکی یکی واست وارد کنه :دی

من به تقلید یکی از دیتاسنتر ها ۱سال \یش از این به صورت ازمایش واسه راه اندازی سایت حجدید دوستم استفاده کردیم
تفاوت ندیدیم جز ظاهر و ماژول هاش
شخصا راضی نبودم
و اون هم بعد از ۵-۶ ماه پشیمان شد و واسه کاربرهاش نمیتونست تبدیل نه همچنان در گل ماند و تغییر نداد دیگه...
در نظر داشته باشید برای هر کدام باید ماژول اختصاصی واستون بنویسند
و همینطور یکی از دوستان دیگه با کلی هزینه سفارشی ساز کرده بود خیلی هزنیه کردند و باز توصیه میکردند که به هیچ وجه انتقال ندید.....

esh
January 19th, 2014, 13:43
پیشنهاد ما هم انتقال ندادن به آن است. اما اگر اصرار دارید در صورت تمایل دیتابیس Hostbill را بگذارید تا بشود کوئری تبدیل را نوشت.

reza*
January 19th, 2014, 19:31
سلام
خوبی عزیز

با توجه به قیمت سه میلیونی هاست بیل فکر کنم بهترین روش رو پیشنهاد دادن .

larsa.soft
January 19th, 2014, 20:02
از اونجایی که تجارت الکترونیک لارسا سافت و انجمنش داره کم کم پشتیبانی این اسکریپت رو انجام میده نمونه پرتال سفارشات و پشتیبانی لارسا سافت (http://www.larsasoft.com/portal) و انجمن لارسا سافت|larsasoft|انجمن لارسا|گالری عکس لارسا (http://www.larsasoft.net)

اگر خواستید با ما در ارتباط باشید

CityKala.net
January 19th, 2014, 20:46
تشكر از همه بابت پاسخگويي
ديتابيس رو اينجا قرار ميدم (ديتابيس عادي پس از نصب هاست بيل)

سلام
می تونم بپرسم دلیلتون برای انتقال از WHMCS به HostBill چیه؟
خدایی من که از WHMCS راضیم و به نظرم هم محیط ساده و زیبایی داره و هم یه امکاناتی که من اصلاً نمی دونستم این امکانات هم به صورت پیش فرض در یه سیستم وجود داره.
سایت HostBill که اصلاً برای من باز نمیشه فکر کنم تحریم کرده اما WHMCS به نظرم عالیه هم سایتش باز میشه و هم در سایتش زبان فارسی هم برای WHMCS خودش داره.

با سلام،‌
دليلش رو يك سري مشكلاتي كه پيدا كرديم (چندين بار شايد لايسنس مشكل پيدا ميكرد و سايت داون مي شد) همچنين انعطاف پذيري هاست بيل و يك سري امكاناتي كه شخصاً پس از چند روز كار باهاش به نتيجه انتقال رسيديم

سايت هاست بيل براي آي پي ايران باز نمي شود ولي از آي پي هاي ديگر استفاده كنيد:
HostBill | Complete Client Management, Support and Billing Software for WebHosts (http://hostbillapp.com)

--
ديتابيس ديفالت هاست بيل رو هم اينجا قرار ميدم تا ببينيم به نتيجه اي ميرسه يا خير.

CityKala.net
January 19th, 2014, 20:50
سلام
خوبی عزیز

من به تقلید یکی از دیتاسنتر ها ۱سال \یش از این به صورت ازمایش واسه راه اندازی سایت حجدید دوستم استفاده کردیم
تفاوت ندیدیم جز ظاهر و ماژول هاش
شخصا راضی نبودم
و اون هم بعد از ۵-۶ ماه پشیمان شد و واسه کاربرهاش نمیتونست تبدیل نه همچنان در گل ماند و تغییر نداد دیگه...
در نظر داشته باشید برای هر کدام باید ماژول اختصاصی واستون بنویسند
و همینطور یکی از دوستان دیگه با کلی هزینه سفارشی ساز کرده بود خیلی هزنیه کردند و باز توصیه میکردند که به هیچ وجه انتقال ندید.....
كارگر روزمزد به درد نميخوره :دي
يكي ميامد اينجا يك سري خرت و پرت جا به جا ميكرد
اينقدر لفتش داد تا پول بيشتري بگيره :دي آخرشم خودمون دست به كار شديم :دي

Yas-Host
January 19th, 2014, 20:52
تشكر از همه بابت پاسخگويي
ديتابيس رو اينجا قرار ميدم (ديتابيس عادي پس از نصب هاست بيل)

با سلام،‌
دليلش رو يك سري مشكلاتي كه پيدا كرديم (چندين بار شايد لايسنس مشكل پيدا ميكرد و سايت داون مي شد) همچنين انعطاف پذيري هاست بيل و يك سري امكاناتي كه شخصاً پس از چند روز كار باهاش به نتيجه انتقال رسيديم

سايت هاست بيل براي آي پي ايران باز نمي شود ولي از آي پي هاي ديگر استفاده كنيد:
HostBill | Complete Client Management, Support and Billing Software for WebHosts (http://hostbillapp.com)

--
ديتابيس ديفالت هاست بيل رو هم اينجا قرار ميدم تا ببينيم به نتيجه اي ميرسه يا خير.

جناب محسن خان لایسنس رو از جای درست تهیه بفرمایید مشکلی نخواهید داشت.

اصلا برای چی لایسنس:دی یک چیز خوبی هست به نام .... شده که آخرین ورژن هم موجوده دست خوده بنده ایمیل بزن بفرستم برات admin@yasit.ir

CityKala.net
January 19th, 2014, 20:54
جناب محسن خان لایسنس رو از جای درست تهیه بفرمایید مشکلی نخواهید داشت.

اصلا برای چی لایسنس:دی یک چیز خوبی هست به نام .... شده که آخرین ورژن هم موجوده دست خوده بنده ایمیل بزن بفرستم برات admin@yasit.ir
اون يك چيز خوبو بدن هوا،‌ ميريم به ..... :دي
طرف عاشق چشم و ابرومون نيست نال كنه كه :دي

CityKala.net
January 19th, 2014, 20:56
من که از فراسو لایسنس دارم هیچ وقت مشکل اخطار درباره لایسنس نداشتم.
اخطار نداريم معمولا،‌ خود به خود يكهو ميبيني 24 ساعت سايت نداريم
بعد پيگير ميشيم ببينيم چي شده
ولي با هاست بيل داخل وب هاستينگ تاك .كام سوال پرسيدم گفتند مستقيم تهيه كنيد مشكلي نيست و تبديلم رايگانه
بعدش تبديل پولي شد اونم نه يك ذره 1000$ :دي

AriyaDownload
January 19th, 2014, 21:00
من که از فراسو لایسنس دارم هیچ وقت مشکل اخطار درباره لایسنس نداشتم.

سلام
منم چند روزی هست لایسنس رو از فراسو خریدم و مشکلی نداشتم.

اخطار نداريم معمولا،‌ خود به خود يكهو ميبيني 24 ساعت سايت نداريم
بعد پيگير ميشيم ببينيم چي شده
ولي با هاست بيل داخل وب هاستينگ تاك .كام سوال پرسيدم گفتند مستقيم تهيه كنيد مشكلي نيست و تبديلم رايگانه
بعدش تبديل پولي شد اونم نه يك ذره 1000$ :دي

جسارتا امکانش هست بیشتر در مورد این مشکل توضیح بدید؟
چون این چیزی که شما می گید اگه قرار باشه اتفاق بیوفته برای ما هم که خیلی ناجور می شه. (مخصوصا اینکه من از این اسکریپت برای فروشگاهم استفاده کردم)
لایسنس رو از کجا خریده بودید؟ (از فراسو یا ... ؟)

Yas-Host
January 19th, 2014, 21:18
اون يك چيز خوبو بدن هوا،‌ ميريم به ..... :دي
طرف عاشق چشم و ابرومون نيست نال كنه كه :دي

شاید ما باشیم.

حالا شما ایمیل بده برات میفرستم...! آپگرید کن لذت ببر

CityKala.net
January 19th, 2014, 21:27
سلام
منم چند روزی هست لایسنس رو از فراسو خریدم و مشکلی نداشتم.

جسارتا امکانش هست بیشتر در مورد این مشکل توضیح بدید؟
چون این چیزی که شما می گید اگه قرار باشه اتفاق بیوفته برای ما هم که خیلی ناجور می شه. (مخصوصا اینکه من از این اسکریپت برای فروشگاهم استفاده کردم)
لایسنس رو از کجا خریده بودید؟ (از فراسو یا ... ؟)
از يكي دوستان كه نماينده whmcs هست تو آلمان تهيه كردم هزينه رو از صرافي واريز ميكردم تا اين اواخر كه دائميش كردم
از وقتي دائمي شده همش مشكل داريم

(از فراسو تاحالا خريدي نداشتم كلا)

wanener
January 20th, 2014, 14:58
سلام
در خصوص تبدیل میتوانیم در خدمت شما باشیم ! البته کم هزینه نخواهد بود اما فکر میکنم بتوانیم کمتر از خود هاست بیل برای شما انجام دهیم
کدام اطلاعات را میخواهید از whmcs وارد نمائید ؟
البته این 1000$ که گفته شده 400 دلار آن لایسنس است و درواقع 600 دلار از شما خواسته اند.

maddahi.m.p
January 20th, 2014, 15:26
سلام و عرض ادب
یک اسکریپت براتون میتونیسم که کانورت کنه
خواستید در ارتباط باشید
payapars_co@yahoo.com

namesis R
January 20th, 2014, 15:35
سلام
پیشنهاد میکنم کوچ نکنید نتیجه خوبی نخواهید دید
دلیلتون ؟

CityKala.net
January 20th, 2014, 16:20
سلام
در خصوص تبدیل میتوانیم در خدمت شما باشیم ! البته کم هزینه نخواهد بود اما فکر میکنم بتوانیم کمتر از خود هاست بیل برای شما انجام دهیم
کدام اطلاعات را میخواهید از whmcs وارد نمائید ؟
البته این 1000$ که گفته شده 400 دلار آن لایسنس است و درواقع 600 دلار از شما خواسته اند.
لايسنس ها 599 دلاري و 999 دلاري هست كه ما براي امكانات بيشتر نوع دوم رو انتخاب كرديم چون گفته بودند امكان آپگريد به بالاتر نيست نوع اول هم ميشه ماژول هاي دومي رو نصب كرد ولي هزينه بالاتر هست

همه چيز به جز لاگ ها،‌ چون لازم نيست
ولي شماره تراكنش ها تيكت ها،‌ ... لازم هست

هزينه رو پ.خ كنيد

سلام و عرض ادب
یک اسکریپت براتون میتونیسم که کانورت کنه
خواستید در ارتباط باشید
payapars_co@yahoo.com
هزينه رو پ.خ كنيد

--
عزيزاني كه مي توانند و در توانشان هست پ.خ كنند هزينه مورد نظر رو