توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : هاستينگ يا وي پي اس
tbhacims
April 26th, 2010, 05:43
1
lianteam
April 26th, 2010, 07:59
کو عکس ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
J4vad
April 26th, 2010, 08:21
سلام
ميخواستم ببينم كسي اينجا هست كه بتونه يك سرور بازي رو هاست كنه ؟
كل رمي كه استفاده ميكنه 32 مگ بيشتر نميشه و از سي پي يو هم كه تقريبا استفاده نميكنه.
به 10 مگ فضا احتياج داره و پهناي باند حدود 20 گيگ - البته براي شروع كه 100 مگ هم كافيه چون اصلا پلير نداره.
اينم عكس ميزان مصرف منابع
سرور بايد MySQL هم داشته باشه و اصلا اي پي ها عوض نشه - چون همه پليرها يك دفعه ميپرند
خوب با اين شرايط فكر نميكنم ارزش خريدن وي پي اس داشته باشه چون حدود 256 مگ فقط ويندوز رم استفاده ميكنه...
اگه كسي ميتونه قيمت ماهيانه رو بگه
اونهايي كه پينگ كمتري دارند در اولويت هستند.
سيستم عامل هم كه توي عكس پيداست ويندوز هست.
راستي من يك اف تي پي هم نياز دارم براي ارتباط و به روز رساني سرور
قيمت رو بگيد لطفا
سلام ،
ببنید من نمی دونم که قصد راه اندازی سرور چه بازیی رو دارید ؛ اما به شما پیشنهاد می کنم حتما با VPS شروع کنید هر چقدر هم که قدرت کمی بخواهید زیرا از ثابت ماند IP و مدیریت فرایند های سرور توسط خود شما مطمئن خواهید بود ، اما باید عرض کنم اگر کاربران شما ایرانی هستند نیاز به Latency پایین دارید که Ping کم را طلب می کند به همین دلیل نکته مهم این است که سرور مجازی شما در دیتاسنتر ایرانی باشد ؛ ما یک سرور WOW برای گیم نت جهان نما واقع در مشهد راه اندازی کرده ایم و در حال تست و بررسی اون برروی سرور اختصاصی از دیتاسنتر لحظه هستیم که تا به حال خوب جواب داده در حال تست و بررسی باگ ها هستیم و در صورتی که با موفقیت انجام شود می تونم بگم بهترین سرویس برای شروع کار شما یک سرور مجازی از این دیتاسنتر است اما اگر نیاز فوری دارید در بخش پشتیبانی ما سوالی را ایجاد کنید تا در این باره بخش پشتیبانی با شما مکاتبه کنند و بهترین سرویس برای کار شما به شما پیشنهاد گردد .
آدرس ما :آجا هاست - اولین ارائه دهنده هاست وارز در ایران - ارائه دهنده انواع خدمات هاستینگ ویندوز و لینوکس، نمایندگی هاست لینوکس و ویندوز،سرور مجاز (http://www.ajahost.net)
موفق باشید .
AfraWeb.net
April 26th, 2010, 12:45
اگر میخواهید ای پی شما ثابت بماند باید از دیتا سنتر ها خرید نمایید زیرا شرکت های ایرانی هر چند وقت یکبار برای ارتقا سخت افزار ی و نرم افزاری تغییراتی در سرور های خود دارند و مطمعنا ای پی ثابتی به شما بصورت تضمینی نمیتونن ارائه کنند . سرور و هاست ویندوز هم در ایران هست ولی قیمت و کیفیت نسبت به شرکت های خارجی پایین تر می باشد ولی پینگ خوبی دارند و در بازی انلاین پینگ پایین بسیار موثر هست.
شرکت فن اوا - پارس انلاین - افرا نت - و.... میتوانید از این شرکت ها هاست ویندوز یا سرور مجازی خریداری نمایید
tbhacims
April 26th, 2010, 15:26
1
tbhacims
April 26th, 2010, 15:26
1
J4vad
April 29th, 2010, 03:15
با سلام ،
می تونم در کانادا به شما سرویس بدم ؛ نمونه یکی از Ip ها IP: 174 . 142 . 246 . 22 ببینید اگر Ping مناسبی داشتید در خدمتم .
آدرس:آجا هاست - اولین ارائه دهنده هاست وارز در ایران - ارائه دهنده انواع خدمات هاستینگ ویندوز و لینوکس، نمایندگی هاست لینوکس و ویندوز،سرور مجاز (http://www.ajahost.net)