PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : لیوکس یاویندوز برای vps ?

Wool
January 18th, 2014, 03:27
سلام میخوام یک وی پی اس بخرم وسایتمو که با phpنوشته شده روش پیاده کنم.
به نظرتون از کدوم سیستم عامل استفاده کنم بهتره؟؟؟؟
2= ایا اگر امروز از لینوکس استفاده کنم فردا میتوانم بک اپشو روی یک سرور وسندوز دیگر پیاده کنم؟

3= با گردش توی گوگل فهمیدم برای سرور های ویندوز بک اپ گرفتم راحت تر از سرور های لینوکس است ایا درست است؟
برای من امنیت بسیار مهم میباشد . برای همین یکی از اولویت هام بک اپ گیری اتوماتیک و راحت میباشد که در صورت نیاز بدردم بخورد. به من گفتن که برای ویندوز میشود بک اپ اتوماتیک گرفت اما لینوکسو کسی خبر نداشت . میشود درباره بکاپ گیری برای هردو سیستم عامل یکم توضیح بدید .

avestahost
January 18th, 2014, 06:38
سلام میخوام یک وی پی اس بخرم وسایتمو که با phpنوشته شده روش پیاده کنم.
به نظرتون از کدوم سیستم عامل استفاده کنم بهتره؟؟؟؟
2= ایا اگر امروز از لینوکس استفاده کنم فردا میتوانم بک اپشو روی یک سرور وسندوز دیگر پیاده کنم؟

3= با گردش توی گوگل فهمیدم برای سرور های ویندوز بک اپ گرفتم راحت تر از سرور های لینوکس است ایا درست است؟
برای من امنیت بسیار مهم میباشد . برای همین یکی از اولویت هام بک اپ گیری اتوماتیک و راحت میباشد که در صورت نیاز بدردم بخورد. به من گفتن که برای ویندوز میشود بک اپ اتوماتیک گرفت اما لینوکسو کسی خبر نداشت . میشود درباره بکاپ گیری برای هردو سیستم عامل یکم توضیح بدید .

با سلام

1-اگر با زبان php کار می کنید سرور مجازی لینوکس امکانات بیشتری در اختیار شما قرار خواهد داد.
2-به راحتی این کار به امکان پذیر نیست
3-برای هر دو روش های گوناگونی وجود دارد البته بستگی دارد شما به کدام سیستم عامل آشنا تر باشید.
امینیت نیز در هر 2 سیستم عامل وجود دارد و این شما هستید که با تنظیمات سرور امنیت را تضمین می نمایید.
در لینوکس نیز امکان بک آپ به صورت اتوماتیک وجود دارد.

در کل پیشنهاد ما به شما تهیه سرور مجازی لینوکس و یا اگر اطلاعات فنی از سرور ندارید ، از هاست لینوکس استفاده نمایید و امکانات کامل بک آپ و امنیت را خواهید داشت.

ULTRAWEB
January 18th, 2014, 11:42
1.لینوکس سنت او اس یا دبیان
2-بله چرا نشه اتفاقا به سادگی امکان پذیر هست کافیه بلد باشی
3-نخیر اشتباه هست و هردو بسیار ساده هست بعدشم شما سایت ی که روی ویندوز پیاده میکنی که با phpنوشته شده
بک اپ گیریش مثل لینوکس هست و فرقی ندارن که چون روری ویندوز هم lampاستفاده می کنی.
در ضمن بک اپ گیری روی هردو امکان پذیر هست و کاری ندارد ساده ترین کارتون هست

sat2they
January 18th, 2014, 12:06
حتما از لینوکس استفاده کنید چون هم کار باهاش راحته امکان بکاپگیری داره و از همه مهمتر از تمامی منابع سیستم عامل استفاده میشه کرد

Sent from my LG-V500 using Tapatalk

Mr.Te0
January 18th, 2014, 14:03
100% وقتی با php کار میکنید بهتر است از لینوکس و ورژن متناسب با کارتون استفاده کنید.

Wool
January 18th, 2014, 14:55
يك سوال ديگه دارم ً vpsكه تهيه كردم و بعدش ميخوام بك اپ بگيرم بهم گفتن بايد فضاي بك اپ داشته باشي . و با يك vps ديگه داشته باشي تا بك اپتو تتوش نگهداري كني . ايا درسته؟!!
من توي پارس پك رفتم نوشته بود ١٠ گيگ فضاي پشتيباني اما اين مقدار براي بنده كم ميباشد ايا سايد معتبر ديگه اي وجود دارد كه فضاي پشتيباني بيشتري بده؟!

Ramin
January 18th, 2014, 14:57
يك سوال ديگه دارم ً vpsكه تهيه كردم و بعدش ميخوام بك اپ بگيرم بهم گفتن بايد فضاي بك اپ داشته باشي . و با يك vps ديگه داشته باشي تا بك اپتو تتوش نگهداري كني . ايا درسته؟!!
من توي پارس پك رفتم نوشته بود ١٠ گيگ فضاي پشتيباني اما اين مقدار براي بنده كم ميباشد ايا سايد معتبر ديگه اي وجود دارد كه فضاي پشتيباني بيشتري بده؟!

بله باید در جای دیگری خارج از سرور فایل های بک آپ را نگهداری کنید.
در مورد پارس پک باید عرض کنم این شرکت هم دارای سابقه و اعتبار است.
اما اگر فضای بیشتر با هزینه کمتر نیاز دارید.می توانید از یک سرور مجازی ویندوز با منابع کم (رم و سی پی یو ) و هارد بالا استفاده کنید.و به وسیله ftp فایل ها را منتقل کنید.

ULTRAWEB
January 18th, 2014, 15:03
یک وی پی اس بگیرین لینوکس یک اف تی پی بک اپ جاهای زیادی هستن
که فضای اف تی پی برای بک اپ رو بصورت خیلی ارزون تر میدم خدمات پارس پک بسیار گران هست