ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ***یده شده دامین توسط شرکت معتبر خارجی

saeidj
April 25th, 2010, 19:32
با سلام

این داستان یکم طولانیه ولی کامل بخونید تا درس عبرت بشه
چند وقت پیش بود که hosting24.com رو دیدم. گفتم بزار یه هاست نا محدودی بگیریم و سایت دانلودی چیزی راه بندازیم. بشون گفتم مشکلی با سایت های دانلود که ندارید گفتن نه!!!
ما هم هاست و دامین رو سفارش دادیم.همونجور که در سایتشون هم ذکر شده گفته دامینی که براتون ثبت میکنیم به نام خودتون بوده وهر وقت بخواید می تونید انتقال بدید قبل از خرید هم پرسیدم و تاییدکردند.

بعد از چند وقت هر روز به بهانه های مختلف سایت ما رو می بستند. یه روز میگفتند کپی رایت رعایت نکردید(نمیدونم از کی تا حالا خواننده های زیر زمینی ایرانی اهنگ هاشون کپی رایت دارند) و بهانه های مختلف دیگر.
ما هم دیدم فایده نداره و سایت رو انتقال دادیم رو سرور خودمون. گفتم می خوام دامینو انتقال بدم. گفتن نمیشه باید هاستتو دوباره فعال کنید تا بزاریم انتقال بدی. گفتم چه ربطی داره گفتن قانونه. منم پول زور به کسی نمیدم از کی تا حالا می خوای دامین انتقال بدی باید پول 2 3 ماه هاست هم بهشون بدی.

خلاصه شکایت کردم ریسلرکلاب گفتن شکایت کن به publicdomainregistry.com شکایت کردیم و اونجا گفتن رسیدگی می کنیم ما هم خوش حال شدیم بعد چند روز ایمیل دادند که همکار ما که دامینو ثبت کرده گفته شما بده کاری و ما نمیتونیم تو این جریان دخالت بکنیم. پول زور می خوان بگیرن میگن بده کاری. اخه کجای دنیا بخوای دامین منتقل کنی می گن یه چند ماه هاستتو اکتیو کن تا اجازه انتقال بدیم؟؟؟؟؟!!!!

فکر کنم اخر سر مجبورم پول زور رو بدم.

خواستم بدونید که ***ی و چاپیدن یوزر و .... همه جای دنیا هست و فقط مربوط به ایران نمیشه.
این هم از یه هاستینگ معتبر جهانی با بیش از 5 هزار کاربر

فقط نکید باید تحقیق میکردی که از بس تحقیق کردم اسم مامان بزرگ مدیرشون رو هم در اوردم :))

الان تو webhostingtalk.com هم ابروشونو میبرم ;)

1eng.ir
April 25th, 2010, 19:38
فقط نکید باید تحقیق میکردی که از بس تحقیق کردم اسم مامان بزرگ مدیرشون رو هم در اوردم
باید تحقیق میکردی :d

goldstar
April 25th, 2010, 19:38
سلام
قبل از عضویت در هر جایی قوانین و tos و aup شرکتها رو بخونین.

saeidj
April 25th, 2010, 19:48
سلام
قبل از عضویت در هر جایی قوانین و tos و aup شرکتها رو بخونین.

درسته اما من قبلش باشون هماهنگ کردم. و به علاوۀ این که از کی تا حالا خواننده های ایرانی که حتی مجوز خوندن ندارند اهنگ هاشون کپی رایت داره؟؟ اگه چیزی گزاشته بودم که خلاف قوانین کپی رایت بود حق را می دادم به اونا.

حالا مشکل من بستن هاستینگ نیت مشکل اینه که نمیزارن دامینو انتقال بدم

saeidj
April 25th, 2010, 19:50
باید تحقیق میکردی :d

بچه ها به دل نگیرید:d
پی نوشت: ایدی جدیدی چیزی نداری؟ بیام یکم چت کنم دلم تنگ شده :d

IFACO.Net
April 25th, 2010, 19:51
هاست نامحدود = توپ بزرگ تووخالی ، کسی که دروغ به اون بزرگی (هاست نامحدود) میگه و مردم به راحتی باور میکنند، معلومه که بقیه کارهاش هم ...

mohsen1
April 25th, 2010, 19:51
یه تجربه واسه همه:

هیچ وقت برای گرفتن هاست نامحدود از دامینی که اون شرکت میده استفاده نکنید!

Addon Domain رو واسه این مواقع گذاشتن.

saeidj
April 25th, 2010, 19:55
هاست نامحدود = توپ بزرگ تووخالی ، کسی که دروغ به اون بزرگی (هاست نامحدود) میگه و مردم به راحتی باور میکنند، معلومه که بقیه کارهاش هم ...

من هم با هاست نا محدود مخالف بودم اینو که خوندم خام شدم Hosting24.com - First Class Web Hosting Services (http://www.hosting24.com/unlimited.php)

behrooz_iri
April 25th, 2010, 19:56
یه تجربه واسه همه:

هیچ وقت برای گرفتن هاست نامحدود از دامینی که اون شرکت میده استفاده نکنید!

Addon Domain رو واسه این مواقع گذاشتن.

100% تایید میشه مثالش : http://www.pishtazdownload.com

Rapid
April 25th, 2010, 21:17
خوب بدهي داشتيد ديگه ! حالا خوبه ميگند پس ميدند...

saeidj
April 25th, 2010, 22:04
خوب بدهي داشتيد ديگه ! حالا خوبه ميگند پس ميدند...

شما اول پست بنده رو بخون! می گم بدهی ندارم هیچی! اونا گفتن چون بدهی داره پس نمیدیم

pouyasazan
April 25th, 2010, 22:08
سلام

من اول خواستم توضیح بدهم که بعضی شرکت ها در قوانین ذکر می کنند که برای انتقال دامنه باید حداقل هزینه یک سال دامنه را جداگانه پرداخت کنید. بعد گفتم اول این سایت راچک کنم بعد نظر بدهم. سایت را چک کردم چنین قانونی نداشتند با گفتگو آنلاین صجبت کردم گفتد بدون هزینه اضافی می توانید منتقل کنید. اگر به این مورد عمل نکردند بهترین راهکار مطرح کردن این موضوع در webhostingtalk.com است. و لینک را هم برای آنها ارسال کنید تا مجبور به پاسخ شوند. این هم گفتگو بنده با قسمت گفتگو آنلاین سایتشان:

Linas M.: Hello and welcome to Hosting24.com, how can I help you?
john: hi
john: i want to buy a webhosting plan
Linas M.: yes
john: and i have a question because i saw free domain for life
john: if after one month i dont be satisfied what will happen to my domain? can i transfer it or i should pay any expensses?
Linas M.: you can transfer it to other provider
john: so i wont have problem to transfer, and i dont force to pay more for my domain? because i had this problem with another provider and after i wanted to transfer my domain they told that i should pay 2 month of web hosting that they active transfer
Linas M.: no you will have any problems with that

amk
April 25th, 2010, 22:24
هاست نامحدود = هاست آشغال !

saeidj
April 25th, 2010, 22:29
pouyasazan ممنون بابت پیگیری این همون مدیرکل فلا فلان شده ی دروغ گوشونه. حتما تو wht.com تاپیک می زنم.

vPsPersia.COM
April 25th, 2010, 23:31
چه انگلیسی مسخره ای داره یارو ! نکنه طرف ماله این شرکت های چینی هست !

کلان آدم هایی که هستند اولین چیز ، هزینه رو می بینند ، که اگه بخواهید کالای مرقوب و با کیفیت گیرتون بیاد باید قیمت رو اولین اولویت نگزارید !

saeidj
April 26th, 2010, 15:32
انگلیسیش خیلی هم خوبه طرف امریکایی هست. شاید شما از امریکایی ها بیستر انگلیسی بلدید :d

بعد اینکه من دنبال قیمت کم نبودم. دنبال شهرتِ این شرکت رفتم که یعنی یه شرکت بزرگِ هاستینگه

__coma__
November 5th, 2010, 23:24
الان این تاپیک رو خوندم !
چند سوال ! آیا شرکتی که شما می گید 5000 کاربر داره چشمش به دنبال 10 یا 20 دلار شماست ؟

من یک پیشنهاد دارم . شما متن تیکت یا چت که از شما درخواست کرده تا هزینه چند ماه رو بریزی رو قرار دهید تا من هم شاهد این کلاهبرداری باشم .

شخص بنده با justhost کار کردم و هاست unlimit گرفتم تا 40 گیگ هم آپلود کردم . نزدیک یک سال می شه اما مشکلی نداشتن

REXNET
November 6th, 2010, 00:20
زیاد غصه نخور، من بدترش سرم اومده!! برند REXNET رو من باش دامین گرفته بودم چند سال پیش، هم com هم net هم uk و us و fr و de و ca ، ولی چون باهاشون کار نمی کردم، یه مدت حواسم بهشون نبود و تمدید نکردم تا اینکه دیدم چند تاشون فروخته شده!! :( مشکل اصلی اینه که com رو یک شرکت غول بنام KDDI ژاپن که سرویس های مخابراتی میده هم تو ژاپن هم تو اروپا و آمریکا برای یکی از مشتریان اش ثبت کرده. اون مشتری نفهم هم این دامین رو redirect کرده به یک دامین دیگه و اصلا اسم شرکت شون هیچ ربطی به REXNET نداره!! :(( من بارها زنگ زدم به شرکتی که این دامین رو خریده و فقط از منشی شنیدم که میگه: " موس موس، موس موسی!!! " :D احتمالا ترجمه اش میشه، الو یا همچین چیزی، هر چی به انگلیسی بهش گفتم من میخوام با یک نفر انگلیسی صحبت کنم، باز دختره میگه : "موس موسی" !! :) اینم از منشی های ژاپنی!! با کلی بدبختی شماره network اصلی رو پیدا کردم و خوشبختانه اونجا یک نفر انگلیسی بلد بود! بهم شماره شرکت ثبت کننده و هاستینگ رو داد، ولی اونا کار منو راه ننداختند و گفتند که باید با خود مشتری صحبت کنم!! حالا بیا درستش کن!! باز باید می رفتم سراغ "موس موسی جون!!" :(( هر چی ایمیل دادم که آقا این دامین مال منه، علامت تجاری دارم، شرکت ثبت شده و ... ، جواب نیومد که نیومد!! :) آخر سرم رفتم با گوگل جمله "اونجا کسی انگلیسی بلده؟ من میخوام با یک نفر انگلیسی صحبت کنم." رو ترجمه کردم و با یک سایت دیگه تبدیل به Speech کردمش که بلکه پخش کنیم پشت تلفن، اون منشی زبون نفهم منظور ما رو متوجه بشه! /:) ولی وقتی تموم شد، دوباره گفت "موس موس!!!" :D :(( دیگه اینجا بود که میخواستم کله اش رو بکنم!! X-(

فکر کنم باید یه وکیل برای این کار بگیرم! :39:

---------- Post added at 11:20 PM ---------- Previous post was at 11:11 PM ----------

راستی ببینم اینجا صحبت JustHost هست؟! :-? نبینم به این شرکت توهین بشه ها!! :-w 5000 تا یوزر چیه؟! :)) این ابر کمپانی حداقل یکی دو میلیون کاربر داره!! :) ولی باید بدونید که خیلی با ایران بده! خیلی خیلی بدتر از شرکت های دیگه گیر میده، نکنه سر همین باهاش دعواتون شده؟! من حس خوندن پست های قبلی رو ندارم... :D

khudeman
November 6th, 2010, 01:13
این هاست روسی است. در جمهوری استونی. آپتایم و لودش هم خوب نیست

SPAM
November 6th, 2010, 02:20
چه انگلیسی مسخره ای داره یارو ! نکنه طرف ماله این شرکت های چینی هست !

کلان آدم هایی که هستند اولین چیز ، هزینه رو می بینند ، که اگه بخواهید کالای مرقوب و با کیفیت گیرتون بیاد باید قیمت رو اولین اولویت نگزارید !

ما ایرانی ها فکر میکنیم از همه بیشتر میدونیم . مشکلی تو انگلیسی نوشتنش نیست اصلا هم مسخره نیست همه جملات هم درست هست البته تا حدودی ولی اشکال داره مثلا i رو هیچ وقت با حروف کوچیک نمینوسن و الی اخر و مثلا i want to buy زیاد درست نیست باید بنویسید i would like to buy ... :106:

REXNET
November 6th, 2010, 10:14
این هاست روسی است. در جمهوری استونی. آپتایم و لودش هم خوب نیست

اگر منظورتون JustHost هست، فکر کنم بهتره تجدید نظر کنید... :-?

ما ایرانی ها فکر میکنیم از همه بیشتر میدونیم . مشکلی تو انگلیسی نوشتنش نیست اصلا هم مسخره نیست همه جملات هم درست هست البته تا حدودی ولی اشکال داره مثلا i رو هیچ وقت با حروف کوچیک نمینوسن و الی اخر و مثلا i want to buy زیاد درست نیست باید بنویسید i would like to buy ... :106:

دوست عزیز انگلیسی رسمی با Slang فرق زیادی داره، اتفاقا تو انگلیسی Slang همیشه "من" رو با i کوچیک می نویسند و اصراری بر درست نویسی نیست! اون دو تا جمله هم فرق زیادی با هم ندارند و الزاما در یک شرایط یکسان بکار نمی روند. ........... :

ما ایرانی ها فکر میکنیم از همه بیشتر میدونیم ...