Amir_HosseinM
January 17th, 2014, 16:57
سلام , بنده Whmcs رو نصب کردم , همه مراحل رو هم انجام دادم و به درستی نصب شد , اما مرحله آخر باید درسترسی سه فایل " templates_c - downloads - attachments " باید 777 بشه , که انجام میدم ولی به مشکل بر میخوره و ارور زیر رو میده :
Permissions Error
The templates compiling directory '/home/whir/templates_c' must be writeable (CHMOD 777) before you can continue.
If the path shown is incorrect, you can update it in the configuration.php file.
یه بنده خدایی گفته بود باید کش هارو پاک کنید , متوجه نشدم , پوشه کش ای اصلا وجود نداره , برای حل این مشکل باید چی کار کنم؟
---------------
یه مشکل کوچیک دیگه ای که داشتم اینه که در مرحله آخر نصب میگه که :
3. Setup the Daily Cron Job
You should setup a cron job in your control panel to run using the following command once per day:
php -q /home/whir/public_html/admin/cron.php
Cron Job که گفته رو چجوری باید ساخت ؟ کجا باید ریخت , ممنون میشم راهنمایی بفرمایید
Permissions Error
The templates compiling directory '/home/whir/templates_c' must be writeable (CHMOD 777) before you can continue.
If the path shown is incorrect, you can update it in the configuration.php file.
یه بنده خدایی گفته بود باید کش هارو پاک کنید , متوجه نشدم , پوشه کش ای اصلا وجود نداره , برای حل این مشکل باید چی کار کنم؟
---------------
یه مشکل کوچیک دیگه ای که داشتم اینه که در مرحله آخر نصب میگه که :
3. Setup the Daily Cron Job
You should setup a cron job in your control panel to run using the following command once per day:
php -q /home/whir/public_html/admin/cron.php
Cron Job که گفته رو چجوری باید ساخت ؟ کجا باید ریخت , ممنون میشم راهنمایی بفرمایید