ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل در نصب Whmcs

Amir_HosseinM
January 17th, 2014, 16:57
سلام , بنده Whmcs رو نصب کردم , همه مراحل رو هم انجام دادم و به درستی نصب شد , اما مرحله آخر باید درسترسی سه فایل " templates_c - downloads - attachments " باید 777 بشه , که انجام میدم ولی به مشکل بر میخوره و ارور زیر رو میده :

Permissions Error
The templates compiling directory '/home/whir/templates_c' must be writeable (CHMOD 777) before you can continue.
If the path shown is incorrect, you can update it in the configuration.php file.

یه بنده خدایی گفته بود باید کش هارو پاک کنید , متوجه نشدم , پوشه کش ای اصلا وجود نداره , برای حل این مشکل باید چی کار کنم؟

---------------

یه مشکل کوچیک دیگه ای که داشتم اینه که در مرحله آخر نصب میگه که :

3. Setup the Daily Cron Job
You should setup a cron job in your control panel to run using the following command once per day:
php -q /home/whir/public_html/admin/cron.php

Cron Job که گفته رو چجوری باید ساخت ؟ کجا باید ریخت , ممنون میشم راهنمایی بفرمایید

mhiizadi
January 17th, 2014, 17:19
فولدر
templates_c
پرمیژنش رو بکنید 777
در مرحله ای آخر برای ساخت کرون جاب:

کرون جابز به شما این امکان را می دهد تا یک کد دلخواه را در بازه های زمانی مشخص اجرا نمایید.

از قسمت Advanced روی Cron Jobs کلیک کنید.
از ۲ طریق میتوانید تنظیمات کرون جابز (Cron Jobs) را انجام دهید.
از منوی بازشو Common Settings، یکی از تنظیمات پیش ساخته را انتخاب نمایید.

و یا تنظیمات را خودتان به صورت دستی وارد کنید
سپس در کادر Command، کد کرون جابز (Cron Jobs) خود را وارد نمایید و دکمه ی Add New Cron Job را کلیک کنید.

Amir_HosseinM
January 17th, 2014, 17:21
ممنون از شما , ولی بالا هم عرض کردم , دسترسی پوشه هایی که گفته 777 هست , ولی این مشکل هنوزم پابرجاست و وقتی صفحه سایت رو باز میکنم با این ارور مواجه میشم ,
در مورد Cron Jobs هم فعلا این ارور بالا اجازه دسترسی به سایت رو بهم نمیده که تغیرش بدم

ملاحضه بفرمایید : 8-|

18053

mhiizadi
January 17th, 2014, 17:41
فایل configraton.php رو باز کنید
ببینید template_c به کجا ادرس دهی شده

Amir_HosseinM
January 17th, 2014, 17:45
طبق آموزش باید اینجوری آدرس دهی میشد ,

$templates_compiledir = '/home/whir/templates_c';

که انجام دادم , whir هم نام کاربری هاست هست

Amir_HosseinM
January 17th, 2014, 18:12
فایل configraton.php رو باز کنید
ببینید template_c به کجا ادرس دهی شده

mhiizadi (http://www.webhostingtalk.ir/member/88210/) با تشکر از شما که وقتتون رو به من دادید ,
مشکل از چیزه دیگه ای بود , حلش کردم :53: